Tuesday, June 21, 2011

The Best billig restaurang i Paris

Vy över Montmartre, Paris FranceParisians värde god mat, färska råvaror och uppfinningsrika rätter. Med dollarn svag mot euron, men kan du ha klistermärke chock till de priser som anges för att äta ute på semester till Paris. Oroa dig inte. Det finns många restauranger i Paris som erbjuder bra valuta för pengarna. De bästa erbjudandena är fastprismeny som erbjuder ett urval av förrätter eller aptitretare, huvudrätter och desserter för ett fast pris. I Paris är ett fast pris middag under 25 € behandlade en budget måltid. Un Zebre en MontmartreLocated i Montmartre nära Sacre Coeuer katedral och gator där Picasso och impressionistiska målade sina mest minnesvärda verk, är Un Zebre en Montmartre en bistro som specialiserat sig på mat från den franska regionen Lyon. Den mysiga interiören är dekorerad med zebror och ljusa färger. Specialerbjudanden av huset innehåller tonfisk carpaccio, marinerade pilgrimsmusslor och Lyonaise musslor. Till dessert kan du prova hemgjorda chokladmousse. I mars 2010 är ett fast pris middag en stjäla på 17 euro för en förrätt, varmrätt och dessert.



Un Zebre en Montmartre, 38 Rue Lepic, Paris, Frankrike, 75018, +33-01-4223-9780, unzebreamontmartredotcom Le Pre VerreIf du letar efter goda viner med en kreativ måltid, prova Le Pre Verre. Denna bistro, i Latinkvarteren nära Pantheon, förbereder traditionella franska favoriter, men ger dem en kick med asiatiska kryddor. Exempel torsk bräserad med kanel och grillad fläskfilé i en fem kryddor sås. Vinutbudet fokuserar på små vingårdarna från södra Frankrike, och serverar vin per glas, kannan, eller en ära genom att den förbrukade mängden. I mars 2010 är ett fast pris middag runt 25 euro per person inklusive förrätt, varmrätt och dessert.



Le Pre Verre, 8, rue Thénard, Paris, Frankrike 75005, +33-01-4354-5947, lepreverredotcom / sv / resto L'EbauchoirClose to Bastiljen, är L'Ebauchoir en liten bistro som är en favorit hos arbetarklassen lokalbefolkningen som lever i området. De delar är enorma för Paris och har kreativa specialiteter, såsom grillad tonfisk biff med vit choklad, och traditionella favoriter som lammracks med gurkmeja. Inredningen är 1950-talet bistro chic med färgstarka fresker pryder väggarna. I mars 2010 är fast pris trerätters middag under 25 euro per person.



L'Ebauchoir, 43, Rue de Cîteaux



Paris, Frankrike 75012, + 33-01-4342-4931, lebauchoirdotcom La BoussoleIn dyr St Germain des Prés, erbjuder La Boussole ett stort värde för pengarna. La Boussole betyder kompass i franska, och restaurangen är specialiserat på öst möter väst med exotiska kryddor aromämnen den franska rätter. Matsalen är omsluten av en månghundraårig sten grotta med ljus belysning i rummet. Favoriter är biff med pepparkakor sås och lammgryta med frukt och apelsiner. I mars 2010 var ett fast pris middag under 25 euro för en trerätters måltid.



La Boussole, 12 rue Guisarde, Paris, Frankrike 75006, +33-01-5624-8220, la-boussoledotcom

No comments:

Post a Comment