Wednesday, June 15, 2011

Lyx helgresor i Paris

En Paris helg kan vara en lyxig upplevelse.Historiskt sett var Paris inrättades som huvudstad i Frankrike i år 508. Den är hem till en världsberömd shoppingdistrikt, Champs-Élysées, och internationellt kända landmärken som Eiffeltornet, Louvren, Tuilerierna, Basilique du Sacré-Coeur och Notre-Dame de Paris. Paris är också känt för sin mat och sitt rykte som den mest romantiska av alla städer. Det finns flera lyxiga resmål för ett parisiskt weekendresa som sträcker sig från klassisk lyxhotell till moderna boutiquehotell. Hôtel de CrillonListed som en av världens ledande hotell är Hotel de Crillon en lyxig destination med en design system som har guld i sin struktur och dekorationer. Elegance hälsar dig vid infarten, och hotellet är fyllt med klassiska inslag såsom ljuskronor, eleganta möbler sammet i loungen och golv till tak fönster hela. Hotellet har utsikt över Eiffeltornet och ligger inom gångavstånd från Champs-Élysées. Rummen och sviterna har 10 olika kategorier, och de mest lyxiga enhet, Bernstein Suite, har träpanel, en trä piano och inredning påminner om gångna århundraden. Tjänster inkluderar concierge, på plats boutique och ditt val av fem olika restauranger och lounger.



Hôtel de Crillon, 10 Place de la Concorde, Paris, Frankrike, 75008, +014-471-16-16, carillondotcom Hotel Montalembert ParisNestled i Saint Germain des Prés, i hjärtat av Paris, ligger Hotel Montalenbert ligger i en konst galleri och lyxiga shoppingdistriktet. Bara 45 minuter från Charles de Gaulle International Airport, är detta boutiquehotell en lyxfastighet med modern stil. De ljudisolerade rum med platt-TV skärmad, iPod-dockningsstationer, jordtoner och moderna möbler. Tjänster och bekvämligheter inkluderar på rummet massage. Små husdjur är tillåtna, och gourmetmat finns på restaurangen och baren.



Hotel Montalembert Paris; 3 rue de Montalembert; Paris, Frankrike 75007; +014-549-6868; montalembertdotcom Le MeuriceLe Meurice är ett historiskt lyx hotell som uppfördes 1835 på nuvarande plats, med utsikt över Tuilerierna. Notable tidigare gäster omfattar Drottning Victoria och Peter Tjajkovskij llitch, Franklin Delano Roosevelt, Liza Minnelli, Elizabeth Taylor och Plácido Domingo. Detta palatsliknande fastigheten ligger praktiskt beläget i hjärtat av Paris, bara en kort promenad från sådana sevärdheter som Louvren och Palais Royal, samt den exklusiva shopping som kan hittas bara i butiker som Hermès, Chanel och Dior. De 160 rummen och sviterna ligger på sju våningar och är inredda med en känsla som lämpar sig för kungligheter, däribland rika nyanser och strukturer av guld, beige och satin, badrum i marmor, och accenter som ornately utformade lampor. Bekvämligheterna inkluderar Spa Valmont, som erbjuder olika typer av behandlingar och tjänster. Mat finns på antingen restaurangen Le Meurice eller Restaurant Le Dali.



Le Meurice, 228 rue de Rivoli, Paris, Frankrike 75001, +014-458-1010, lemeuricedotcom

No comments:

Post a Comment