Friday, June 10, 2011

The Best sommarsemester till norra Europa

The contientent av Europa.Norra Europa består de nordiska länderna Danmark, Norge, Sverige, Finland och Island, de baltiska staterna Estland, Lettland och Litauen, Förenade kungariket och Republiken Irland. Andra länder som Tyskland, Belgien, norra Polen och Nederländerna anses ibland vara en del av norra Europa. Sommaren är en idealisk tid att besöka norra Europa eftersom vädret är varmare än det är under resten av året. Besök Norge Oslo, Norge.Norge intar den västra delen av den skandinaviska halvön samt de arktiska skärgård Svalbard, som gränsar Sverige, Finland och lite Ryssland i öster. Landet är mest känt för sina stora fjordar, djupa spår skär in i kusten och översvämmas av vatten efter istiden. Somrarna är varmast i låglandet runt Oslo, Norges huvudstad.



Två av Norges största attraktioner är de glaciärer på Svalbard och Saltstraumen, världens kraftigaste malström, med bubbelpooler som kan vara 40 meter i diameter och 15 meter djup. Aktiviteterna omfattar fiske, kanot, kajak och sommarskidåkning i fjordarna, vandring Norges bergiga nationalparker och tar midnatt kryssningar eftersom solen inte går ner i norra Norge under sommarmånaderna.



Visitnorwaydotcom, PO Box 448 Sentrum, 0158 Oslo, Norge; +47-22-002-500, visitnorwaydotcom Sverige Stockholm, Sverige.Beläget på den skandinaviska halvön, ligger Sverige väster om Bottniska viken och Östersjön, och det har mark som gränsar Finland till nordost och Norge i väster. The - Öresund Bridge ansluter Sverige till Danmark. Stockholm, Sveriges huvudstad, får ca 18 timmars solljus under sommaren, vilket ger besökarna gott om tid att utforska och njuta av landets naturliga underverk.



Sverige vimlar av vandringsleder i sina många nationalparker och funktioner vidsträckta mäktiga berg, alpina ängar, glaciärer, sjöar, skogar och böljande landskap. En array med öar utgör dess västra och östra skärgård, med Stockholms skärgård med ungefär 24.000 öar.



Medeltidsveckan är en speciell festival som äger rum i augusti varje år på ön Gotlam. Under åtta dagar, är Visby tas tillbaka i tiden, och dess medeltida gator är fyllda med marknader, teater, musik, föreläsningar, riddare kolliderar i turneringar och mycket mer.



Visit Sweden, Stortorget 2-4, 831 30 - Östersund, +46-633-910-334, visitswedendotcom Storbritannien Londons, Great Britain Britain.Great, även kallad Storbritannien, är en ö ligger nordväst om den europeiska kontinenten. Består av England, Skottland, Wales och Nordirland, erbjuder sommargäster ett varierat och spännande utbud av attraktioner.



Med två veckor att besöka Storbritannien, kan du gå på sightseeing i Cotswalds i England och besöka städerna Bibury, Cirencester, Cheltenham, Fairford, Elkstone, Cranham, Birdlip, Stroud, Painswick och Thames Head, källan till Themsen .



Från England, kan du resa Wales kust med pittoreska bakgrund av Snowdonia National Park. Sedan från Valar, kan du besöka några av Nordirlands fantastiska slott och avsluta resan på en hög ton.



Visit Britain, 1 Palace Street, London, Storbritannien SW1E 5HE, +44-020-7578-1000, visitbritain.us

No comments:

Post a Comment