Saturday, June 11, 2011

Köln Tours i Tyskland

Köln är en av Tysklands träningsmatcher städer.Beläget på floden Rhen, Köln (Köln), är en stor stad i den tyska delstaten Nordrhein-Westfalen. Köln är en av Tysklands mest viktiga pedagogiska och kulturella centra, och en av landets mest populära turistmål. Vare sig du besöker Köln för affärer, fritid eller fritidsändamål, finns det flera turer i Köln som kommer att bekanta dig med regionen och kulturen. KölnTourismusWith KölnTourismus, kommer du att tillbringa 1,5 timmar i en luftkonditionerad buss turnera Kölns klassiska platser. Några av turnén höjdpunkterna är besök till den romerska och medeltida ruiner stad, Gamla Stan, Rheingarten trädgård och Kölns domkyrka. Turen är tillgänglig på olika språk, beroende på vad du föredrar. Från 2010 var priset för icke-tyska språket turné € 105, men priserna förändras årstiderna. Classic Köln tur är anpassat för alla åldrar, och du kan boka turen via deras hemsida.



KölnTourismus, Kardinal-Hoffner-Platz 1, D - 50667 Köln, +49-0-221-22-130-40, koelntourismus.de Köln bryggeri TourThe Köln Bryggeri tur är en specialitet tur ger besökarna en möjlighet att lära sig om Tyskland bryggerier och provsmaka olika ölsorter bryggs i Köln, inklusive den mest berömda Köln öl, Kölsch. En certifierad guide tar dig till olika öl hus för att avslöja historien och unikt tyska egenskaper bryggerier och ölsorter. Turen är två och en halv timme och rekommenderas endast för vuxna. Engelsktalande guider, liksom Tyskland guider, finns tillgängliga. Transport-och mötesplatser ordnas vid bokning, beroende på var du bor i Köln. Du kan boka din resa online eller via telefon.



Tour-Agentur guidade turer + 49-0-221-93-272-63, tour-agentur.de Köln Segway ToursIf du letar efter en annorlunda stadsvandring får Köln Segway tur vara perfekt för dig. Företaget erbjuder tre olika stadsvandringar på Segway. Tour varierar i längd men alla syftar till att guida dig genom viktiga kulturella sevärdheterna i Köln, inklusive Gamla Stan. Turerna leds av en certifierad guide och expert Segway förare. Det finns ett 15-minuters instruktions kurs i början av turen att bekanta dig med driften av Segway. För att ta turen måste du vara 16 år och har körkort.



Köln Segway Tours, Riehler Tal 13, 50735 Köln, Tyskland, +49-0-221-16-872-51, momoco.de

No comments:

Post a Comment