Sunday, June 26, 2011

Restauranger i Normandie, Frankrike

Mat är en behandla NormandyVisitors komma till Normandie av många skäl. Några kommer till Omaha Beach, platsen av den massiva invasionen av Normandie under andra världskriget. Andra vill se Giverny hem och trädgårdar Claude Monet. Mont-Saint Michel, Rouen, Le Havre och Chateau Cherbourg är alla platser av stort intresse för turister. Oavsett om organiserade turer eller fending för sig själva, besökare har många alternativ när det gäller att måltider medan sightseeing. L'Echaugette Crepes är en behandla om söt eller savoryL'Echaugette är ett billigt men populär crêperie och grill ligger vid kusten av Normandie i Granville. Besökare kan beställa crepes, omelett, eller objekt grillad över öppen eld. L'Echaugette endast några steg från hamnen, och när vinden kommer bort vattnet är kallt, Diners uppskattar den mysiga trä spis inne. Engelska talas här.

L'Echaugette, 24 rue St-Jean, Granville 50400, 33-02-33-50-51-87, lechauguette50dotcom L'Essentiel Lamm är alltid ett favoriteL'Essentiel ger en mängd innovativa rätter med kontinentala influenser och inslag av thailändsk . Deras måltider skapas från marknadsrelaterade färska råvaror. Exempel på L'Essentiel's trendiga erbjudanden är deras braxen och ravioli räkor, grillad havsabborre med risotto och lamm med grönsaker och Nori. Terrass matsal finns i varmt väder månader.

L'Essentiel, 29-31 rue Mirabeau, Deauville-Trouville 14.800, 33-02-31-87-22-11, lessentieldeauvilledotcom La Terrasse de L'Assiette Hummer färska från seaLa Terrasse de L'Assiette är ett exklusivt restaurang - i den pittoreska lilla hamnstaden Honfleur - det har fått en eftertraktad stjärna i Guide Michelin. Förvänta kreativa behandlingar av fois anklever och tryffel. Pilgrimsmusslor, Hummer, lammracks, bräss och andra läckerheter spetsa till meny. Dyrt, men inte orättvist så, finns detta restaurang både inomhus och utomhus.

La Terrasse de L'Assiette, 8 pl. Ste-Catherine, Honfleur 14600, 33-31-89-31-33, laterrasseetlassiettedotcom Chateau Les Bruyeres Calimari alltid är en favoriteDining i en hundra år gammal borg är en oförglömlig upplevelse. Tillsammans med verk av en begåvad kock närmar sig uppleva sublima. Gourmet erbjudanden från Chateau Bruyeres inkluderar vildänder, skaldjur KONSOMME, och bläckfisk gnocchi, men det finns så många fler. När så är möjligt rätter tillagade med grönsaker och kryddor som odlas på slottet grunder.

Chateau Les Bruyeres, Route du Cadran, Cambremer 14.340, 33-02-31-32-22-45, chateaulesbruyeresdotcom

No comments:

Post a Comment