Monday, June 27, 2011

Spanien & Portugal Vacations

Resenärer kan kombinera Spanien och Portugal till en enda semester.Spanien och Portugal kan dela en gräns, men geografiskt och kulturellt, har de Worlds Apart i århundraden. Besökare som kombinerar de två länderna till en enda resa är för en rik, mångsidig och givande erfarenhet. Från pulsen Lissabon till historiska Madrid, andligt betydande Fátima till stränderna i Costa del Sol, en semester som inkluderar både Spanien och Portugal kommer att tillfredsställa resenärer av alla ränder. Höjdpunkter i Spanien och Portugal TourTraflagar Tours erbjuder en två veckors turné i Spanien och Portugal som inkluderar stannar i Madrid, Granada, Sevilla, Lissabon, Fatima och Salamanca. Grupper tur den mytomspunna landar i Don Quijote, sangrias smutta på en av Costa del Sols fantastiska stränder och besöka den berömda basilikan Vår Fru av Rosemary i Fátima --- allt i en enda resa.

Traflagar har varit en turist favorit i över sex decennier och deras guider känner till området. Den "" Höjdpunkter för Spanien och Portugal "turen är perfekt för besökare som inte vet om de kommer att göra det tillbaka och vill beröra de populäraste sevärdheterna i båda länderna. Andra, mer fokuserat finns paket som täcker de södra europeiska grannländer erbjuds också.

Traflagar Tours; 15, Grosvernor Place, Hyde Park Corner; London SW1X 7HH; Storbritannien; 866-544-4434; trafalgardotcom Lissabon till Barcelona TourInsight Vacations erbjuder en mer avslappnad sätt att uppleva Portugal och Spanien. Den två veckor "Lissabon och Barcelona" "Turen inleds med en full fyra dagar i Portugals huvudstad. Besökare kan välja en promenad längs Rua Augusta, enligt triumfbåge till de svepande Terreiro do Paco kvadrat eller en guidad tur till St George's Castle och Alfama distriktet, inklusive Monument av de upptäckter, Belem Tower och Jeronimo's Monastery. Nästa stopp är den historiska södra spanska staden Sevilla hem till den berömda katedralen och grav Christopher Columbus. Sedan vidare till Cordoba och Madrid för ett besök i det kungliga palatset och Pradomuseet. Efter en resa genom den berömda Castilla-La Mancha-regionen, kulminerar semester i Spaniens huvudstad Barcelona.

Insight Semester, Inc.; 801 Katella Ave. Anaheim, CA 92805, 800-582-8380; insightvacationsdotcom En av världens mest populära researrangörer, gå vidare, tar en standard Lissabon till Madrid resa och lägger till en liten krydda. Inte bara kommer att resenärer har en chans att utforska Gibraltar och Granada - hem av det 14-talet moriska fästningen Alhambra, den mest välkända landmärke i Spanien, kommer de vispa dem också att gamla Marocko för vistelser i Casablanca, Marrakech, Fes och Rabat innan han återvände till Madrid och slutet av ett extra 16-dagars äventyr.

Go Ahead Tours, en utbildning Street, Cambridge, MA 02141, 800-590-1170, goaheadtoursdotcom

No comments:

Post a Comment