Tuesday, June 14, 2011

De bästa sätten att resa i Schweiz

Intercity TravelThe Swiss har ett av det mest komplexa system som tar dig från plats till plats, och erbjuder resor med tåg, båt och buss, med tåg och buss är de mest populära.; Biljetter kan köpas innan du anländer till Schweiz genom MySwitzerlanddotcom, men ta en titt på din resplan innan man köper något. Förutom vanliga enkelbiljetter det finns en mängd olika passerar tillgängliga. ; Samtliga schweiziska pass är bra på alla tre former av resor, men det finns flera olika fördelar av olika typer av pass. En sparare pass, till exempel, ger en rejäl rabatt när du reser med minst en annan person, medan en ungdom passera ger betydande besparingar för andra klassens resenärer under 26 år., En fantastiskt fördel för familj semesterfirare i Schweiz är familjen kortet, som ger alla barn under 16 år som åtföljs av en förälder att resa gratis.



När du köper ett kort kommer du att märka att det finns en förstklassig och sämre alternativ. Om du har en budget och bara resa korta sträckor, eller reser under lågsäsong, bör andra klass vara bekväm. Det kan bli trångt till den punkt av stående rum bara under högsäsong. Den främsta fördelen med första klass är extra utrymme. Ni kommer också att behandlas rekreationsmöjligheter inte tillgängliga i seond klass, till exempel tillgång till Internet.



Om din resplan består av mer än bara Schweiz, då är det en bra idé att kringgå den schweiziska skickar med flaggor och få en Eurail pass. The Eurail pass accepteras i Schweiz precis som en schweizisk pass, men det kommer också täcka kostnader för resor till andra länder. Priser varierar beroende på hur många länder du planerar att besöka och om de gränser varandra. Eurail passerar kan också köpas genom MySwitzerlanddotcom., Även om bokningar inte är generellt behövs vid resor wthin Schweiz, de är i många andra europeiska länder.



Resa med bil eller motorcykel kan vara mindre dyra, men inte alls lika trevlig som du kommer att sakna mycket av det vackra landskapet med fokus på vägen. Intracity TravelGetting runt i schweiziska städer är enkelt och kan vara billig. ; Alla större städer i Schweiz som har en bra kollektivtrafik, och om du redan har köpt en schweizisk pass kommer det att vara giltig för de flesta stadsbussar.



Ett annat populärt val är cykeluthyrning. Här hittar du lägenheter tillgängliga på tågstationer och på många vandrarhem, även om du inte bor på vandrarhemmet. Vandrarhemmet lägenheter är oftast billigare men kräver en deposition., En cykel gör att du kan njuta av naturen och fjälluften och samtidigt få runt i tid. Om du behöver ta sig genom staden kan du ta cykeln på bussen eller tåget, men kontrollera med järnväg om du planerar att ta det långa sträckor som vissa järnvägar kräver en cykel reservation.



Taxi finns också i de flesta städer, men i allmänhet är dyra och onödiga. Scenic RoutesOne of mest lustfyllda reseupplevelser i Schweiz är att åka med avsikt att titta på fantastiska vyer snarare än att åka med avsikt att komma någonstans. Det finns många sätt att åstadkomma detta. Några exempel är panoramautsikt tåg, linbanor och kryssningar båt.



Om du har en schweizisk pass du kan använda den för en båt tur med en av Schweiz många sjöar. Lago Maggiore är den enda större sjö som inte erbjuder en steamliner omfattas av schweiziska pass. När du letar efter en båttur som omfattas av din schweiziska pass, kontrollera om steamliners drivs av den schweiziska federala järnvägen eller andra närliggande privata företag. Vissa mindre företag kommer inte att acceptera din schweiziska pass, men om du inte har en schweizisk pass, kommer dessa mindre företag ofta vara din billigaste vägen.



Panorama tåg särskilt utformade med extra stora fönster som sträcker sig upp till taket så att du kan ta allt i. Dina schweiziska pass o Eurail pass inte kommer att få dig en plats på ett panorama tåget, men i vissa fall kan det få dig en rabatt. Det finns flera vägar finns på panorama tåg. För mer information klicka på "" natursköna tåg "" länken i MySwitzerlanddotcom. Bokningar kommer att behövas för panorama tåg.



Spårvagnarna kan vara den dyraste sightseeing tur, men de kan också vara den mest avkopplande och unik som du sakta svävar över land bland bergen.

No comments:

Post a Comment