Saturday, June 11, 2011

Semester till Portofino, Italien

Destination för adel och VIPs, är Portofino verkligen en upplevelse utöver det vanliga.Beläget i Ligurien - Italien minsta seaside provinsen - på Levante Rivieran är denna pittoreska fiskeläget som blev lyxig semesterort känd världen över som önskad destination av adeln, kungligheter och amerikanska och europeiska VIPs. Även om endast 500 permanenta invånare bor i byn, sommaraktiviteter överflöd med exklusiv shopping, sightseeing, vattensporter och italienska fina middagar vara i topp på listan. Med flera semester alternativ att välja mellan, en avkopplande semester i Portofino är säker på att behaga. Alla italienska orter, villor semestern, och yachter charter har skalat prissättning, med slutet av juli till början av september är dyrast perioden. Även om engelska är allmänt talas i Portofino-området, är det starkt rekommenderat att du investera i en bra italiensk ordbok och en italiensk parlör. Alla Portofino orter och villor är familjevänliga och många är djurvänliga också. Dessa Resort and Villas rekommenderas för rörelsehindrade personer, dock bör du bekräfta att det finns lämpliga anläggningar med charter yacht företaget. Fritidshus Semesterlägenheter hyra en italiensk villa högt på den pittoreska berg Portofino och det omgivande området är det perfekta sättet att njuta av Portofino till sina fullest.Renting en italiensk villa högt på den pittoreska berg Portofino och det omgivande området är det perfekta sättet att njuta Portofino till fullo. Många av dessa villor fullt moderniserade historiska byggnader sedan århundraden tillbaka. Du hittar pooler med utsikt över det turkosa vattnet i Tyrrenska, fantastisk italiensk inredning och antika möbler samt möjligheten att få hemstädning och kulinariska hjälp. Det finns också mindre överdådig alternativ för nästan varje budget och gruppstorlek.



Sterling Egenskaper USA-kontor, 9.692 Westheimer Road # 38, Houston, Texas 77063, 713-972-0840



Sterling kontorsfastigheter Italien, Via Giulia di Barolo, 3, Torino, Italien, 10124, + 39-347-250-1985



Hav och Land Villas, +39-339-469-1320, E-post: info @ seaandcountryvillasdotcom; seaandcountryvillasdotcom / index.php Lyx Yacht Charter Vacation 9-dagars kryssning du kan koppla på däck, koppla av i en avskild vik, eller sola på öde en stranden.Ligga på däck och avkopplande i en avskild vik eller sola på en öde strand --- göra allt detta och mer på ett chartrat motoryacht semester. Dessa otroliga fartyg har allt du vill från en lyx semester, från platt-TV till på däck hängmattor emot elegant utses hytter. Njut av de finaste mat tillagad ombord eller äta på land, ditt val. Resplaner är flexibla, så du kan se och göra vad du vill på ditt schema. Ni kommer att se Portofino och Cinque Terre med stil, omgiven av förfining.



Lyxyacht Vacations, 12555 Biscayne Boulevard # 490, North Miami, FL 33181, 305-600-2555; 866-788-9075; 305-401-8208; E-post: stadgor @ luxuryachtvacationdotcom; luxuryachtvacationdotcom / italiensk riviera-yacht-semester. htm Lyx Segelbåt Semester en dag till en månad Cruise Följ havsströmmarna och Tyrrenska vindar som utförde Ulysses långt från Grekland, men i mycket mer komfort och stil.Följ havsströmmar och vindar Tyrrenska som utförde Ulysses långt från Grekland, men i mycket mer komfort och stil. Du kommer att kunna uppleva Portofino och omgivningarna medan du njuter av lugn och ro ombord på detta vackert inredda segelbåt som inkluderar lyx kvartal, en sofistikerad lounge och en fantastisk däck. Njuta av utsökta rätter tillagade ombord eller prova en av de lokala trattorior.



Segling i Italien, Via del Castello, Frazione Rometta, Fivizzano, Massa Carrara, Italien, 54013, +39-328-617-4569, E-post: info @ sailinginitalydotcon; sailinginitalydotcon / index.htm Hotel Splendido and Splendido Mare 5-stjärnig lyx Stay i Portofino legend och lägg till ditt namn i gästboken tillsammans med sådana celebriteter som Winston Churchhill, Cary Grant, prinsen och prinsessan av Monaco, Madonna, Sting och George Clooney.Bo i en Portofino legend och lägg till ditt namn i gästboken tillsammans med sådana celebriteter som Winston Churchhill, Cary Grant, prinsen och prinsessan av Monaco, Madonna, Sting och George Cloney. En övergiven 16: e-tals kloster vände hus, var hotellets Splendido Baron BARATTA familj sommarlovet hemma förrän 1901 när Mr Ruggero Valentini köpte fastigheten och gjorde den till ett Portofino legenden. Ställ högt på en bergssluttning med utsikt över det turkosa vattnet i Portofino Bay, ligger Hotel Splendido lyxig och sofistikerad och elegant inredning, utsökta mat, fantastiska faciliteter och otrolig service.



Hotell Splendido, Salita BARATTA 16, Portofino (GE), Italien, 16034, +39-0185-267 801, E-post: info@splendido.net; hotelsplendidodotcom / web / ospl / hotel_splendido.jsp Hotel Portofino Kulm 5 Star LuxuryA fantastiskt exempel av omsättningen of-the-talets italienska Liberty arkitektur, har Portofino Kulm värd kungar och drottningar, statsöverhuvuden, italienska och utländska ministrar samt en som är vem av internationella VIPs. Det nyrenoverade Hotel Portofino Kulm är magnifik. Vackert inredda rum, raffinerad gästfrihet och en exklusiv panorama ligger alla i hjärtat av den regionala naturparken Portofino.



Hotel Portofino Kulm, Viale Bernardo Gaggini, 23, Portofino Vetta; Ruta di Camogli, Italien, 16030, +39-0185-7361, E-post: kulm@portofinokulm.it; portofinokulm.it / eng / default.asp

No comments:

Post a Comment