Saturday, September 3, 2011

Villor i Oppede Frankrike

En kulle by i ProvenceThe pittoreska byn Oppede ligger i Provence i Frankrike. Belägna så det är på en kulle och omgiven av frodig grönska med en 12: e-talskyrka, den griper tag i uppmärksamhet ortsbor och besökare, liksom ruinerna av gamla slott kantar vittrade gatorna. Många bostäder byggdes i den 16: e och 17-talen har blivit kärleksfullt restaurerade och är nu levde i och erbjuds som Semesterbostad. Gästerna kan njuta av cykling längs bergsvägar, vandring i den tjocka skogen och spela tennis eller njuta av kulturella aktiviteter. En bil rekommenderas och många små byar i närheten för ännu mer sightseeing. Villa med alla moderna bekvämligheter finns tillgängliga och är ett perfekt ställe för familjer och par. Village ProximityLarge nog att sova åtta, har Villa Les Cerisiers fyra sovrum, två badrum och ett fullt utrustat kök. En täckt terrass lockar gästerna att sitta ute och njuta av solnedgången över ett glas vin. Pool A ger en sval avleds från varma eftermiddagar och lokala marknader bara några minuters bilfärd bort erbjuda färskvaror att njuta på grillen som sitter på bakgården. Beläget i Luberon National Park, sitter Denna provinsiella hem vid foten av Petit Luberon-bergen och nära till staden Avignon. Knappt 30 miles därifrån ligger byn Arles, gjorde berömd som den plats där både Van Gogh och Gauguin målade. Den närmaste tågstationen är 18 miles away och närmaste flygplatsen är 50 miles därifrån.

Villa Les Cerisiers, Oppede, Provence, Frankrike 84580, 0044 (0) 131 558 1154, holiday-rentalsdotcon/p440890 Group vacationwith en privat pool och ett biljardrum, denna 14: e talsgård, antal ROU3, sover så många som 16 personer, gör detta ett perfekt släktträff plats. Ett inbyggt grill och bred terrass gör för massor av uteservering möjligheterna och ställande läge mindre än en halv kilometer bort från stan gör shopping för lokala produkter en vind. Vandring i Luberon nationalpark eller spendera golf dagen med att spela är några av de aktiviteter som gästerna kan njuta av. Alla moderna bekvämligheter finns tillgängliga, till exempel en tvättmaskin och torktumlare, fem tv-apparater, diskmaskin och mikrovågsugn.

Oppede, Provence, Frankrike 84580, Referensnummer ROU3, 44 (0) 1756 751 777, world-villadotcon/france-villas/provence-villas/oppede-1133-en-v.html djurvänliga VillaThis renoverat stenhus i en område kallat Le Bastidou har tre sovrum, öppen spis och en ovan jord pool. En delvis täckt terrass och utegrill ge njutning sommar mat. Är unika för denna villa är dess djurvänliga atmosfären, ägarna kommer att tillåta en hund att gå med familjen på denna franska semester. Kvitta en huvudgata med ungefär en fjärdedel mil, rekommenderas gästerna resa med bil för att underlätta resandet. Rimligt köravstånd från den franska rivieran och städerna Marseille och råd Avignon besökare dagsutflykt möjligheter till stranden eller till staden och kulturen.

Interhome Sarl, referens nr. r, IH-FR8042.100.1,; Oppede, Provence, Frankrike 84580, villanaodotcon/oppede/home_refIHFR8042.100.1.html

No comments:

Post a Comment