Friday, September 16, 2011

Turism Utställningar i Frankrike

Eiffeltornet är en av de mest populära turistattraktioner i Frankrike.Frankrike är medlem av Europeiska unionen och är känd för sin huvudstad, Paris. När du reser till Frankrike Många turister besöker kända attraktionerna i Paris såsom Eiffeltornet och Louvren eller utforska de yttre delarna av staden som är känd för sina badorter, stränder och skidorter. Oavsett om ert överseende, har Frankrike några av de bästa turistattraktioner som är genomsyrad av historia och kulturella influenser. The Eiffel TowerThe Eiffeltornet är en av de mest kända turistattraktionerna i Frankrike och erbjuder besökarna en mängd sightseeing möjligheter. Som en av de mest erkända strukturer i världen står Eiffel tornet på 1.063 meter hög och uppfördes 1889. Tornet har restaurangerna, presentbutiker och en panoramautsikt som har utsikt över Paris. Den första och andra nivåer av tornet kan nås via trappor, men kommer besökare som vill utforska toppen av tornet måste använda hissarna. Eiffeltornet är också handikappad-tillgänglig.

Eiffeltornet, 5 Avenue Anatole France, Champ de Mars, 75.007, Paris, Frankrike, +33-08-92-70-12-39, turné-eiffel.fr Louvren MuseumThe Louvren är ett av världens största museer och beläget på stranden av floden Seine. Museet är över 652.000 kvadratmeter och innehåller över 35.000 objekt som sträcker sig från forntid till 19th century. Louvren byggdes som ett palats och 1793 öppnades för första gången till ett museum. Museet erbjuder sina gäster möjlighet att följa olika samlingar av konst såsom måleri, grafik, teckningar och skulpturer samt islamisk, egyptiska, grekiska, romerska och främreorientalisk konst. Turister som besöker denna historiska sevärdhet kan även utforska trädgårdar i Tuilerierna och äta i Louvren restauranger och kaféer. Guidade visningar av Louvren finns också.

Louvren, Palais-Royal-Mus'ee du Louvre Station, 75007, Paris, Frankrike, +33-01-40-20-58-24, louvre.fr Musée d'OrsayThe Musée d'Orsay ligger på bankerna vid Seine och är känd för sin samling av målningar, skulpturer, möbler och fotografi mellan åren 1848 och 1915. Museets samling är i huvudsak inriktad på impressionismen och post-impressionismen konstnärer som Monet, Van Gogh och Renoir. Museets byggnad var ursprungligen en tågstation så besökare har möjlighet att utforska den arkitektoniska byggnadens historia också. Museet har en butik där gästerna kan köpa smycken, affischer, skulpturer och andra souvenirer.

Musee d'Orsay, 62 rue de Lille, 75343, Paris Cedex 07, Frankrike, +33-01-40-49-48-14, Musee, orsay.fr

No comments:

Post a Comment