Tuesday, September 20, 2011

Barer i Weinheim, Tyskland

Weinheim är en liten stad i östra bergen i Tyskland, strax utanför städerna Manheim och Heidelberg. Känd främst för sina historiska slott och kyrkor, är Weinheim en populär året-runt turistmål för resenärer som passerar genom samtidigt se den tyska landsbygden. Genom åren har många barer och pubar har öppnat i stan att tillgodose den växande folkmassorna som frekventerar området. Regie Cocktail CaféRegie's är inbäddat i skuggorna av bergen, i hjärtat av Weinheim shopping och restauranger distrikt. Serverar en mängd cocktails och bar mat i en avkopplande, avspänd atmosfär, är Regie är en välkomnande bar för både stockholmare och turister. Den exklusiva utseende baren yttre fasad är en förklädnad för den relativt casual inredning inuti. Mellanslag är öppna och högljudda, uppmuntra grupper att mingla och prata över sina drycker både på höga bord i hela området eller i baren själv. Stora fönster på framsidan vetter sidan gatan som Regie's ligger på, vilket ger en utmärkt plats att sitta och folk-vaka över en kall öl eller sprit drink från den välfylld bar. Barmenyn är den verkliga dra av Regie: s, eftersom de stora drinklistan ger dussintals blandat hopkok att prova, var uppkallad efter en berömd kändis eller en film. Val allt från Coladas som "ET" (Pina Colada) till mycket potenta drinkar som "" Terminator "" (vilket inkluderar bland andra ingredienser tre typer av rom).

Hauptstraße 108, 69469 Weinheim, Tyskland, +06-201-844933, REGIE-heidelberg.de Woinemer Öl GardenWoinemer är en traditionell tysk ölträdgård att upp serverar hemlagad microbrewed öl tillsammans med äkta tysk pub mat. Även gott om icke-house öl finns i omgångar är riktig fest på Woinemer provtagning av stor samling av bryggda-på plats säsongsbetonade erbjudanden. Kommer i en mängd olika stilar och smak för öl är proffesionellt gjort bryggerier med många års erfarenhet, att bedriva verksamhet från en fullt fungerande bryggeri intill baren. Fat och burkar och flaskor av dina favoriter finns att köpa när som helst, och säsongsmässiga listan över gårdsbryggeriet alltid förändras. Baren erbjuder också dagliga händelser såsom levande irländsk musik flera dagar varje månad. På dessa kvällar i baren förvandlas till en irländsk pub-stil, och blares musik till sena timmar. De som letar efter en lugnare plats i baren kan välja i stället för tabeller i den bifogade matsal. Här drinklista är densamma som den huvudsakliga bar, men du kan även beställa från livsmedels-menyn, som är inrett med äkta hemlagad bayersk mat. Slutligen, trevligare dagar ölträdgården s uteplats öppnas upp så att du kan ta en plats i en utomhusmiljö i stort bord gemenskap picknick.

Friedrichstrasse 23, 69469 Weinheim i Tyskland, +06-201-12001, woinemer, hausbrauerei.de slott WindeckPerhaps en av de mer unika barer i området är beläget i ett före detta slott i utkanten av staden. Belägen på en slingrande väg som reser upp berget med utsikt över de främsta centrum Weinheim område är Castle Windeck ett turistmål, hotell, restaurang och bar allt i en renoverad gammal byggnad. Baren i sig har en imponerande dryck lista och är en utmärkt plats för en besökare söker en lugn, lite exklusiva atmosfär. Dunkel belysning och stora bekväma stolar skapar en känsla av en gammaldags herrklubb, även om service och priserna är avgjort mer avslappnade. Den drinklista kör spektrat av alternativ som du kan hitta på en bar och lägger till några unika dem också. Standard blandade drycker finns, liksom flera typer av lokalt bryggt öl på fat och i flaska. En något begränsad vinlista finns också, med flera aktuella årgångar av rött och vitt vin på glas. Spriten Listan är ganska unik, men erbjuder ett brett utbud av både vanliga och ovanliga sprit och konjak. Poster såsom smaksatta brandy och hemgjord sprit gjort med lokala frukter dela meny med ouzo och Remy Martin. Valet av efter-middagen att smaka och varva ner med är imponerande, och den omgivande slottet och dess inredning bara lägga till besöket.

Müllheimer Talstrasse 21, 69469 Weinheim, Tyskland, +06-201-12238, zur-burg-windeck.de

No comments:

Post a Comment