Thursday, September 15, 2011

Oberoende Visning av Schweiz

Det bästa sättet att uppleva Schweiz är en oberoende turné.Schweiz är känt för sina majestätiska berg, vänliga invånare och historia av politisk neutralitet. Från sjösidan metropolen Zürich till berget reträtt av St Moritz, Schweiz har något att erbjuda både de turister som vill fira dess rika kultur och skidåkning eller snowboard-entusiaster som flockas till sin episka resorts. Oberoende turer i Schweiz är en av de bästa sätten att uppleva denna magnifika europeiska juvel. Bok med AirlinesSince flygbiljetter är en av de största kostnaderna för att genomföra en oberoende rundtur i Schweiz, ibland lönar det sig att förhandla direkt med flygbolagen. Flera stora flygbolag, som American Airlines och Delta erbjuder semesterpaket på djupt rabatter - och om du har miles lagring flygbolag, desto bättre.

American Airlines, 4333 Amon Carter Blvd. MD 5443, Fort Worth, TX 76155, 800-321-2121; aavacationsdotcom Monogram TravelIf du vill ta det enkelt att förbereda en resa till Schweiz, då fördelarna med att köpa flyg, hotell , järnväg passerar, och biluthyrning från ett enskilt företag är självklara. Monogram - en del av Globus & kosmos familj turné företag - gör oberoende resa till Schweiz så enkelt som möjligt. Oavsett om du kommer att riva upp backarna i Andermatt eller ta en höghastighetsjärnväg resa från Zürich till Luzern, kan du slappna av i vetskap om att fokus kommer att ligga på skoj och inte på planering.

Monogram, 5.301 södra federala Circle, Littleton, CO 80.123, 866-270-9841, monogramstraveldotcom självguidande Vandring TourThere kan vara något på planeten mer spännande än vandring i Alperna. Alpine Vandrare tar hand om din resplan och transporter så att allt du behöver oroa dig för är att ta i det hisnande landskapet. Välj din komfort nivå - från att stanna i rustika berg värdshus till femstjärniga hotell - och alpina Vandrare sköter resten. Inte en vandrare? Inte oroa - Företaget erbjuder också självguidande tåg turer som inkluderar några av Schweiz bästa rutter, inklusive den berömda Glacier Express.

Alpine Vandrare; 1203 Loren Dr, Prescott, AZ 86305, 888-509-7810, alpinehikersdotcom

No comments:

Post a Comment