Friday, September 9, 2011

De bästa restaurangerna i Rom

Rom är full av utmärkta restauranger.Rom har någonting för alla när det kommer till köket: traditionella, moderna, innovativa, hem-stil, och listan kan göras lång. De många varianterna gör det svårt att välja det "" bästa "" restaurang i Rom. Trots vissa romerska restauranger är legendariska för excellens deras kök. Även om de inte visar sig vara din personliga favoriter, de är definitivt värt att undersöka. Ristorante VivendoRistorante Vivendo har inte bara blivit kallad till den bästa restaurangen i Rom av Zagat-talet, men det har också två gånger blivit utsedd till den bästa restaurangen i Europa. Beläget i den lyxiga St Regis Grand Hotel, är restaurangen nästan enkla däremot med en smakfull inredning som påminner om 1930-talet och 40-talen. Köket är modernt italienskt, menyn inklusive rätter såsom "" cannelloni havsabborre med broccoli puré "och" "spenat Paj med tomater och bröd RULAD." I vinkällaren (som kallas "" di ...Vino "") är också känt som ett exceptionellt, erbjuder 600 etiketter.

Ristorante Vivendo, St Regis Grand Hotel, Rom, 3 Via Vittorio E. Orlando, Rom, Italien, +39 06 47 09 27 36, thestregisgrandromedotcom / sv / Vivendo L'Antica PesaL'Antica Pesa är en vacker gammal restaurang i Trastevere stadsdel känd för sin historia och sin mat. Med anor från 17th century, var restaurangen ursprungligen en "förfriskning stand" "som serveras bröd och vin till bönder som kom och levererade spannmål till Vatikanens tullkontoret ligger sedan på samma gata. I den 19-talet blev det ett värdshus känd för sina utmärkta bocce domstol (bowling grön). Idag är det bowling grön en vacker trädgård där på varma sommarkvällar beskyddare kan äta rätter som kronärtskockor med hasselnötter eller bläckfisk fräst i vitlök grädde. Restaurangen mycket välkänd bland det vackra, och du kan även se en skymt av en Hollywood-stjärna eller två middagar där.

L'Antica Pesa; 18 Via Garibaldi; Rom, Italien, 39 06 58 09 23 6; anticapesa.it / pizzeria La MontecarloAccording to Life i Italydotcom är La Montecarlo ofta anses av romarna vara den bästa pizzeria i Rom. Beläget nära Piazza Navona i stadens centrum står pizzerian inte endast om att servera god pajer och calzones, men också för att inte vara en turistfälla. Lokalbefolkningen mob den lilla restaurangen från mycket tidigt på kvällen, och stämningen är evigt högt, livliga och underhållande. Pasta är också serveras i restaurangen men är inte känd för att vara så välsmakande som pizza.

Pizzeria La Montecarlo, 13, Vicolo Savelli, Rom, Italien, +39 06 68 61 87 7, lamontecarlo.it / index_eng.htm

No comments:

Post a Comment