Tuesday, September 6, 2011

The Best bussturer i Rom, Italien

Fontana di Trevi - kasta i ett mynt så att du kommer att återvända again.The eviga staden är överbelastad och förvirrande, så hyr en bil skulle inte rekommenderas. Samtidigt undersöka Rom fots är det bästa sättet att lära känna platsen, bussresor ger en utmärkt översikt av historien och utformningen av staden. De är prisvärda och hjälper transportera besökare till delar av staden och dess utkanter som inte är lättillgänglig till fots eller i underjordiska transporter. Self-Guidade turer av Public BusRiding tillsammans med de infödda är ett sätt att turnera i staden med buss och bli nedsänkt i vardagslivet. ATAC, stadens bussystem, har frekvent och utbrett rutter. Webbplatsen har en engelsk översättning, och det har grundlig kartor och annan nyttig information. Kollektivtrafiken ingår i många av de turister passerar som ingår inträde till museer och historiska platser. En enkel biljett att gälla från 75 minuter. En en dagsbiljett kostar € 4, och en 3 dagars pass är € 11 (baserad på 2010 års priser). Alla är giltiga på tunnelbanan och regionaltåg också. With några biljetter är det viktigt att validera det i stämpeln rutorna på bussen annars utsättas för en hård böter. Busslinje # 64 avgår Termini och slutar vid S: t Peterskyrkan, reser genom hjärtat av Rom. Elektriska minibuss # 116 enheter i närheten av Castel Sant'Angelo till Campo de'Fiore, förbi Panthone och genom Villa Borghese-parken. Electric minibuss # 117 stannar vid många favorit platser som Fontana di Trevi, Colosseum och Piazza di Spagna.

+39-6-57-003; Atac.roma.it Gray Line Tours Den VaticanGray Line Tours är ledande inom området guidade bussturer. Det finns stadsturer i Rom själv plus dagsturer utanför staden. Gray Line erbjuder bussresor till Vatikanen, bland annat en onsdag morgon turné påvliga publik. Söndag morgon från juli till september finns det en turné som omfattar stadens höjdpunkter och sedan reser till Castelgandolfo, påvens sommarställe, för en påvlig välsignelse. För turister som vill se Rom upplyst nattetid men är obekväma ge sig ut ensam, har företaget en "Rom by Night" "-turnén med middag alternativ. Priserna börjar på $ 28 (priser effektiv genom 2010).

Gray Line Rom, Piazza Dell Esquilino 6 / 7; 00185 Rome, Italien; +39-6-48786601, graylinedotcom Dark RomeSmall gruppstorlek och på djupet turer och promenader är i fokus på Dark Rom. Resorna inkluderar en Frascati vinprovning på kullarna utanför staden och hela åtta timmars tur av höjdpunkterna i Rom. Mörk Rom ger också rundvandringar, liksom deras Crypts & katakomber Tour.

Mörk Rom, +39-698968955, darkromedotcom Trambus OpenTrambus utevistelse två separata vägar genom Roms på öppen topp bussar med audioguider i åtta språk. De 110 Open och Archebus går var 20 till 30 minuter längs olika vägar och ge passagerare möjlighet att hoppa på och av. Archebus driver ut till katakomberna, vilka annars besvärliga att nå med kollektivtrafik. Biljetter till båda kan köpas online, ombord eller vid bolagets kiosken i centralstationen Termini. De kvällar sommaren helgen bara Trambus driver ett "Rom by Night Summer Tour." " Regelbundna biljetter kostar € 20 (priser effektiv genom 2010). Spara 5% genom att boka online.;. ; Via Urbano VIII 16 / C, Terminal Gianicolo, 00165 Rom, Italien, +39-6-6840901, trambusopendotcom City Sightseeing - Hop on, hop OffCity Sightseeing verkar bussresor i städer runt om i världen på öppna toppen, dubbeldäckare utan tak. Det finns två busslinjer, Biljetten gäller i två dagar på båda linjerna, och passagerare kan hoppa på / hoppa av så ofta som de vill. Förinspelade kommentarer kommer i åtta olika språk. Företaget har också bussar i nio andra italienska städer, och rabatter finns tillgängliga med Rom kvitto. Tours kostar € 18 för vuxna, € 10 för barn (priser effektiv genom 2010).

City Sightseeing i hela världen, Purfleet Industrial Park, Juliette Stäng; Purfleet, Essex RM15 4YF, Storbritannien; +44-1708-866000, city-sightseeingdotcom

No comments:

Post a Comment