Monday, September 5, 2011

Kryssningar till Turkiet

Kryssningar till TurkeyTurkey gränsar till åtta länder och flera vattendrag. Medelhavet är i söder, är det Egeiska havet i väster och Svarta havet i norr. Kryssningar till Turkiet består ofta av Grekland, Kroatien och Italien i resplanen. De flesta reste kryssningshamnarna i Turkiet är Antalya, Fethiye, Bodrum, Izmir, Kusadasi (Ephesus), Dikili och Istanbul. Compagnie des Iles du Ponant - Le LevantLe Levant är 330 meter av elegans så att gästerna får smaka på en privat yacht med 45 hytter utrustade med badrockar, mini-kylskåp, satellit-TV och DVD-spelare. Panoramrestaurangen och gastronomisk restaurang erbjuder fina middagar med en fransk kock på personalen. För skönhet och fitness, har Le Levant ett gym, bastu och salong.

På Le Levants sjudagarskryssning till Turkiet, embarkering i Antalya, Turkiet. Från Antalya, heldag port hållplatserna inkluderar Fethiye, Turkiet, Rhodos, Grekland, Bodrum, Turkiet, Patmos, Grekland, Kusadasi, Turkiet, Dikili, Turkiet och ilandstigning i Istanbul, Turkiet.

Compagnie des Iles du Ponant, 60, Blvd. Du Marechal Alphonse Juin, 44.100 Nantes, Frankrike, 011-33-2-40-58-14-95, ponantdotcom / index.php Yachts of Seabourn - Seabourn OdysseySeabourn Odyssey lanserades 2009 och är den nyaste fartyg för Seabourn, på 650 fötter, tillmötesgående 450 passagerare. Uppmärksammade om Odyssey bland annat att ha en av de största SSO på ett kryssningsfartyg, två utomhuspooler och sex bubbelpooler, inbyggd i Marina med vatten sportutrustning för passagerare, nio-håls minigolfbana och en gigantisk schackbräde.

On Odyssey sju dagar långa expeditionen ombord i Aten, Grekland, anlöpshamnar inkluderar: Mylos, Rhodos, Patmos och Khios, Grekland stopp i Efesos, Turkiet innan avstigning i Istanbul, Turkiet.

The Yachts of Seabourn; 6.100 Blue Lagoon Drive, Suite 400, Miami, FL 33126; 800-929-9391; seabourndotcom Costa Cruises - SerenaSerena s överflöd uppvisar romerska dekor i sin 950 fot med boende för 3.000 passagerare. Med en jungfruresa år 2007, innehåller varje svit mini-kylskåp, satellit-TV, värdeskåp på rummet. Ombord är 13 barer och fem restauranger, förutom de fyra pooler och fem jacuzzi. För att vistas i formen, har Serena ett välutrustat gym och jogging spår på den översta nivån av fartyget. En 22.000 kvadratmeter spa och wellness center spänner två däck på Serena.

Serenas sju natt rundresa resväg börjar i Venedig, Italien med stopp i Bari, Italien, Olympia, Grekland, Izmir, Turkiet, Istanbul, Turkiet och Dubrovnik, Kroatien.

Costa Cruises, 200 S. Park Road, Suite 200, Hollywood, FL 33021, 877-88-COSTA; costacruisedotcom/B2C/USA/Default.htm

No comments:

Post a Comment