Tuesday, September 27, 2011

Guidade Bike Tours i Italien

Italiens landsbygden är en dröm för cyklister.Italien är ett idealiskt land för en cykeltur. Många av dess städer har historiska stadskärnorna som är förbjudna för motortrafik, men perfekt för promenader och cykling. Landsbygd byar are lätt utforska på två hjul. Efter en dag med ridning är konsumtionen av Italiens berömda pizza, pasta och vin ett bra sätt att ladda upp på kolhydrater för att återfå energi till nästa dag. Ciclismo Classico Ride till en olivoljeprovning.Ciclismo Classico specialiserat sig på cykelturer och promenader och vandringar resor i hela Italien. Även om många av dess turer är dyra har Ciclismo också "" Fler mil för mindre "budget turer i Piemonte och Toscana regioner. Specialty turer inkluderar en gelato turné, en olivolja skörd resa, och turer som kombinerar cykling och segling. En tur till Friuli och Trieste provinserna passerar också gränsen till Slovenien.

Ciclismo Classico, 30 Marathon St, Arlington, MA 02474, 800-866-7314; ciclismoclassicodotcom Bike BasilicataBike Basilicata erbjuder prisvärda tre och sju dagar cykelresor i regionerna Basilicata, Kalabrien och Sicilien. De flesta turer inkluderar övernattning at bondgårdar eller nya hotell grotta. Byråns partnerföretag, Ferulaviaggi, erbjuder liknande vandringar i området.

Bike Basilicata - Ferulaviaggi, via Cappelluti, 34, Matera, Italien 75100, 011-39-835-336572, bikebasilicata.it Lucca - en stad gjord för cykling Lucca, TuscanyLucca 16: e och 17th century Renaissance väggar har utvecklats till en urban park med cykel-och promenadvägar. Vem som helst kan hyra en cykel från någon av de många kanotuthyrare i närheten av trappor och ramper upp på väggen. För en mer djupgående erfarenhet anordnar inte vanliga Sätt agentur fyra eller fem timmar lång guidad cykel turer. Olika turer har hybrid-eller mountainbikes och turerna vinden genom landsvägarna runt i staden och stannar vid vingårdar och bondgårdar for provsmakning. Det finns helgen cykling turer runt Lucca och Garfagnana med två övernattningar och tre dagars cykeluthyrning och en professionell guide.

Inte vanliga sätt, via Burlamacchi 9, Lucca, Italien 55100, 011-39-583-583397, notordinarywaysdotcom / Cycle Italia pasta gör en närande måltid efter en dag av cykling.CycleItalia har köra den guidade cykelturer i Italien sedan 1998. Den "" Kampanien's Cilento Coast ""-turnén utforskar en kustlinje som har liknats vid Amalfikusten men utan den enorma folkmassan. Det finns en matlagning och cykling tur i Monferrato region eller en rundtur i Umbrien och Le Marche. CycleItalia scheman måltider tillsammans med Slow Food, som är tillägnad Italiens bästa regionala och autentiska rätter.

Cykel Italia, PB 1386, Sioux City, IA 51102, 877-ITALBIKE, cycleitaliadotcom / Italienska Cykel Center - Veneto för allt intresse Venedig, juvel i Veneto.Italienska Cykel Center lägger en stark betoning på cykling, pris och flexibilitet. Istället att flytta från en stad till nästa, ryttare grunda sig på företagets hotell i Veneto provinsen. Varje dag finns ett urval av halva dagen guidade turer med olika svårighetsgrader, från maklig till utmanande. Tours besök marknader, slott, städer kulle, museer och kyrkor. Eftermiddagarna är fria för självständig verksamhet och låta cyklister färdas med icke-ryttare att tillbringa resten av sina dagar med sin resa partner. Bolagets Säsongen sträcker sig från maj till oktober.

Den italienska Cykling Center; 2117 Green St; Philadelphia PA 19.130-3.110; 215-232-6772 (november-april); 011-39-0423-561113 (maj-oktober); italiancyclingdotcom

No comments:

Post a Comment