Thursday, September 15, 2011

Bussresor för Spanien och Portugal

Bussresor är ett utmärkt sätt att utforska en regionSpain och Portugal är båda belägna på den iberiska halvön på den europeiska kontinenten. Njuter året runt varma vädret med ett genomsnitt på 70 grader Fahrenheit, de är mycket populära resmål för resenärer. Many tränare företag erbjuder turer som omfattar dessa två länder, vanligen besöker Andalusien regionen i södra Spanien och Portugal storstäder. Vissa turer kommer även att omfatta Marocko i resplanen. Euro Adventures Madrid, SpainEuro Adventures är baserat i Galicien, den nordvästra spetsen av Spanien, som specialiserat sig på privat rundtur äventyr i Spanien, Portugal och andra populära destinationer. Bolagets bussresearrangörer som omfattar Spanien och Portugal besök också Marocko och varar totalt 16 dagar och 15 nätter. Lyxig tre-och fyrstjärniga hotell boende och de flesta måltider ingår.

Några av höjdpunkterna i denna bussresearrangörer omfatta besök hos moriska Alfama kvarteren i Portugals huvudstad, Lissabon, en rundvandring i de smala gatorna i Barrio de Santa Cruz i Sevilla, och besöka den underbara Alhambra i Granada. Turen går årligen mars till oktober.

Euro Adventures, Velazquez Moreno, 9, plan 4, Office 409, Vigo Pontevedra, Galicien, Spanien 36201, +34-986-221-399, euroadventures.net Archers Direkt Lissabon, PortugalArchers Direct är ett familjeföretag turné företag som har planering semestrar för resenärer sedan 1965 och stolta över att erbjuda god service och en unik, personlig touch till var och en av dess bussresor. Det är också en medlem av Association of British Travel Agents.

Bågskyttar Direkt har en 12-natt och 13-dagars turné i Spanien och Portugal, som omfattar tre-och fyrstjärniga hotell boende, 12 frukostar och fem middagar, en professionell tour regissör och transfer till och från flygplatsen. Några av de städer besöks i turnéns resväg är Madrid, Lissabon, Porto och Salamanca.

Archers direkt, 17 London Road, Bromley, Kent, Storbritannien BR11DE, +44-0844-573-4829, archersdirectdotcon Coach Semester Granada, SpainOperating sedan 1997, är coach Holidays ett familjeföretag turnerande företag som förbundit sig att ge resenärerna omfattande tränare turer i olika regioner i Europa med professionell och kunnig service.

Coach Holidays erbjuder en 16-dagars turné i Spanien och Portugal alla boende ingår, liksom en höjdpunkt middag i Sevilla med en flamenco show, 15 frukostbuffé och sex eleganta middagar. Coachen bussen är luftkonditionerad och har en bekväm ombord toalett. Dessutom innehåller Coach Holiday alla skatter och avgifter inträde till museum, samt transfer till flygplatsen. Alla turer är eskorteras av en professionell och kunnig guide.

Coach helgdagar, 62 George Street, Croydon, Surrey, Storbritannien, CR01PD, +44-0208-686 2378, coachholidaysdotcom

No comments:

Post a Comment