Wednesday, September 14, 2011

Barer i Nazare, Portugal

Nazare, Portugal, erbjuder också mer än bara barer.Nazare är en underbar by i Portugal känd för sitt fiske handeln. Tusentals besökare kommer till byn färgglada båtar underbara stränder och kvinnor med mångfärgade underkjolar. Turistattraktioner inkluderar Igreja de Nossa Senhora de Nazare och Boulevard, där de flesta barer och restauranger uppradade. Om du känner för en kul kväll ut, här är några av det bästa barerna i Nazare där du kan få ditt lystmäte av byn roligt. SunsetMost turister är förtjusta i den avkopplande atmosfär i Nazare. Om du vill varva ner efter en dag av turnerande, kolla Sunset bar. Den erbjuder en distinkt Nazare natt erfarenhet med vänner dricka öl och Portugals finaste viner. Ligger längs Fervenca floden, Sunset anses av lokalbefolkningen vara den bästa nattklubben i området. Om sevärdheter inte duger, är denna nattklubb plats att hänga fram till småtimmarna på natten. Precis som alla bar har stället också ett dansgolv.

Solnedgång, 26-259-7017, travel-librarydotcom/europe/portugal/estremadura Bar GaibotaIf du bor på stadens centrala område, och sedan Bar Gaibota erbjuder ett bra ställe att hänga för natten. Avbrott från lugnet i Nazare natten och bege dig till Bar Gaibota för en rolig kväll erfarenhet. Ställ dina planer för en utekväll längs Avenida Marginale. De flesta turister gå hit med andra turister och vänner för att ha drycker eller umgås med lokalbefolkningen. Baren Ägaren talar engelska, så tveka inte att ringa för en martini. Portugal erbjuder några av de bästa vinerna i världen, så du smaka Nazare finaste viner erbjuds endast i Bar Gaibota. Kolla sin förteckning över viner som Quinta dos Roques Encruzado 2001 Dao, Niepoort Redoma Branco 2001 Douro, Quinta do Ameal Escoha 2001 Minho och Pintas 2001 Douro. Bar Gaibota är öppen varje dag under augusti. För vin aficionados, gör detta till ett måste på du lista.

Bar Gaibota; 26-256-2285; travel-librarydotcom/europe/portugal/estremadura Le Paris MontmartreFine vin och mat kombineras på Le Paris Montmartre. Fungerar som både en restaurang och en pub, är detta ett bra ställe att äta och smutta lite vin. Serverar utsökt vin och drinkar från Portugal, är detta Nazare pub något som turister kan se fram emot. Tillbringa dagen i Le Paris Montmartre och kolla sitt breda utbud av läckra rätter och dryck. Skäm bort dig i Nazare gourmetmat tillagad av färsk fisk och gambas. Ni kan även kolla in andra turister favoriter som biff och caldeirada. Var beredd att ta längre promenader mot Resto-Bar eftersom det finns begränsat antal parkeringsplatser på plats.

Le Paris Montmartre, Rua da Lane Moiteira, Bloco B, Loja 1, Edificio Atlantico Nazaré, 26-256-2073, tellmewheredotcom/p/prt/nazare/dG4biL/le-paris-montmartre

No comments:

Post a Comment