Friday, September 2, 2011

Ukraina Singlar Vacations

Ukrainska kvinnor är några av de vackraste i världen.Ukraina är den näst största landet i Europa, näst efter Ryssland och dess folk, kultur och språk är praktiskt taget desamma som i Ryssland. Kulturen har också ett par franska, skandinavisk, grekiska och nederländska influenser. Med Svarta Havet stränder, museer, Alfresco restauranger och ett aktivt nattliv, drar Ukraina miljontals människor varje år över hela världen. Ukraina semesterpaket tillgodose särskilt ensamstående män som vill leva upp det med ukrainska lokalbefolkningen, eftersom ukrainska kvinnor anses vara några av de vackraste i världen. Singl s VacationsSingles Vacations erbjudande's Gentlemen's och VIP-Tours i Odessa, Poltava och Krim, Ukraina. Gentlemen's Tours inkluderar transport till och från flygplatsen, privat boende lägenhet, orientering och guidade turer av en ukrainsk lokal, språk översättning för upp till åtta timmar per dag, och en privat mobiltelefon och telefonnummer. VIP Tours funktionen lyx transport och logi, upp till 12 timmar guidad översättning och obegränsad tillgång till Internet. I mars 2010, Gentlemen's turer börjar på $ 195 per dag, medan VIP turer börjar på $ 295 per dag.

singlesvacations.biz Matchmaking Tour för inre MenFor samlat mannen som vill bosätta sig i en nära framtid, Ukrainas matchmaking semester är en exotisk alternativ till den inhemska dating kretsen. Guidade visningar av Kharkiv, Ukraina, funktionen sju till 10 dagar schemalagda möten med några av de mest lämpliga bachelorettes i Ukraina, förutom boende lyxlägenhet och översättningstjänster. Från och med mars 2010 paket börja på $ 2.250 per enda man.

infohubdotcom/vacation_packages/21093.html Historia Tour SinglesCatering att singlar med intresse för historia, guidade rundturer av ukrainska skönheter funktionen slagfält, minnesmärken, museer och arkeologiska platser. Staden Charkiv lidit svårt under andra världskriget och har en rik historia av förstörelse, föryngring och kulturell uthållighet. Historiska resor inkluderar 7 till 10 dagar av privata lägenhet boende, planerade möten med ukrainska singlar, översättning och transport. Från och med mars 2010 paket börja på $ 2.250 per person.

infohubdotcom/vacation_packages/25022.html

No comments:

Post a Comment