Saturday, October 8, 2011

Restauranger nära Crazy Horse i Paris

The Crazy Horse är på modet Avenue George V. Crazy Horse, på den exklusiva Avenue George V i den 8: e arrondissement, är en erotisk cabaret mest känd för sin till synes identiska naken kvinnlig dansare. En kväll på Crazy Horse har även trollkarlar och andra artister mellan musikaliska nummer. Du kan boka en kombinerad middag / visa biljett med en Prix-fixe trerätters middag på en av flera restauranger i närheten. Fouquet'sFouquet's, på hörnet av Avenue George V och av Champs-Elysées, är ett historiskt monument och favorit tillhåll showbiz (plack inristade med namn César pristagare linje trottoaren vid entrén). Frankrikes president, Nicolas Sarkozy, valde att fira hans val seger vid Fouquet's. Kocken, Jean-Yves Leuranguer, förbereder franska specialiteter med en kreativ touch. På grund av Fouquet's showbiz anslutning disken hänvisar ofta till filmens värld. Till exempel finns där Whiting, Colbert stil, en favorit till skådespelaren Robert Hossein, Jean Todt är hummer ravioli, eller César Award choklad öken.

Fouquet's, 99, avenue des Champs-Elysées, 75008 Paris, +33-01-40-69-60-50, lucienbarrieredotcom / lokaliserad / FR / restauranger / nos_restaurants / fouquets.htm Le Comptoir de ThiouLe Comptoir de Thiou, i samma byggnad som Crazy Horse, är en fransk - thailändsk fusion restaurang med elegant thailändsk-inspirerade modern inredning. Börja med vårrullar med fina krispiga grönsaker, eller mini salt och peppar krabbklor, så prova Crying Tiger med hus frites. Man kan också välja röd curry med ångad skotsk lax, och avsluta måltiden med en läcker Tarte Tatin med karamelliserad mango.

Le Comptoir de Thiou, 12, avenue George V, 75008 Paris, +33-01-47-20-89-56, comptoirdethiou.fr / index.html Marius et Janette Marius et Jeanette serverar färsk fisk och skaldjursrätter dishesMarius et Jeanette är en berömda fisk-och skaldjursrestaurang, vars lyxiga mahogny-panel matsal liknar insidan av en båt. På ganska randiga dukar, servitörer tjäna upp ett brett utbud av färsk fisk-och skaldjursrätter, inbegripet sällsynta sorter av råa ostron. Hus specialiteter är ensam Meunière från Quiberon Bay, grillad piggvar, och havsabborre antingen grillad eller bakad i salt skorpa. Bredvid ligger Le Petit Marius, en mer prisvärd fisk-och skaldjursrestaurang som tillhör samma ägare.

Marius et Janette; 4, Avenue George V, 75008 Paris; +33-01-47-23-41-88; mariusetjanettedotcom / Devèz Devèz specialitet är Aubrac nötkött.Devèz fått sitt namn från "devèses", "de gröna betesmarkerna på Aubrac regionen som ligger upp till 1400 meter över havet. Restaurangens specialitet, överraskande, är Aubrac biff beredd på alla tänkbara sätt --- som gryta, rostade eller grillade à la plancha. Devèz vinkällare är välförsedd, i synnerhet med viner från Rhône-dalen och Languedoc Roussilon.

Devèz, 5, Place de l'Alma, 75008 Paris, +33-01-53-67-97-53, ledevezdotcom

No comments:

Post a Comment