Sunday, October 9, 2011

Hotell i Ansbach, Tyskland

Bo på hotell i Ansbach vid besök i delstaten Bayern i Tyskland.Ansbach är en stad med 40.000 personer i den tyska delstaten Bayern. Denna stad är hem för ett enat statliga väpnade Garrison (USAG) kaserner samt rekreationsområden såsom Hofgarten som ger möjligheter till motion och cykling. Ansbach har en gammal stadsdel som har shopping, restauranger, historiska byggnader. Ansbach har också flera hotell. Best Western Hotel Am DreschelsgartenThe Best Western Hotel Am Dreschelsgarten är på Ansbach s Am Dreschelsgarten genomfartsled, mindre än en kilometer från butiker och restauranger på Brucken Center shopping plaza. Hotel faciliteter inkluderar en gäst tvättomat bankett och två restauranger på hotellet, DrechselsStube and TerrassenStube, vilka serverar lunch och middag. Alla rum har egen balkong, soffa och mini-bar. Hopfällbara sängar finns på begäran. Husdjur är tillåtna att stanna en extra avgift. Best Western ligger inom gångavstånd från Ansbach Orangerie. Denna konferens center har anläggningar för banketter och bröllop, samt en gård som har vägar för naturvandringar. Hotellet ligger även inom 15 minuters bilresa från Juramare Gunzenhausen, en vattenpark.

Best Western Hotel Am Dreschelsgarten, Am Dreschelsgarten 1, 91522 Ansbach, Tyskland, +49-981-8-90-20, bestwesterndotcom Hotel Garni BirnbaumHotel Garni Birnbaum är Nürnberger Street mindre än en mil norr om Residenzstrasse motorvägen. Detta hotell ligger i en byggnad som är över 400 år gamla. Hotellet har parkeringsplatser för stora lastbilar och husvagnar. De 13 rummen på Hotel Garni Birnbaum har upp till fyra bäddar, skrivbord och privata balkonger, och priser inkluderar frukost.Hotel Garni Birnbaum är nära historiska platser som markgreve's Palace - en 18th-talspalats som erbjuder utställningar och guidade turer, och har vägar på sina skäl för naturvandringar - och ett monument tillägnat gåtfulla tyska ädla, Kasper Hauser.

Hotel Garni Birnbaum, Nürnberger St 35, 91522 Ansbach, Tyskland, +49-981-97-08-40, hotell-birnbaum.de Hotel GrünwaldHotel Grünwald är en levande, färgstarka hotell ligger på Ansbach s Am Bocksberg, cirka 15 minuters bilresa från centrum av Ansbach. Avid golfare som vistelse på hotellet bör kolla 18-håls golfbana på Golfclub Ansbach, som har varit med i Golf Travel Magazine. Hotel Grünwald är också beläget mindre än 20 miles från Naturpark Frankenhöne. Detta friluftsområde ger leder för vandring och cykling. Hotell Grünwald s bekvämligheter inkluderar tillgång till naturstigar i skogsområdet runt hotellet, liksom en på plats restaurang som serverar middag varje kväll i veckan. Den 25 rum på Hotel Grünwald våningar har trä, soffor och garderober.

Hotel Grünwald, Am Bocksberg 80, 91522 Ansbach, Tyskland, +49-981-460-890, hotell-gruenwalddotcom

No comments:

Post a Comment