Sunday, October 2, 2011

Privata turer i Aten, Grekland

Prova en privat tur att se detta moderna-möter-antika staden på ditt eget schema.Aten, etablerat en av de tidigaste civiliserade städer världen, är fortfarande ett populärt turistmål idag. Få andra ställen sammanfoga ett modernt samhälle med antika underverk som Akropolis och Zeustemplet. Oavsett om du är i Aten för en längre vistelse eller bara hoppa av ett kryssningsfartyg för en enda dag med sightseeing, är en privat lokal tur ett snabbt och effektivt sätt att se staden höjdpunkter. Kivotos TravelTour med en engelsktalande guide i en luftkonditionerad mini-buss som kommer att möta dig vid ditt hotell. Denna full-dagen, sju timmar långa turen börjar med en biltur genom den historiska delen av staden att se Hadrian's Arch, statyn av Lord Byron, konstitutionen Square, teatrarna Herodes Atticus-teatern samt Dionysos, Nationalparken, Gamla Olympiastadion och mot Akropolis och dess museum. Kommer du att kunna att lämna fordonet för att utforska Zeustemplet och Ex Royal Palace, där du kan ta din bild med Evzons eller vakter palats. Ta din lunch på en grekisk taverna i gamla delen av Aten som heter Plaka, där du sedan kan promenera och shoppa i lugn och ro. I slutet av turen, kommer bilen du tillbaka till ditt hotell. Halv dag fyra timmar privata turer finns också. Lunch kostnader som inte ingår i resepaket.

Kivotos resa, 011 +30-22860-28792, greeceathensdotcom / privat tours.htm Aten Privat ToursWhether du reser ensam eller med en större grupp kan Aten Privata rundturer rymma nästan alla storlekar med sin privata taxibilar, minibussar och bussar. Den här turen är speciellt bekvämt om du är dockning från ett kryssningsfartyg i Pireus hamn, eftersom detta företag ofta slutar att hämta och lämna av här. Drivrutiner och guider är engelsktalande lokalbefolkningen som är väl insatt i stadens historia. Din tur börjar med ett stopp vid Akropolis, där du också kan se tempel Athena parthénos och Nike, Parthenon och resterna av teatrarna på Dionysos, och delvis rekonstruerade Theater Herodes Atticus. Nästa är din körning resa genom grekiska parlamentet samt Olympiastadion. Slutligen kommer du att sluta i Plaka att äta och handla innan vi återvänder till hamnen.

Aten Privata rundturer, 011 +30-22860-28115, athensprivatetoursdotcom Travel4GreeceStart med ett besök på Zeustemplet med guider som är licensierade och medlemmar av unionen officiella guider i Aten. Härnäst kommer du att stanna vid Panatheneiska stadion där de första moderna olympiska spelen ägde rum 1896. Nästa enhet av premiärministern bostad, Ex kungliga palatset, Zappion Conference and Exhibition Hall, graven av Okänd Soldat, Schielman House Numismatiska Musum, katolska katedralen, universitetet, Kungliga biblioteket, den gamla parlamentet, den gamla konstitutionen Square och den ryska ortodoxa kyrkan. Ni kommer avsluta med ett besök på Akropolis att besöka Proylea, tempel Athena Nike, Parthenon, Erechtheion och Akropolismuseet.

Travel4Greece, 14 Saronikou St, Kallithea 174 55, Aten, Grekland, 011 +30-6948-607084

No comments:

Post a Comment