Friday, October 7, 2011

Matlagning Tours i Frankrike

FranceCooking turer i Frankrike ge resenärerna möjlighet att utforska den vackra franska landsbygden, deltar i klasser matlagningskonsten och vinprovningar, besöka lokala utomhusmarknader och lära sig om språk och kultur i Frankrike och samtidigt undersöka det franska köket. Varje region i Frankrike är unikt, och det finns mycket stora skillnader mellan olika regionala köken. Matlagning turer i Frankrike tenderar att fokusera på den lokala specialiteter i regionen de besöker. Carole Peck kulinariska Cykelloppet ProvenceCarole Peck är en välkänd kock, restaurangägare och författare baserat i Connecticut. Hon och hennes man äger ett hem i Provence i södra Frankrike och bly veckolånga kulinariska turer till Provence två gånger per år. Turer fokus på den kulinariska, kulturella och naturliga attraktioner av regionen Provence. Tours ingår allt och har små grupper, boende lyx, fina restauranger, och matlagningskurser undervisas av lokala kockar. Tour deltagarna besök utomhusmarknader, lokala restauranger, delta i vinprovningar och ta sightseeing utflykter i omgivningarna franska landsbygden.

Carole Peck, Good News Café, 694 Main Street South, Woodbury, CT 06798, 203-266-4663, carolepeckdotcom Gourmet On TourEstablished 2000, Gourmet On Tour erbjuder kulinariska utflykter till flera regioner i Frankrike, inklusive Provence, Bordeaux, Avignon, Bourgogne och Cote d'Azur. Turer besöka små byar och utforska den franska landsbygden. Gourmet På turné erbjuder också en kulinarisk resa till staden Paris. Tours är all-inclusive och variera i längd från en dag till en vecka. Gourmet On Tour erbjuder både grupp och privat alternativ turné. Alla turer inkluderar klasser med lokala gourmet kockar, boende lyx, shopping utflykter till utomhusmarknader, utflykter sightseeing och besök på privata vinkällare och vingårdar.

Gourmet On Tour Ltd, 28 Old Brompton Road, Suite 828, SW7 3SS, Förenade kungariket, 800-504-9842, gourmetontourdotcom Les Liaisons DélicieusesLes Liaisons Délicieuses grundades 1994 och ger en fördjupad mat och vinresor till flera områden i hela Frankrike inklusive Provence, Lyon, Loiredalen, franska Rivieran och staden Paris. Turer är noggrant planerade för att inkludera detaljerade resvägar som erbjuder deltagarna möjlighet att interagera på ett personligt plan med lokala kockar och familjer. Anpassade turer finns också. Les Liaasons Délicieuses turer ingår allt, erbjuda luxuöst boende, måltider, utflykter sevärdheter och guidade turer, matlagningskurser, vinprovning och utflykter shopping till lokala hantverkare marknader.

Les Liaisons Délicieuses, 877-966-1810; cookfrancedotcom A La Bonne CocotteA La Bonne Cocotte är matlagning skola som ligger i staden Nyons i Provence-regionen i södra Frankrike. Skolan var ursprungligen grundades 1970 i Greenwich Village i New York av Lydie Marshall. Lydie Marshall har lärt matlagningskurser i över 30 år och har skrivit fyra kokböcker. År 1992 flyttade hon hennes matlagning skola till Nyons. A La Bonne Cocotte fem-dagars kurser och turer är begränsade till fyra deltagarna och fokusera på regionala specialiteter. Turer inkluderar enkel på plats boende, måltider, matlagningskurser, besök på lokala marknader och utflykter sightseeing.

Lydie Marshall, Le Chateau Feodal; 5 Cour Chateau Vieux, 26110 Nyons, Frankrike, (011) -33-475-26-45-31; lydiemarshalldotcom

1 comment:

  1. monsieur je suis intrese de vouz cours de cuisiner.incluide les habitacion de le price? combien ca cout?merci suzie

    ReplyDelete