Tuesday, October 11, 2011

Paris middagskryssningar

Paris Middag CruisesParis är en metropol i Frankrike med två miljoner invånare är känd för berömda sevärdheter, världsklass konstgallerier och museer, och riklig parker och trädgårdar. Floden Seine går igenom genom centrum av Paris, med alla middagskryssningar erbjuda miljontals turister uppskattning av Paris historiska monument och kända landmärken som Eiffeltornet, Grand Palais, Louvren, Notre Dame och de många historiska broarna som spänner över floden. Bateau-mouche katamaraner och trimaraner är fartyg som används för att navigera i grunda floder och kanaler för Paris middagskryssningar. Bateaux ParisiensBateaux Parisiens flyger med tre trimaranen Bateau, Mouches som inglasad, med en 580-flygstolar, en terrass på baksidan och utanför gångvägar. Middagskryssningar innebära en intim miljö med stort fönster för maximal utsikt och livligt dansgolv. Rätterna tillagas ombord under tre prisklasser, beroende på vilken servicenivå. Bokningar är obligatoriska och smart casual eller elegant klädsel krävs (ingen jeans eller shorts tillåts). Barn avskräcks från att komma på Paris middagen kryssning och alla middagskryssningar är rökfria. Priserna inkluderar de två och en halv timme kryssning, middag, drinkar, underhållning, skatter och dricks.

Bateaux Parisiens, Port de la Bourdonnais, Paris, Frankrike 75007, +011-33-1-76-64-14-45, bateauxparisiensdotcom / EN / båt-kryssningar-Paris-Seine-uk.html La Marina de Bercy / ParisLa Marina de Bercy har tre båtar restaurang med kapacitet 32-239 passagerare. Cruise priser inkluderar de två till två och en halv timme utflykt, middag och dryck (vin och champagne är tillgängliga för försäljning). Advance reservationer krävs och business casual formella klädsel är protokoll. Ni kan välja mellan tre Paris middagskryssningar, alla med buss till och från ett större monument och en av de tre med en cabaret show på den berömda Moulin Rouge (sex timmars komplett paket).

La Marina de Bercy / Paris, Port de Bercy, Paris, Frankrike 75012, +011-33-01-43-43-40-30, marinadeparisdotcom / VA / index_bercy.htm Yachts de ParisAccording jakter de Paris 'grundare, Marc Bungener's vision ".. dotcombine anda segling med konsten att franska bor i hjärtat av huvudstaden." " Flottan av åtta båtar, allt i kapacitet på 12 till 800 passagerare, kökschef Jean-Pierre Vigato försöker ge en oförglömlig middag kryssning ner Seine. Paris middagskryssningar drift dagligen, med bord storlekar från två till 12. Advance reservationer behövs för tre timmars kryssning. Proper klädsel krävs (ingen jeans, shorts eller slip-on skor).

Yachts de Paris, Port Henri IV, Paris, Frankrike 75004, +011-33-01-44-54-14-70, yachtsdeparis.fr / sv /

No comments:

Post a Comment