Wednesday, October 5, 2011

Kulinariska semestrar i Spanien

Spanien erbjuder matlagningskurser i charmiga, historiska städer.Spaniens är ett land med varierande och tydliga regionala kulinariska stilar, från avant-garde experiment i närheten Baskien månghundraåriga traditioner i Andalusien. Liksom alla medelhavsmat, ligger tyngdpunkten på färska ingredienser och influenser från Frankrike och Marocko kan ses i spansk matlagning. Resenärer kommer att hitta en rad kulinariska skolor och turer och få en smak av Spaniens finaste livsmedel och tekniker matlagning. En smak av SevilleGourmet Safari har en veckolång resa i smakernas Sevilla och Andalusien, som inkluderar matlagningskurser och turer på marknaden, tillsammans med dagsutflykter till vinodlingarna, olivkvarnar olja och gårdar land. Gästerna kan njuta av daglig matlagningskurser och fyrstjärnigt boende på Sevillas historiska centrum. Bland höjdpunkterna finns turer i ett berg egendom som botar iberisk skinka, besök på jordbrukarnas och marknaderna för fisk och resor till vingårdar för att lära Rioja och Sherry vinframställning processer. Under resan, gästerna lära sig att tillaga klassiska andalusiska rätter och njuta av minnesvärda måltider på tapas och restauranger paella.

Smaka av Sevilla; Gourmet Safari Inc.; 40 Langmuir Crescent, Toronto, Ontario, 2A7 M6S, Kanada, 800-839-5795, gourmetsafaridotcom / sp_tasteofseville_itin.shtml Gourmet Katalonien TourSpain Taste erbjuder en femdagars Gourmet Katalonien kulinariska semester i den vackra, kullersten staden Girona i Costa Brava, vid Medelhavet. I resan ingår lyxhotell, matlagningskurser och måltider på en Michelin-två-stjärniga restaurangen. Höjdpunkterna på turen ingår besök på en chocolatier och ett hantverksföretag osttillverkning fabriken, liksom resor sida till marknader, vingårdar, en fiskeby vid Medelhavet och flera tapas restauranger. Resenärer kan njuta av en dagstur till den medeltida staden Besalu, liksom ett besök i konstnärens Salvatore Dalis hem.

, Spanien smak, Santjoanistes 8, 08470 Barcelona, ​​Spanien, +34-93-847-51-15, spaintastedotcom norra Spanien för GastronomesA smak av Spanien har en sexdagars norra Spanien för gastronomer turné med matlagningskurser och boende i San Sebastian, en stad belägen på Playa de la Concha i Bay of Biscayabukten. Matlagningskurser hålls på Sociedad Gastronómica, där besökarna lära sig att tillaga avant-garde versioner av traditionella baskiska rätter. Turen inkluderar utflykter en txakoli vinodlingen till exempel den baskiska vitt vin, minnesvärda skaldjur middagar i Guetaria, en atlantisk fiskehamn, ett flertal möjligheter att njuta pintxos, Baskiens term för tapas. Också skisserat är ett besök på Guggenheim Museum i Bilbao och ett farväl måltid tillagad av tre stjärnor i Guide Michelin prisbelönta kock.

Norra Spanien för gastronomer, En smak av Spanien Travels, SL, Alonso Cano åtta 11.010 Cádiz, Spanien, +34-856-079-626, atasteofspaindotcom

No comments:

Post a Comment