Gratis guidade turer erbjuds alla dagar året om med tider komma att ändras.
Fromageries Papillon, 8 bis Avenue de Lauras, 12250 Roquefort sur Soulzon, 011 33 +05-65-58-50-00, Roquefort-papillondotcom camembert Camembert cheeseVisit ordförande Farm, som erbjuder en historisk inblick i processen, åldrande, gjutning, och packning av den berömda Camembertost. Erfarenheten den exceptionella mjuk, krämig smak av färsk komjölk ost som inleddes i slutet av 18th century i Normandie i Frankrike.
Öppet 1 Juni - 31 augusti, sju dagar i veckan, 10:00 till 12:00 och 2 to 06:00
Fem € per person för tur och provsmakning.
Ordförande Farm, Le Bourg, 61120 Camembert, 011 33 +02-33-36-06-60; fermepresidentdotcom Comté Comté cheeseSee mystiken i Fort St Antoine, som rymmer 65.000 mognad rundor Comté cheese i sin stenvalv som en gång fungerade som en riktig fransk fort. Sample färska Comté, känd för sin starka men ändå lite söt smak, tillverkad av opastöriserad komjölk.
Öppet somrar ons to fre 9:30 am. ; £ 4,50 per person
Madame Vitte Séverine, Guide Office de Tourisme, 011 33 +03-81-69-31-21; severine.vitte @ tourisme-metabiefdotcom
Huvudkontoret:; Fromageries Marcel Petite, 22 rue Bernard Palissy - BP 73, 25300 Granges Narboz, 011 33 +03-81-39-07-54, kontakta @ Comte-petitedotcom, Comte-petitedotcom Reblochon Reblochon cheeseVisit en av 188 historiska bondgårdar som producerar traditionella Reblochon ost från Kyndel Alperna. Smaka på nötaktig konsistens av denna mjuka skal ost, tillverkad av komjölk det är känd både för sin historia och arom.
Tour platser, tider och priser varierar. Kontakt Union des producteurs de Reblochons Fermiers:; 011 33 +04-50-32-74-82, info @ reblochonfermierdotcom; reblochonfermierdotcom
Tuesday, April 19, 2011
Cheese Tours i Frankrike ", Upptäck de 452 officiella sorters franska ostar.Resa till Frankrike för en odlad smak av sin världsberömda ost. Upptäck de 452 officiella sorters ost i detta land i över 1200 olika sorter. Smaka fina ostar som är förbjudna från import i USA på grund av lagstiftning pastöriseringsprocess. Tour cheese källare och museer för en inblick i den passionerade historia och göra sina berömda ostar som har blivit en nationell symbol för Frankrike. Roquefort Roquefort cheeseTour the svagt upplysta labyrintiska grottor Papillon att bevittna den 100-åriga hemlig alkemi seedning fårmjölk att göra sin berömda Roquefort ost. Upptäck historien om Roquefort och Papillon med en featured film följt av provsmakning av sina fräna grönmögelost.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment