Tuesday, March 22, 2011

Romantiska saker att göra i Paris, Frankrike

Paris är full av pittoreska hångla fläckar.Ett av Paris smeknamn är "" City of Lovers "," och faktiskt Paris är en av de mest romantiska platserna i världen, en idealisk romantisk semester eller en smekmånad destination. Paris full av pittoreska platser att promenera hand i hand med din älskling, pop frågan, eller bara säga "je t'aime". " Parisare inte är chockade över offentligt hångel, så var inte blyg om smooching rätt på gatan, precis som i Robert Doisneau ikoniska foto av älskande kyssas framför Hotel de Ville. Picknick i parken parken Parc des Buttes Chaumont är en härlig plats för en romantisk picknick.När vädret blir varmare och solen skiner, det finns inget mer romantiskt än en älskare "picknick i en av Paris parker.

Packa en filt, en flaska rött vin, en SKORPARTAD baguette, några stinkande ost och kanske lite choklad till efterrätt, och du är allt klart. Efter måltiden, rensa mat och bara sträcker ut i solen med älskling i din famn. Dock vara medveten om att inte alla parisiska parker kan du sitta på gräset. The bästa picknick Parkerna är Parc des Buttes Chaumont, Parc de la Villette och Champ de Mars, som har en fantastisk utsikt över Eiffeltornet. Titta på solnedgången på Parc de BellevilleThe utsiktsplattform på toppen av Parc de Belleville, på Rue Piat Paris '20: de arrondissementet, är den bästa platsen i staden att titta på solnedgången med din älskling. Parken är på toppen av en kulle, där du kan njuta av en magnifik utsikt över hela Paris. Beundra färgspel lyser upp himlen när solen sänker sig. Därefter har en drink tvärs över gatan i La Mer à Boire, en lokal uteservering.

Middagskryssning på Seines ta en romantisk middag kryssning att se Paris på natten.Paris "andra smeknamn är" City of Light. "" På natten är alla av stadens monument, såsom Eiffeltornet, och broar belysta. Ett mycket romantiskt sätt att se Paris på kvällen är att ta en middag kryssning på Seine. Blicka in i din älskades ögon över en middag med levande ljus och sedan gå ut på däck för en magisk utsikt och en sval bris blåser genom ditt hår. Midnight Bike Ride Paris offentliga cykel systemet, velib'Another romantiskt sätt att uppleva Paris på natten på baksidan av en cykel, helst en motorcykel. Det finns inget mer spännande än zoomar längs floden Seine, pressade hårt mot din andra större. Men om hyra en motorcykel eller skoter är opraktiskt, då finns det ett billigt och enkelt alternativ. Staden har nu en offentlig cykel system - velib' - där du kan hyra cyklar för så lite som en euro. Hyr ett par cyklar och upptäcka skönheten Paris med natten, när det är färre bilar. Om du hittar en vacker plats där du vill att dröja kvar för en kyss, eller mer, bara tillbaka cyklar att varje station och fortsätta till fots.

No comments:

Post a Comment