Thursday, March 31, 2011

Europas bästa semester platser i februari

Europeiska länder erbjuder olika aktiviteter vintersemester.För februari semester roligt, välj en sport eller ett spa utöver det ordinarie och reser till en destination på det europeiska fastlandet, vilket sträcker sig från Finland i Arktiska oceanen till Portugal den Stilla havet och Frankrike, Italien, Spanien och Grekland om Medelhavet. Inland Europa erbjuder många vinter-sport vänlig bergskedjor, däribland Alperna, Pyrenéerna, Apenninerna, och Kantabriska bergen. Det är också hem för några av världens mest berömda floder, sjöar, naturliga varma källor och mineralvatten källor.


För snö och is sport, njuta av stranden och floder, eller koppla av på ett spa erbjuder Europa överseende vinter getaways. Winter Sports Kite-skidåkning är populära i Norge.Besök Norge för en snowkiting (kite, skidåkning) upplevelse där drakarna gör skidåkningen uppförsbacke möjligt, eller gå till Finland och ta en hundspann safari. Sverige är berömt för skoterturer följt av bastur. Östeuropas Karpaterna från Slovakien och Tjeckien erbjuda allmänheten möjlighet att prova på bob och skidor bergsbestigning (backpacking på skidor) och har ett antal nordiska och alpina skidorter.

Schweiz, Österrike, Frankrike, Tyskland och alla skryta berg getaways och off-the-slagen-path vintersporter. Prova snöskor turer i de schweiziska alperna, alpin skidåkning från fyrstjärnigt boende i de italienska alperna, nordiska äventyr i Tyskland bayerska Alperna och Ski-joëring - skidåkning medan du håller i selen i en galopperande häst - i franska Alperna. Combination semester är möjligt i Spanien och Grekland. Gör några utmanande utförsåkning i Pyrenéerna för ett par dagar, sedan pop ner till Medelhavets strand för ett par dagar på stranden. Även Grekland blir snö på berget Olympus och erbjuder en möjlighet att åka skidor med gudarna en dag och segla på Medelhavet nästa. Vattensport Dykning och spjut-fiske är nationell tidsfördriv i Algarve, är Spain.Northern Europa inte en vinter semester destination för vattensporter, eftersom merparten av dess vatten, både salt och sött, frysa över under de långa vintermånaderna. Södra länder, särskilt kustnära Portugal, Spanien, Grekland, Italien och Frankrike har ingen brist på Whitewater, fortfarande vatten och saltvatten aktiviteter semester, bland annat simning, dykning, segling och forsränning. För en adrenalin spänning, ta en kropp ombordstigning och surfing semester på en av många badorter featuring världsklass vågor utanför norra Portugal. Spaniens Algarve Regionen är känd för undervisning spjut-fiske till dykare på egna turer. Chartra en segelbåt i nästan alla länderna runt Medelhavets kust stad för en cruising semester.


Spa och Wellness retreater europeiska spa erbjuda friskvård och avkoppling i lyxiga inställningar.Belgien är hem till staden Spa, som är där termen för vattniga hälsa, friskvård och anläggningar skönhet ursprung. Det har ett antal kustnära slott, vilket har omvandlats till spa och hotell. Trek till Schwarzwald staden Baden-Baden i Tyskland och försök med en annan av sina hundra-plus spa varje dag av semestern. Hem för många berömda vatten - Evian och Vichy till exempel - har Frankrike kustnära spa som praktiken saltvatten terapi kallas thalassoterapi, och femstjärniga hotell Paris med några av de högst rankade spa och spabehandlingar i världen. Portugal och dess ön Madeira är kända för elegant spa resorts byggts upp kring naturliga varma källor och pooler. Ungerns turkiska bad och Roman spa är lika kända som rykte för att ha det största antalet healing naturliga varma källor var som helst på jorden.

No comments:

Post a Comment