Friday, March 25, 2011

Dag kryssningar i Europa

Turer på vattenvägarna i Europa kan vara roligt.Det finns många sätt att upptäcka sevärdheter, ljud och smak av Europa. Många turister tar långa kryssningar eller utflykter mark som senast en vecka eller två. Ofta är dessa turer ger resenärer fritid att göra avstickare. Dagarskryssningarna är ett perfekt sätt att komplettera en standard tur eller för lokalbefolkningen att tillbringa en speciell dag eller kväll. Gondoler vid Canal Grande i Italien Canal Grande VeniceThere är inte många evenemang mer romantiskt än att ta en gondol rida genom kanalerna i Venedig, Italien, särskilt om gondolieren sjunger som han rader. Isango! Tours erbjuder tre lansera gånger för besökare att njuta av denna kryssning: 3:30 pm, 6:30 och 7:30 pm kryssningen äger rum på Grand Canal och flera andra vägar vatten, passerar vackra gamla palats och broar längs vägen. Förbered dela: goldolas bära högst 6 personer och minst 4. Gondolen blad från Campo Santa Maria del Giglio nära Hotel Gritti. I början av 2010 kostar turen cirka $ 55 per person.

isango! USA, 9 Kings Brook Ave. , Shrewsbury, MA 01545, 866-663-7017, isangodotcom / Italien kryssningar på floden Seine i Paris Seine RiverLocated nära Musee d'Orsay mellan Pont du Carroussel och Pont du Solferino, Marina de Paris middag fartyg väntar Paris besökare som vill ha en romantisk middag kryssning på floden Seine. Glaset slutna båtar möjliggöra en spektakulär utsikt över Paris från floden. Menyval, t.ex. rökt lax carpaccio, tryffel smaksatt med biff, olika ostar, desserter och vin kompletterar läckerheter för en natt-lit Paris. Grupp händelser är välkomna på dessa båtar, och lunch kryssningar finns också. I början av 2010 var kostnaden för en middag kryssning på en av Marina de Paris fartygens $ 106 per vuxen för en kryssning som gick kl 21:15 och återlämna vid 11:15.

La Marina De Paris; Port de Bercy; 75012 Paris, Frankrike, 011-33-01-43-43-40-30; marinadeparisdotcom Cruises på kanalerna Amsterdam kanalerna i AmsterdamDrift genom kanalerna i Amsterdam på en av Hollands Internationals Canal Cruisers. Välj en tur att få en överblick över de sevärdheter, eller en tur att se och höra om vattenvägen liv i Amsterdam. Eller välja från två romantiska, magiska natten turer i upplysta staden. En är ett levande ljus ost och vin turné, den andra är en fyra-rätters fin matupplevelse. Resenären kan också välja ett av extra turer företaget har lagt på begäran av sina kunder, t.ex. frukost turer, hög turer te, turer lunch, turer grill och tapas turer. Dessa turer ändras beroende på allmänhetens efterfrågan. Flerspråkiga guider finns ombord regale båtfolk med berättelser och ger information om området. De olika kryssningar är individuellt prissatta. I början av 2010 var kostnaden för standard vuxna middagskryssning ungefär $ 93, medan priset för barn mellan 4 och 11 har ca $ 60.

Holland Internationell kanalkryssningar; Prins Hendrikkade 33a, 1012 TM Amsterdam, Nederländerna, 011-31-20-625-30-35, hir.nl Cruise till de Saroniska öarna Egina, Poros och Hydra in Grekland Poros i Saroniska SeaFor turister vem har några dagar att spendera i Aten, väderkvarnar Resor och turism mäklare en dagsutflykt till de Saroniska öarna Egina, Poros och Hydra. Dessa öar ligger i Saroniska bukten, som är en del av Egeiska havet. Dagen börjar med en kort bilresa från Aten till hamnstaden Pireus. Egina, den första hållplatsen, erbjuder en möjlighet att se de tre tempel Afaea, Parthenon, och Poseidon, eller den gyllene medelvägen triangeln. Utforska ön Poros nästa med sina doftande citronträd, och sedan njuta av Hydra, en konstnärskoloni som gör att inga bilar. Efteråt huvuden skeppet tillbaka till Pireus. I början av 2010 var kostnaden för den tre-ön hop ca $ 127.

Fritidshus Grekland nätverket, Travel & Tourism företag, 84.700 Santorini, Grekland, 011-30-22860-28150, vacation.gr

No comments:

Post a Comment