Friday, August 19, 2011
Typer av italienska Efterrätter
Tiramisu är en populär italiensk dessert.Traditionella italienska desserter är normalt rik på smak. Medan det finns många typer av italienska desserter att välja mellan, flera söta behandlar sticker ut. Such desserter har vunnit popularitet och ofta kan hittas i hela världen. Förutom restauranger, bröllop, fester och evenemang tjänar ofta italienska desserter. Du kan välja en av ett fåtal framstående italienska desserter att göra eller köpa till din nästa fest. TiramisuTiramisu är en skiktad italiensk kaka. Denna efterrätt görs med alternerande lager av cookies dam finger doppat i espresso och en blandning av mascarpone, äggulor, rom och socker. Desserten är toppad med kakao. Tiramisu är söt fyllning kontrasterar fint med bitterhet av kakao och espresso-doppad fingrar dam. Servera tiramisu kall, men inte frysta. Du bör kunna skära i desserten - grädden och cookies kommer vara mjuk. CannoliCannoli är en godsak som härstammar från Sicilien. Denna italienska dessert kännetecknas av en skarp, friterad cookie skal. Skalet är fylld med en rik, krämig ricotta blandning och täckt av drivna av socker. Förutom traditionella cannoli, kanderad några italienska bagerier blanda frukt bitar med grädde, medan andra doppa skal i choklad för att göra efterrätt sötare. BiscottiBiscotti är italienska för "" kex "." Kakorna är bakade två gånger, så de får en knaprig konsistens. Medan du kan njuta av denna dessert av sig själv, folk dopp ofta biscotti i kaffe, espresso, mjölk, te eller vin. Det finns olika sorter av biscotti - kakan degen kan innehålla nötter, frukt eller bitar av choklad. Biscotti kan också doppas i vit, mörk eller mjölkchoklad. GelatoGelato är inte en italiensk version av glass - det finns några viktiga skillnader. Gelato hålls på en något varmare temperatur och det är spottas långsammare än glass. Gelato också är gjord med mer helmjölk och mindre grädde. Gelato är tätare, krämigare och har en mer märkbar smak. Italienska glass kommer i sådana smaker som Nocciola eller hasselnöt, stracciatella, som innehåller tillsats av smält choklad medan blandningen kärning, och pistacchio, eller pistasch. Om du vill hålla fast med en mer välbekant smak, kommer gelato också i sådana mjölkbaserade smaker såsom kaffe, jordgubb och choklad, samt sådana vatten-baserade smaker som apelsin, citron, lime och hallon. Pizzelle CookiesPizzelle cookies är tunna och lätta. Denna cookie degen pressas in i en pizzelle järn, som liknar ett våffeljärn. Denna italienska dessert har en ljus anis smak. Kakorna är bevattnas med strösocker, som kompletterar stjärnanis. Om du inte hand om anis, kan du ersätta denna ingrediens med vaniljextrakt.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment