Sunday, August 14, 2011

Istanbul Nattklubbar

Nattlivet i Istanbul är platsen att vara.Istanbul är en kontrasternas stad, mycket stolta av den islamiska historien, men ändå öppnar på förändringarna i nutiden. Istanbullus förstå den balansen och är nu välkomna besökare med öppna armar, glada över att kunna visa upp sin stad och allt den har att erbjuda. När solen går ner är pulsen på nattlivet i denna stad svår att ignorera. Inbäddat i mellan magnifika moskéer, det finns några av de hetaste nattklubbarna som staden har att erbjuda. 5.KatOwned av den turkiska skådespelerskan Yasemin Alkaya, denna bar och restaurang har hisnande utsikt över Bosporen från full längd fönster. Interiören är elegant inrett med mörkt röda väggar, tak klädda med siden och sammet täckta platser alla romantiskt tända under skenet av kristall skeppshandlare. En stor takterrass, komplett med egen bar, öppnas i de varmare månaderna. Om du letar efter en hel måltid, är skild sittplatser tillgänglig för kunder som vill sitta ner och njuta av utsökt traditionell turkisk mat serveras här. Om en drink mer din grej, huvudet ner till baren och mingla med andra gäster i en informell miljö.



5.Kat, 5. Fl, Soganci Sk 7 / 5, Cihangir Istanbul, (011) + 90 212 293 37 74, 5katdotcom Club CrystalThis populära klubben har ett jätte dansgolv med olika musik som spelas beroende på natten. Ett digitalt ljudsystem pumpar musik i klubben, om det är hus, tech-house eller progressiv beats är dansgolvet rätt plats att vara. Öppna endast på fredag ​​och lördag kväll från midnatt till 6 på morgonen, se till att få det tidigt eftersom de 500 högsta kapacitet kan fylla upp snabbt, särskilt om det är en populär DJ spinning den kvällen. Under senare år har klubben blivit en favorit för världsberömda DJ: s som Mazi, Josh Wink och Terry Francis, för att nämna några.



Club Crystal, Muallim NaCl Str. Nr: 65 Ortaköy; (011) +90 212 229 71 52 BabylonKnown för sin eklektiska livemusik, värdar denna musikaliska mötesplats band från internationell rock grupper till världskända DJs utför house och techno beats. Se till att köpa en biljett i förväg för att säkerställa inträde i klubben. Babylon har även en lounge som är ett perfekt ställe att ta en paus från dansandet och vila fötterna medan du njuter av en cocktail med vänner. Om du är sugen en nattmackan har lounge en omfattande meny, där även förrätter också.



Babylon, 3 Sehbender Sokak, Asmalimescit, Istanbul 80.040, Turkiet, (011) +90 212 292 73 68, babylondotcom.tr / sv / startsida

No comments:

Post a Comment