Thursday, August 11, 2011

Turer i Östeuropa

Brandenburger Tor i Berlin delat en gång öst från West.If du vill göra en europeisk semester ännu bättre, överväga att ta en rundtur i Östeuropa. Östeuropa, en gång anses vara off-gränser för västerlänningar har blivit en av främsta destinationerna för guidade och självständiga turer lika. Mystiken i den tidigare järnridån är tillräckligt för att dra resenärer från hela världen. The Best of Eastern EuropeGlobus Tours erbjuder en mycket omfattande guidad tur i östra Europa som heter "The Best of Östeuropa." " Enligt Prisvärd Tours, denna 14-dagars turné, med början i Berlin, omfattar sammanlagt sex länder och belyser åtta stora östeuropeiska städer längs vägen. Dag 3 (dagen efter ankomst) spenderas besöker höjdpunkter i Berlin. På dag 4 kommer du att korsa Tyskland / Polen gränsen på väg till Warszawa, förväntar ett stopp i staden Poznan längs vägen. Dag 5 går sightseeing i Warszawa, och dag 6 spenderas i Polen på väg till staden Krakow (via Czestochowa och fd koncentrationslägret Auschwitz). På dag 7 av turnén, kan du förvänta dig en guidad tur i staden Krakow innan utgifterna dag 8 traversera Slovakien på en buss till Budapest, Ungern. Dag 9 spenderas i Budapest med din turné grupp, följt av en drive till Wien, Österrike, på dag 10. Dag 11 är din att ha, du kan antingen se Wien i din egen fritid eller åka på en avstickare till Bratislava, Slovakien. Dag 12 av turen går att köra till Prag, Tjeckien, genom natursköna Böhmen. Du kommer att se alla de stora sevärdheterna i Prag den dag 13, sedan ta en buss på dag 14 tillbaka till där du började: Berlin.



Priserna börjar på $ 2.240 per person. För att boka, ring Affordable Tours på (800) 935-2620. Budapest, Wien & PragueIf du är typen som gillar oberoende turer, ta en titt på Globus tourens "Budapest, Wien och Prag" "-turnén. Enligt Prisvärd Tours kommer du besöker bara tre länder i stället för sex som med ovanstående turné, men du kommer att spendera mycket mer tid i varje stad sightseeing. Du får tre hela dagar i Budapest, Ungern: dag 1, 2 och 3 sightseeing själv och se allt som Budapest kan erbjuda. Dag 5 går på ett tåg (med en första klass biljett) att besöka Wien, Österrike. Du kommer att tillbringa tre dagar i Wien, med en dag tillbringas på en guidad tur av Donau, Staatsoper (Operan), Heldenplatz och Stefansdomen. Dag 8 går på tåget till Prag, Tjeckien, där du kommer att spendera ytterligare tre dagar se sevärdheter såsom det judiska gettot och astronomiska klockan. Slutligen, på dag 11 flyger du hem igen.



Eftersom detta är ett oberoende tur, är priset betydligt lägre än den guidade turen ovan. Priserna börjar på $ 1.573. Ring Affordable Tours på (800) 935-2620 för en offert. Classic RomaniaIf du inte gillar att röra sig mycket, kolla på "" Classic Rumänien "guidad visning. Detta är en 6-dagars tur som belyser Rumänien, särskilt staden Bukarest. Enligt Prisvärd Tours, spenderar du de första dagarna in och ut i Bukarest och den närliggande staden Sibiu. Du får också en chans att besöka den berömda Transsylvanien regionen i Rumänien, tillsammans med Slottet Bran, inställningen för Bram Stokers roman "Dracula". " Du kommer då besöka Sinaia regionen på vägen tillbaka till Bukarest, följt av flyget hem på dag 6.



Priserna för detta privat guidad tur börja på $ 1.580. Ring Affordable Tours på (800) 935-2620 för att boka din resa.

No comments:

Post a Comment