Wednesday, October 12, 2011

Rail Museer i Spanien

The Railway Museum i Spanien kan ge ett fönster till det förflutna.Ända sedan den första järnvägen byggdes mellan Barcelona och Mataro år 1848 har Spanien haft den snabbhet och stil järnvägstrafik. Ånglok drogs tillbaka 1975, och nya höghastighetståg är på plats. Men klass och förfining leva vidare i den historiska järnvägen museer i Spanien. Madrid Railway MuseumSituated in sydöstra Madrid är Madrid Railway Museum, en kort promenad från stationen Atocha för dem som kommer från Sevilla via järnväg. Atocha-stationen i sig har ett kafé och växthus i ett renoverat tåg skjul, där du kan följa järnvägslinjer som de är och som de var. Muséet ligger i det gamla Delicias järnvägsstationen. Bland de permanenta utställningarna finns flera ånglokomotiv och en jämförelsevis diminutiv 55cm mätare lok.

Museo del Ferrocarril, Paseo de las Delicias 61, 28045 Madrid (Madrid), 34 902228822, museodelferrocarrildotcom Asturien Railway MuseumAmong detta museum permanenta utställningar är 50 restaurerade motorvagnar, vagnar och lok. Museet strävar också efter att fånga hela livet på rälsen genom att skyltarna, telegraf, skalor, verktyg och andra föremål som användes i driften av järnvägen under guldålder för järnvägen. Det finns också en trä tåg för barnen. Museo del Ferrocarril de Asturias också värdar turnerande utställningar från hela världen. Öppettiderna varierar på säsong. Specialpriser finns för stora grupper. En rabatterad fem museum pass finns också för dem som vill se alla rika historia i Asturien.

Asturien Järnvägsmuseum, Plaza de la Estacion del Norte s / n; 33206 Gijon (Asturias), 34 985.308.575, gijondotcon baskiska Railway MuseumAt den baskiska Railway Museum, du kan rida rälsen på en arbetsdag ånglok. Varje helg från april till november gör en ånga utbilda 5km vandring mellan Azpeitia and Lasao. Tågen är underhålls av en av det enda överlevande mekaniska verkstäder från början av 20-talet. Museet har också många lok och vagnar på displayen.

Baskiska Järnvägsmuseum, Calle Juian Elorza 8, 20730 Azpeitia (Guipúzcoa - Gipuzkoa), 34 943.150.677, euskotren.es

No comments:

Post a Comment