Sunday, May 8, 2011

Bästa restauranger i Rom, Italien

Rom är den perfekta platsen att njuta av traditionella italienska rätter och nyskapande mat alikeRome är synonymt med antika ruiner, en rik samling av konst, soldränkta piazzor, och (kanske mest av allt) god mat. Vare sig du letar efter lyxig pasta, kreativ skaldjursrätter, läckra kött, eller lätta vegetariska måltider, väntar en fest imponerande middagar i denna italienska stad. Antica RomaNestled i ruinerna av Via Appia arkeologiska park, specialiserat Antica Roma i romersk och medelhavsinspirerad mat. Spädgris antipasto, oxfilé med tryffelsås, grädde av scampi risotto och örtkryddad filé av havsabborre är några av de förrätter som erbjuds. En intressant integration på menyn är en lasagna recept som går till första århundradet. Restaurangen är tillgänglig för bröllop och andra speciella tillfällen



Antica Roma, Via Appia Antica 87, Rom, Italien 00.179, Tel: +39-06-5132888; anticaroma.it/en/index2.html La RosettaLa Rosetta har varit familjeägt och drivs sedan 1966. Den helt skaldjur på menyn serverar lokala specialiteter som linguine med Medelhavsländerna räkor, John Dory filé i apelsinsås med sparris, spaghetti med veraci musslor, och stekt octopus baby och räkor. Klädkoden är avslappnad elegant.



La Rosetta, Via della Rosetta 8-9; Rom, Italien 00186, Tel: +39-06-6861002; larosettadotcom / eng_index.php Il PagliaccioThe intim och mysig atmosfär i Il Pagliaccio gör den en idealisk plats för ett datum natt eller en särskild familj måltid. Den uppfinningsrika Menyn innehåller bläckfisk och våren-ärtor dim sum, bräserad kalvkött med kokosmjölk och curry, duva med mandlar och pistaschmandlar samt pasta med korv och toppar rovor. En avsmakningsmeny är också ett alternativ, med antingen sju eller åtta kurser.



Il Pagliaccio, Via dei Banchi Vecchi 129, Rom, Italien 00.186, Telefon: +39-06-68809595; ristoranteilpagliacciodotcom / index.php?lang = sv RoscioliSimplicity och färska ingredienser är hörnstenen i denna tredje generationens familjeföretag restaurang. Siciliansk stil pasta, torsk tartar, stekt lamm och nötkött carpaccio med aromatiska örter är några av alternativen från Roscioli meny. Restaurangen har även handgjorda salumi, ett brett utbud av ostar, och ett omfattande urval av italienska viner. Färskt bröd är garanterad, som en bageri i lokalerna.



Roscioli; Via Giubbonari 21-22, Rom, Italien 00.186, Tel: +39-06-6875287; salumeriarosciolidotcom / Roscioli_Eng / restaurant.htm

No comments:

Post a Comment