BackgroundLynn universitets presentation med titeln "Best Practices i kulinarisk turism Utvecklings" informerar oss om att kulinarisk turism inte är en ny praxis, om vissa människor ser det som en nyare utveckling inom värld av resor. Istället säger det oss att "äta är genomgående en av de tre största favorit turistaktiviteter" "och att lokala köket är i den primära motiverande faktorn vid val av resmål. Den europeiska landskapet erbjuder flera typer av mat att prova i relativt nära varandra. OrganizationsThe europeiska nätverket för regional Matkultur en källa till information för turister i europeisk mat och för regioner som vill öka sin inblandning i kulinariska turismen. The internationella kulinariska turistinstitutet ger också stöd och resurser till destinationer och grupper som söker främja culinary tourism i Europa och runtom i världen.
Its FoodTrekker Publishing förlag ger litteraturen om säljfrämjande bistånd till dem som vill engagera sig kulinarisk turism. ToursNumerous resebyråer samt turistgrupper har etablerat europeiska turnéer särskilt syftar till kulinariska turister få en smak av kontinenten. Resenärer kan välja mellan gruppresor till mindre parti storlekar, läckerheter fokusera på ett enda land eller söka efter en provtagning av de många njutningsfyllda tillgängliga i Europa. Resa självständigt eller med lokal guide som visar dig de bästa platserna för mat och dryck. Du kan även välja att fokusera på en särskild typ av mat, som vissa gastronomiska resenärer gör med vin eller choklad. Traditionella DestinationsAs artikeln "" Kulinarisk turism "poängterar är det många resenärer Europa inte ens inser att de deltar i kulinarisk turism eftersom gastronomiska läckerheter och reser ofta kompletterar varandra i Europa. Bordeaux i Frankrike kulinariska ser turister intresserade av vin, medan Tyskland i oktober drar de attraheras av öl. Frankrike, Italien och Spanien är kända för sin mat och dryck, vilket gör popularitet som kulinariska destinationer förvånande. Innovativa DestinationsCountries hela Europa tävlar om beskydd av kulinariska resenärer. Flera resepaket till exempel fokus på Östeuropa kulinariska turer, medan det europeiska nätverket i Regional Matkultur har ett stort skandinaviskt medlemskap. Turkiet, som en del av den europeiska kontinenten, och erbjuder exotiska smaker med ursprung i Mellanösterns kök.
No comments:
Post a Comment