Wednesday, August 31, 2011

Platser att resa i Italien

Italien ligger i södra delen av centrala Europa.LonelyPlanetdotcom säger "" Italien har allt "," inklusive 44 UNESCO världsarv, mer än något land i världen. Italien är fylld med städer av konst som Rom, Florens och Venedig som är hem till några av världens ovärderliga konstverk, antika konstverk och arkitektoniska underverk. Fodor's Italy 2010 säger "" Alla vägar leder till Rom "" och ger råd resenärer till Italien inte vara "" skrämmas av krossa av konst och kultur "" i detta vackra land. Det finns så många tidlösa platser att besöka i Italien, är det svårt att passa dem alla i en resa. PompeiiPompeii, i södra Italien mellan Neapel och Amalfi, beskrivs som en "tvingande, ovärderliga arkeologiska platsen" "av Lonely Planet. På Amalfikusten i Italien, i skuggan av Vesuvius, ruinerna av den antika staden Pompeji innehålla hus, butiker, offentliga byggnader, fresker, mosaik, keramik, artefakter och gipsavgjutningar av folket i Pompeji som omkom under den ökända vulkanutbrott år 79 e.Kr.. Det är en Unescos världsarv, ett stort område fryst i tiden med 60 meter av vulkanisk aska, och en unik och intressant resmål, särskilt för arkeologi och historia buffs. RomeRome är huvudstad i Italien, med en mängd storslagna platser och saker att göra. Ta en rundvandring i det antika Rom och Forum och Colosseum eller Vatikanmuseerna, släng ett mynt i den berömda Fontana di Trevi, eller tillbringa lite tid att vandra Piazza Santa Marias i Trastevere. Besök Vatikanen och se Peterskyrkan går du till Pantheon och uppleva varaktig arkitektur 120 e.Kr., och se charmiga bergstopp staden Tivoli. Rom är ett måste på alla italienska semester resväg. VeniceThe otrolig konstruktion av staden är byggd på kanaler och vattenvägar är en unik romantisk upplevelse. Palats, marmor kyrkor, Basilica di San Marco, Venedig Jazz Club museer, konst, musik och mat alla väntar resenärer i Venedig. Det finns många sätt att ta sig runt i Venedig på vatten: vatten buss, båttaxi, gondol och traghetto. Alla innebär att du väljer att färdas genom denna stad kommer att bli en härlig upplevelse, glider genom kanalerna i Venedig för sightseeing, shopping och restauranger. FlorenceFlorence är en annan magisk stad i Italien, som ligger i centrum av den toskanska landsbygden. Av Duomo Cathedral hus Michelangelos "David" "och det finns många marknader, gallerier, katedraler, palats, herrgårdar och kapell mitt historiska romerska och medeltida arkitektur. Florens är känt för sin Chiantis och fina viner och otroligt regional mat. Centralt för andra vackra regioner i Italien som Siena, Pisa, Lucca och San Gimignano är Florens en imponerande italienska resmål.

Jack the Ripper Tours i London

"Jack the Ripper" "är en pseudonym för ett särskilt upprörande seriemördare som används i London år 1888. Jack dödade minst fem prostituerade i Whitechapel delen av staden, och han hånade den offentliga och polisen i oroväckande brev, varav en innehöll en mänsklig njure. Uppkäftig Jack var aldrig fångas, och intresse för brott och dennes identitet har bara vuxit med åren. Det finns flera företag som arbetar i London att erbjuda särskilda Jack the Ripper historiska turer i London, besöka scener av de brott och erbjuder insikt i Jack själv. Londons WalksThe rundvandring företag Londons Promenader erbjuder Jack the Ripper promenad varje natt året, förutom på julafton och juldagen, på 7:30 pm promenader börjar på 3 pm på lördagar. Turerna ofta leds av Donald Rumbelow, författare till "The Complete Jack the Ripper." " Rumbelow också curator för staden London Police Crime Museum och en flitig konsult på Ripper för film och TV projekt. Promenaderna börjar vid gränsen mellan jurisdiktioner Scotland Yard och London polisen att belysa konflikten mellan de två hade concernin utredningen. Den rör sig sedan vidare till bakgator, pubar och gömställen, där Ripper och hans offer om det är känt att ha besökt. London Walks får ofta utmärkta recensioner. Det har kallats bästa guidade tur företaget i London med Frommer's, Fodors, Let's Go Europa och London Guide.PO Box 1708, London, England NW6 4LW, 011 (44) 020 7.624-3.978, jacktheripperwalkdotcom Golden ToursGolden Tours erbjuder två typer av Jack the Ripper vandringsturer. Man inkluderar deras London Dungeon erfarenhet och en inte. Den gångavstånd turer körs året runt och börja på antingen 03:30 eller 6 pm Denna tur börjar vid Traders Gate souvenirbutik nära Tower Hill och sedan går vidare för att besöka viktiga punkter av intresse i berättelsen om amatör natten kirurgen tidningen ibland kallas "förskinn". "4 Fountain Square, 123-151 Buckingham Palace Road, London, England SW1W 9SH, USA: (800) 548-7.083, goldentoursdotcon Discovery Tours som EventsDiscovery Tours är Jack the Ripper promenad inte endast besök de platser där brotten, men också spenderar tid på att diskutera olika ledtrådar och möjliga identitet Whitechapel mördaren. I början punkten är Toynbee Hall avfarten vid Aldgate East tunnelbanestationen, vilket gör turen att flytta rakt in i hjärtat av alla Ripper platser, Whitechapel High Street. Guidningen tar cirka en timme och 45 minuter och förhandsbokningar i hög grad uppmuntras som turerna tenderar att sälja ut snabbt.PO Box 53131, London, England E18 1UW, 011 (+44) 020 8530-8443, jack-the-ripper-tourdotcom

Polska Monument

Monument i Polen erkänna historiska siffror.Ett centraleuropeiskt land som gränsar till Tyskland och Östersjön har Republiken Polen ett rikt kulturarv som har memorialized i städerna Warszawa, Kraków, Żelazowa Wola och Torun. Många av landets monument har uppförts att markera Polen som födelseplatsen för kompositören Chopin, astronomen Kopernikus och poeten Mickiewicz. Fryderyk Chopin MonumentsLocated i parken grunderna angränsande the Żelazowa Wola Estate, Chopins födelseplats, fyra monument restes för att hedra kompositören. Den första är en granit obelisk från 1894 som hedersmedlem gravsten. På 1960-talet två monument var avtäcktes: en sandsten byst och en bronsstaty. Den fjärde Monumentet, installerad av Chopin Society år 1984 hyllar professor Franciszek Krzywda-Polkowski, mannen som ansvarar för upprättandet av parken.

Fryderyk Chopin födelseplats House; Żelazowa Wola 3, +48-46-863-33-00; chopin.pl Nicolaus Copernicus MonumentThree monument har rests till minne av den berömde astronom, en i sin hemstad Torun, en i Kraków i närheten av Academy där han studerade, och de mest berömda i Warszawa. Restes framför Staszic Palace, som är den polska vetenskapsakademin har Warszawa monumentet funnits sedan 1830. Under andra världskriget ledde en kamp mellan tyska nazisterna och de polska Underground i statyn är utplånats och slutligen bort innan de restaurerades 1949.

Nowy Swiat 72, 00-330 Warszawa, Polens, +48-22-8268-733, css.edu.pl Adam Mickiewicz MonumentConsidered vara den största 19.-Talet, romantisk poet att vara född i Polen, var Adam Mickiewicz hedras med en staty restes på 100-årsdagen av hans födelse 1898. Under andra världskriget statyn revs av invaderande nazisterna och oskadliggöras på Hamburg skrotupplag år 1940, bara för att senare återvinnas och återställas i 1955. Besökare till monumentet på julafton kan njuta av stadens blomsterhandlare årliga traditionen att klä statyn.

Adam Mickiewicz Monument; stora torget; Stare Miasto; Rynek Glowny, 31-358; Kraków i Polen; krakow.pl

Tuesday, August 30, 2011

Eskorterades katolska Tours i Italien

Italien och Rom i synnerhet, har en hel del att intresset den katolska resenären. Italien vimlar av ställen historiska, konstnärliga och religiösa ränta från utforska Vatikanstaten till Assisi, hemstad Saint Francis, till många verk av renässans-perioden kyrka konst av Michelangelo, Fra Carnevale, Giottos, Rafael, Tizian, Tintoretto , da Vinci med flera. Grand katolska ItalyGlobus Tours erbjuder en översikt av de stora katolska områden och platser av intresse i Italien kallas Grand katolska Italien. Turen omfattar många platser och städer, med början i Vatikanen och sedan gå vidare till Montecassino, hem för de första klostren börjat av Saint Benedict, och San Giovanni Rotundo, hemma hos modern Stigmatic Saint Padre Pio. I turen ingår även stopp i Assisi, Loretto, Florens, Siena, Padua och slutligen Venedig. Grand katolska Italien turen ingår 11 dagars resa, eller 10 från Rom Venedig. Slöja av TurinBlue Heart reseplanering en 11-dagars svepeduken i Turin turné per år. Turen börjar i Turin, Italien, med mässan i kyrkan Saint Francis de Sales och besök på platser i Saint Dominic Salvo och Saint John Bosco. Nästa dag besöker turnén Turin katedralen, tillägnad Johannes Döparen, där den faktiska svepeduken i Turin finns att beskåda. Turen går sedan vidare till Padova (hem för Saint Anthony av Padua), Venedig, Florens, Sienna och Orvieto, platsen för en känd eukaristiska mirakel år 1263. Turnén avslutas i Rom, med besök på Vatikanen, St Peter's Basilica, Vatikanen Museer och historiska platser som Forum Romanum och Colosseum. Priserna inkluderar flyg, två måltider per dag, hotellrum, turist avgifter guide, inträdesavgifter och en avskedsmiddag. Saints Italien TourJeriCo kristna Resorna har regelbundet ett helgon i Italien turné. Turen börjar i Venedig, besöka Basilica de San Marco, sedan flyttar till Padua, där det finns massa på Basilica of Saint Anthony och ett besök på helgonets grav. Den femte dagen av resan spenderas i Florens, där du kommer Heliga Korsets, nedgrävning plats för Michelangelo, Machiavelli och Galileo. Turen går sedan vidare till Assisi, hem för kyrkan Santa Maria degli Angeli och basilikan Saint Francis. Du kommer också att besöka Cascia, hem Saint Rita, innan man går vidare till Rom för att fira mässa i antingen kyrkan Saint Mary Major eller San Giovanni in Laterano. Turen besöker också Vatikanmuseerna, inklusive Sixtinska kapellet, Peterskyrkan och Domitila katakomberna. Priserna inkluderar flygresa tur och retur, hotellrum, frukost och middag, inträden och alla turné avgifter guide.

Top turistattraktioner i Istanbul, Turkiet

Istanbul var en gång en stor destination på Sidenvägen, och det har varit ett kulturellt centrum för mer än 2.000 år. Idag är det en bländande och kaotisk stad där gammal historia och det moderna livet smälta in i livliga och sofistikerade sätt. Det är vanligt att se plasma-TV till salu i en historisk 15th-talet marknaden och högteknologiska kameror säkerhet i gamla katedraler. Besökare idag hittar Istanbul vara en stad fylld med glans, energi och oräkneliga läckerheter --- bara har resenärer har gjort genom tiderna. Topkapi PalaceThe Topkapipalatset kallas också Gamla City Palace, är en muromgärdad stad som sitter på toppen av Istanbuls seraljen Point Hill. År 1465 var det en stor muromgärdad stad som ingår byggnader, trädgårdar, torn och tjocka, skyddande väggar klädda med vallar och bastioner. Det fungerade som sultanens hemmet och regeringens säte för de kommande 600 åren och ligger upp till 3000 personer, inklusive sultanens harem, administratörer och en militär. Slottet ger besökarna en inblick i överflöd av det ottomanska imperiet, inklusive ett guld Sultans "tron, siden ceremoniella kläder och spektakulära paviljonger och trädgårdar fyllda med vita rosor och graciös Cypress träd.

Topkapipalatset, Sultanahmet, Fatih, Istanbul, Turkiet, +0212 512 04 80, topkapisarayi.gov.tr ​​Blå MosqueThe Blå Moskén är en av Istanbuls kronjuveler. Beläget i stadens Atmeydani område, har moskén en vällustig kupol omgiven av minareter och anses vara en klassiskt exempel på turkisk arkitektur. Byggt 1616, besökare in i en förgård kantad med pelargångar och en central stiftelse. Interiören har tusentals blå Iznik plattor och mer än 250 glasmålningar, som orsakar utrymme att lysa med blått ljus (och ger moskén sitt namn). Om du väntar tills solen går ner, kan du fånga en dramatisk ljud-och ljusshow på området.

Sultanahmet,, Istanbul, Turkiet, +0212 518 1319 Grand BazaarMerchants och handlare har rest Sidenvägen att nå Grand Bazaar eller Kapali Carsi sedan 15: e århundradet, och i dag den stora marknaden fortfarande kryllar basaren där besökare kan hitta allt ifrån mattor till koriander . Den massiva komplex är en labyrint av marknadsstånd, kaféer, moskéer som omfattas av utsmyckade tak. Det finns mer än 4.000 stånden som kantar mer än 60 gator, så ha bekväma skor och förbereda sig på att pruta.

Grand Bazaar, Beyazit, Istanbul, Turkiet, grandbazaaristanbuldotcom Hagia SophiaThe Hagia Sophia, som också kallas Aya Sofia, är en gammal basilika som är allmänt anses vara det bästa exemplet på bysantinsk arkitektur i världen. Inbyggd 537 AD, stod Hagia Sofia som världens största katedralen i nästan 1.000 år. Den massiva kupol verkar vara svävande i rymden, och inredningsdetaljer marmorpelare och invecklade mosaik. Idag är det en museum som hus reliker från det Osmanska riket, till exempel stora runda sköldar inristade med verser från Koranen.

Hagia Sofia, Sultanahmet, framför Topkapi Palace, Istanbul, Turkiet, +0212 522 1750; hagiasophiadotcom

Monday, August 29, 2011

Jack the Ripper Tours i London

Jack the Ripper var en ökänd serial killer i 1800s London. Han dödade otaliga kvinnor och hans identitet är fortfarande ett mysterium i dag. Brott buff's från hela världen flockas till London för att se på gatorna där dessa mord inträffade. Det finns ett antal av Jack the Ripper turer i London som erbjuder olika turer för mordet webbplatser. Jack the Ripper WalkJack the Ripper Walk erbjuder turer med endast ett begränsat antal turister på varje promenad för att minska buller och avbrott under upplevelsen. Det är en promenad som slutar vid den ökända dörröppningen där enda ledtråd i fallet hittades. Det hindrar även vid hörnet där ett levande vittne av Jack the Ripper stod när hon stötte på honom. Turen går på att stanna vid väggen där Ripper klottrade hans hotfulla budskap. Turister besöker sedan övergiven byggnad där den senaste offret slaktades. Dessa vandringar leds av en guide och ta över en timme att slutföra. Du måste schemalägga din tur dag bokning och får schema visningar för grupper på 25 eller mindre.Jack the Ripper Walk, Box 53131, London, E18 1UW, 020 från 8.530 till 8.443, jack-the-ripper-walkdotcon Jack the Ripper ToursJack the Ripper Tours startar varje kväll i veckan på 6:45 by utbildade guider. De stannar vid varje av de platser där kroppar hittades liksom de platser där de Ripper var förmodligen fläckig. Turnén stannar också vid pensionat som var aktiva under den tiden och polisstationen där många av undersökningarna ägde rum. Detta är den enda tur som accepterar betalning i slutet av turen och bara om du gillade det.Jack the Ripper Tours, Tower Hill tunnelbanestationen, London, 0 781 355 9301, jack-the-ripper-toursdotcom Londons Horror ToursThe Original Londons Horror Tours erbjuder en tur till den berömda Jack the Ripper webbplatser. Det finns även ett par andra turer som vampyr och Sherlock Holmes turer. Deras turer leds av en känd expert på fallet, John Pope-de-Locksley. Denna tur täcker sju av offret platser, varav vissa, som Francis Cole och Martha Tabrams, inte besökt på någon annan turné. Sjukhuset där många av liken togs också på listan över hållplatser. Dessa turer körs från onsdag till lördag.London Skräck Tours, Box 42031, E59XT London, 0 208 806 8.321, londonhorrortoursdotcon

Liten grupp Tours i norra Frankrike

Karta över FranceThere finns många resurser som erbjuder liten grupp turer till viktiga platser i norra Frankrike. Turen du väljer beror på dina intressen och hur länge du planerar att vara där. Det finns två huvudsakliga områden i norra Frankrike: Nord Pas-de-Calais och Picardie. Tre andra regioner, beroende på hur man definierar den norra delen av landet, är en del av västra eller nordvästra Frankrike: Normandie och dess omgivande områden längs Engelska kanalen, Bretagne, som ger keltiska kulturen och kustlandskap, och naturligtvis, Paris och Île-de-France för dem som söker mer huvudstadsregionen läckerheter. Nord Pas-de-CalaisNord Pas-de-Calais, som ligger utmed belgiska gränsen, är den nordligaste delen av Frankrike. En populär sajt är huvudstad i Nord Pas-de-Calais och Frankrikes största norra staden, Lille. Liten guidning av Byrån de Tourisme de Lille. Avresa från Lille turistbyrå, turné grupper om två till fyra personer resa med egen bil. Längden på Lille staden mini-turné är fyra till sex timmar. Nord Turistrådet ger också små turer i städer och byar i hela Nord-Pas-de-Calais.

Office de Tourisme de Lille: Guidade turer, Palais Rihour, Place Rihour, BP 205, 59002 Lille Cedex (Frankrike), 011-33-03-5957-9400, lilletourismdotcom/info-1-0-356-gb.html

Nord Turistrådet, 6, rue Gauthier de Châtillon, BP 1232 till 59.013, Lille Cedex, 011-33-03-2057-5959, CDT-nord.fr

CRT Nord-Pas-de-Calais, 6, plats Mendes-France, 59028, Lille Cedex, 011-33-03-2014-5757, CRT-nordpasdecalais.fr PicardieMini-turer erbjuds av turistbyrån i Amiens. En tur medeltida Amiens äger rum varje torsdag på 1045: PM i juni, 22:30 i juli, 10 pm i augusti, och 9:45 i september. Kostnaden är $ 58 för 10 turister eller $ 47 för 20. I priset ingår middag och dryck, entréavgifter och guidade turer till katedraler och Musée de Picardie medeltida samlingar. Turistbyrån i Amiens bedriver liknande små turer för Galerie du Vitrail, en samling av religiös målat glas konst från den 11: e genom 19-talen, och The Belfry, en berömd klocktorn och en gång ett fängelse som symboliserar Picardie oberoende.

Turistbyrån i Amiens, 40, plats Notre-Dame, BP 11018, 80000 Amiens, 011-33-03-2271-6050, visit-amiensdotcom/preparez_votre_sejour/accueil_des_groupes/mini_groupes

, CRT Picardie, 3, Rue Vincent Auriol, 80.011, Amiens Cedex 1, 011-33-03-2222-3366, picardietourismedotcom Normandie Drawbridge ingången till ett Chateau i Normandie, bedriver FranceNormandy Travels olika resepaket och utflykter. D-Dagstur alternativen finns two-day/one-night to three-day/two-night turer. The two-day/one-night turen startar kl 9 på järnväg stationen i Caen / Bayeux eller på hotellet med en guide. Turen besök Sainte Mere Eglise, Airborne Troops Museum, Utah Beach och slutar med den första dagen vid Omaha beach sektor, som omfattar museer och kyrkogården. Dag två börjar vid Pegasus Bridge och ett besök på Grand Bunker. Dagen fortsätter med en biltur längs Juno, Sword och Gold stränder. Turen stannar vid Arromanches 360 °, en nio-skärm cirkulär biograf, med en film "The Price of Freedom." " Slutdestinationen är tyska Longues sur Mer Batteri, där du kan se resterna av Atlanten väggen och fyra kanoner ligger på sin ursprungliga plats. Turen återgår till Bayeux vid ungefär 06:00 Normandie Travel erbjuder också tematiska och anpassade turer. Researrangörer i Normandie erbjuder resor till Mont Saint Michel, en 11-talet romansk klosterkyrkan, Honfleur, Rouen och Giverny, hem av konstnären Monet.

Normandie Resor, Virginie Legru Gaittet, 011-33-02-3151-8999, Bayeux, Normandie-travel.net

Operatörer i Normandie - CRT Normandie, normandie-tourisme.fr/articles/operators-in-normandy-733-2.html

Office de Tourisme de la Communauté de Rouen Vallée de Seine, 25, Place de la Cathédrale, 76008, Rouen Cedex 1, 011-33-02-3208-3240, rouentourismedotcom BrittanyAlso namnet Bretagne halvön, har Brittany en charmig Celtic inflytande i sitt fiskelägen, slott och herrgårdar. Bretagnes och Mont St Michel Dagstur resor med buss (åtta personer per grupp, max) som besöker Dinan, Saint-Malo och Mont Saint Michel. Mondoramus Voyages har anpassade turer, bland annat en fyra-dagars turné i Bretagnes Morbihan golfen, som arbetar från april till oktober.

Bretagne och Mont St Michel Dagstur, 866-996-9727, linkparisdotcom / Mont-St-michel.htm

Mondoramas resor, F - 83150 Bandol, Frankrike, 011-00-33-494-297-442, mondoramasdotcom

CRT Bretagne, 1, Rue Raoul Ponchon-, 35.069, Rennes Cedex, 011-33-02-9936-1515, tourismebretagnedotcom Paris och Ile-de-France Eiffeltornet i ParisParis "," The City of Romance "," är Frankrikes huvudstad och en av världens mest besökta städerna. Eiffeltornet, Louvren och Orsay museerna, Notre-Dame i Reims Cathedral, Moulin Rouge och originalmålningar från franska impressionistiska rörelsen är bara ett urval av de många olika sevärdheter som finns i Paris och Île-de-France. Paris L'Open Tour är en öppen buss stannar vid 50 platser längs fyra olika rutter. Med ett en-eller två-dagars pass, resenärer njuta inspelade kommentarer och besöka Paris mest berömda sevärdheter. En vuxen en dag pass kostar $ 39 och en två dagars kostar passera $ 43. För barn mellan 4 och 11, en en-eller två-dagars pass kostar $ 20.

Paris L'Open Tour, 13, rue Auber, 75009 Paris, 011-33-01-4266-5656, pariscityramadotcom/visit-paris-by-day/visit-paris-full-day/visit-paris-l-open- tour/25A195.html

CRT Paris Ile-de-France, 11, Rue du Faubourg-Poissonnière, 75009, Paris, 011-33-01-7300-7700, nya-Paris-idfdotcom

Eskorterades Tours i norra Spanien och Portugal

Vad är enklare än att ha någon köra dig runt Spanien och Portugal i lyxiga, luftkonditionerade och förklara vad du ser längs vägen? Eskorterades turer i Europa, en gång fyllde nästan uteslutande med pensionärer, är nu inriktad på en mer varierad publik.Fördelarna med en busstur inkluderar inte behöva oroa sig för körning, hyr en bil och följa anvisningarna. Dessutom turné företag får ofta bättre priser än individerna kan få, eftersom de köper hotellrum och biljetter till sevärdheter i bulk. Med en turné, ett pris som allmänt gäller the större rese komponenter, såsom flygbiljetter, hotellrum och de flesta måltider, så det finns få överraska kostnader medan du har semester. Cosmos Tours - Samlade Spanien och PortugalCosmos Tours erbjuder en mängd prisvärda, eskorterade turer som syftar till en yngre publik. Colorado-baserade företaget, en division inom Globus Tours har varit i branschen i mer än 40 år. Sin 10-dagars Juveler för Spanien och Portugal tur är bara en av flera turer som företaget erbjuder. Denna tur har övernattningar i Madrid, Sevilla Lissabon och Coimbra samt besök på helgedomen på Fatima, en enhet genom natursköna La Mancha samt en rundtur av den historiska spanska staden Avila, en UNESCO: s världsarvslista. Resans pris inkluderar flygtransporter från New York City till Madrid, buss transport under hela turen, vissa måltider, logi, sightseeing, och de flesta skatter och serviceavgifter.Cosmos Tours, 5.301 södra federala Circle, Littleton, CO 80123, (800) 276-1241, cosmosdotcom Trafalgar Tours - Spanien, Portugal och Marocko TourIn verksamhet sedan 1947, Trafalgar Tours erbjuder en mängd olika eskorteras turer över hela USA och övriga av världen, med turer till mer än 300 destinationer varje år. Its Spaniens, Portugals och Marocko Tour är en 16-dagars äventyr, och är en av Trafalgar många eskorterade turer i denna region. Turen har stopp i Madrid, Granada, Fez, Marrakech, Casablanca, Sevilla och Lissabon. I priset ingår flygresa från New York (och andra utvalda städer i USA), 23 meals första flygtåg hela, motorcoach transport, utvalda sightseeing, och de flesta skatter och serviceavgifter.Trafalgar Tours, 801 East Katella Ave, Anaheim, CA 92805, (714) 937-4900. Trafalgardotcom Gate 1 Travel - Klassisk Spanien och PortugalPennsylvania-baserade Gate 1 Travel har varit i branschen i 29 år och är specialiserat på prisvärda eskorteras och oberoende turer till Europa, Sydamerika, Asien och därefter.Gate 1 Travels prisvärda, sju dagar Klassisk Spanien och Portugal turen ingår övernattning i Madrid, Monterrey och Lissabon, med vägen stannar i Segovia, slottet i Estoril och vid helgedomen i Fatima i Portugal. Resans pris ingår flyg mellan New York och Madrid och mellan Lissabon och New York City, motorcoach transport hela, sex måltider, utvalda sightseeing, och transport till och från flygplatserna.Gate 1 Resa, 455 Maryland Dr., Ft. Washington, PA 19034, (215) 572-7676, (800) 682-3333, gate1traveldotcom Insight Vacations - Amazing Spanien och Portugal TourInsight semestrar redskap its bussresor mot en yngre, mer äventyrslysten publik. I affärer sedan 1978, är värd för företaget mer än 100.000 besökare varje år och var den första reguljära researrangören att vinna drottningens Award for Export Achievement från Her Majesty, drottning Elizabeth II.En av Insight Vacations mest populära turer till Spanien och Portugal är dess Amazing Spanien och Portugal turné. Denna 10-dagars turné gör övernattning i Madrid, Sevilla, Granada, Lissabon och Salamanca. Dag turer inkluderar stopp i Toledo, Avila och Fatima. Resans pris ingår första klass hotell, motorcoach transport hela, vissa måltider, och de flesta skatter och serviceavgifter. Airfare tillkommer, och rabatter erbjuds för grupperna, för att boka två turer på samma gång och för att boka minst sex månader i förväg.Insight Vacations, 801 Katella Ave. Anaheim, CA 92805, (800) 582-8380; insightvacationsdotcom

Sunday, August 28, 2011

Disney Cruises till Europa

Disney går till EuropeDisney är känd för sina kryssningar till Bahamas och exotiska anlöpningshamnar i Västindien. Inte är så välkänt är dess kryssningar i Europa. Disney erbjuder tjänster av dess fartyg Disney Magic i sex kryssningar av olika längd och hamnar av samtal i Europa. 7-Night Barcelona till Dover Cruise Tjurfäktning BarcelonaThis är ett av två sjuåriga natt kryssningar, det minsta av Disneys europeiska resvägar. The Magic seglar från Barcelona, ​​Spanien. Efter lite tid till sjöss fartyget anländer i Gibraltar. Gästerna gå iland för en dag av sightseeing. Nästa stopp är Cadiz, Spanien, med visning av katedraler och museer. Efter Spanien kommer Lissabon, Portugal, och två roliga dagar till sjöss. Kryssningen kryssning slutar vid Dover, England. 7-Night kryssning i Medelhavet lutande tornet i PisaThe färdväg för detta kryssning varierar, men gästerna besöker platser som Cannes, Frankrike, på den världsberömda Riviera, och La Spezia, Italien, där avstickare till Florens och Pisa erbjuds. Passagerare utforska Rom när fartygsankare i Civitavecchia. Neapel är nästa hamn. Efter Palma, kryssningsfartyget återvänder till Barcelona. 8-Night Dover till Barcelona Cruise Mount St Michael i närheten CherbourgThis kryssning avgår Dover, England och seglar till Cherbourg, Frankrike, för en dag av sightseeing. Efter en dag på havet fartyget stannar vid Vigo, Spanien, och sedan Lissabon, Portugal. Cadiz, Spanien, är nästa, varefter gästerna förs till Gibraltar, och därefter till Barcelona. 10-Night kryssning i Medelhavet romerska ColiseumThis kryssning börjar i Barcelona, ​​Spanien, och tar gästerna till Valletta, Malta. Efter en dags sightseeing fartyget går vidare till Tunis, Tunisien. Medan sightseeing, många gäster besöka de antika ruinerna i Karthago. Neapel, Italien, är nästa, med besök i ruinerna av Pompeji. Nästa dag kommer Civitavecchia där gästerna ta en rundtur i Rom. La Spezia hamn tar besökarna till Florens och Pisa i Italien. Efter Ajaccio, Korsika och Villefranche, Frankrike, båten huvuden ut för en dag på havet innan de återvänder till Barcelona. 11-Night kryssning i Medelhavet Napoleon Bonaparte var född i Ajaccio, lämnar CorsicaThis voyage också från Barcelona, ​​Spanien. Efter två dagar till sjöss på fartyget stannar i Valletta, Malta, Tunis, Tunisien, Neapel, Italien, och Civitavecchia, Italien. Efter ännu en dag eller två till sjöss skeppet går till Ajaccio, Korsika, födelseplatsen för Napoleon Bonaparte. Efter en dag i Villefranche, Frankrike, skeppet huvuden tillbaka till Barcelona. 12-Night Northern European Capitals Cruise kyrkan vår Frälsares spillda BloodOn vad som kan vara den mest spektakulära Europeiska kryssning Disney erbjudanden, bär Disney Magic besökare till ett dussin av Europas mest spännande städer. Denna kryssning utelämnar i Dover, England, och huvuden upp till Oslo, Norge, hem för den gamla vikingarna. Köpenhamn, Danmark, är nästa för en dag av sightseeing och shopping. Warnemünde, ger mer sightseeing samt resor till museum. Fartyget är till sjöss för en annan dag, anländer till St Petersburg, Ryssland, på den sjunde dagen av resan. Beroende på resplan kommer nästa stopp antingen Helsingfors eller Tallinn, Estland. Den slutliga staden på schemat är Stockholm, för sightseeing och shopping. Efter två dagar på havet Disney Magic återvänder till Dover, England.

Turer i Messina, Sicilien

Beläget bara tre miles från den sydvästra kusten av det italienska fastlandet, provinsen Messina, Sicilien, tillsammans med huvudstaden, även kallad Messina, fungerar som inkörsport för besökare till Sicilien. Ockuperar 3,247.34 kvadratkilometer i nordöstra hörnet av Sicilien, har provinsen Messina överlevt naturkatastrofer och krig. Idag kan besökarna njuta av historiska sevärdheter, den klippiga kusten i Messinasundet och traditionella sicilianska köket. Messina Taormina judiska TourMessina Taormina judiska TourSicilien TRAVELNET erbjuder dig ett Messina turné som omfattar den judiska kvartalet i staden Messina, tillsammans med staden Taormina. Turen börjar i staden Messina judiska kvarter, där du kan njuta av höjdpunkter som 12-talet Norman katedralen, som innehåller kvarlevorna av Conrad, kung av Tyskland och Sicilien under 13-talet, och Palazzo Penso, mitt i Messina judiska släktarv. Efter en 20-minuters bilresa, anländer turen i Taormina, där du kan njuta platserna för de grekisk-romerska teatern, den mest välbevarade och näst största ampitheater på Sicilien, och klostret Santo Domenico. TRAVELNET erbjuder upphämtning från ditt hotell eller kryssningsfartyg, för privat sju timmar turné. Du kan välja en icke-ledd tur, med endast ett privat drivrutin, eller en med både en privat chaufför och en guide.Sicilien TRAVELNET, Vicolo Dante, 35, 92100, Agrigento, Sicilien, 011 (+39) 36 0397 930, sicilytourguides.net Messina City Tour och antikens TindariMessina City Tour och antikens TindariShoreTrips inbjuder er att komma med på en sju timmar rundtur i staden Messina och vidare till Tindari. Messina City Tour innehåller sådana höjdpunkter såsom Fountain of Neptune, vilka har skapats av den italienska sculptor Montorsoli sedan han lämnade Florens år 1547, och National Museum, där du kan njuta av dess samling av porträtt och skulptur, målningar av Michelangelo Merisi da Caravaggio, som var den mest berömda målare i Rom i början av 17-talet. Resa vidare till 396 f.Kr. grekiska kolonin Tindari, kan du njuta utsikten över nordöstra Siciliens kust längs vägen. Känd som den berömda Svarta Madonnan, en viktig ikon för katoliker runt om i världen, sitter Tindari högt på en klippa för vyer av Tyrrenska havet. ShoreTrips erbjuder turen som en privat charter i en till tre personer, samt ett allmänt turné i grupper om fyra till 14 personer.ShoreTrips; 5.205 North Ironwood Road, Suite 117, Glendale, WI 53217, (414) 964-2100, shoretripsdotcom The Godfather rundtur: Savoca och Forza d'AgroThe Godfather rundtur: Savoca och Forza d'Agro plus TaorminaMed väl researrangemanget, kan du steg tillbaka i tiden och på den uppsättning av en klassisk film på samma gång. The Godfather Tour: Savoca och Forza d'Agro blad från Catania, Taormina eller hamnen i Messina. I Savoca du kan spendera tid att njuta av staden som blev känd med "" The Godfather "" film. From Savoca fortsätter turen till Forza d'Agro, där du kommer att ha tid att strosa längs de medeltida gatorna och njuta av pittoreska lokala livet. Går vidare, fortsätter turen till Taormina, i skuggan av Mt. Etna, Taormina tar dig tillbaka i tiden när du besöker grekiska och romerska bosättningar och medeltida ruiner. Detta privata turen ingår en personlig chaufför, som också fungerar som din personliga guide under de åtta timmar långa turen. Välarrangerat Travel erbjuder upphämtning från ditt hotell eller kryssningsfartyg docka.Välarrangerat resa, 1.036 Liberty Park Drive # 39, Austin, Texas 78746, (512) 892-2747; wellarrangedtraveldotcom

Saturday, August 27, 2011

Svensk Monument

Stockholm är rikt med landmärken.Sverige har bevarat sin långa och rika historia i ett antal sevärdheter och monument, av vilka en del tillbaka till tusentals år sedan. Imponerande kyrkor speglar landets religiösa liv medan de styrande monarkins system palats i huvudstaden i Stockholm tyder på lyxiga svenska politiken. Besökare intresserade djupdykning ännu djupare i det förflutna kommer att bli glad att upptäcka rester av viking städer och ett antal bronsåldern begravningsplatser. Kivik Tomba bevarade monument till bronsåldern begravningsceremonier är Kivik Tomb den största runda graven i Sverige. Grävdes år 1748 nära den södra kuststaden Simrishamn i sarkofagen brons fragment, grav sniderier föreställande begravningar, och framför allt en rad grav inventarier, som ledde en medlem av den ursprungliga utgrävning team påpeka att gå in var som att vara inbjuden in i vardagsrummet i en bronsåldern familj.

Kivik Tomb, 011 (+46) 041 470 337 Drottningholm PalaceDating från slutet av 16-talet, är Drottningholms slott, hem för den kungliga familjen, en av Stockholms mest populära sevärdheter. Ser ut som det togs från sidorna i en sagobok med sin klassiska arkitektur och orörda trädgårdar innehåller palatset komplex även en teater och ett kapell. Kommer till Drottningholms slott och se varför det har uppnått status som UNESCO (FN: s organisation för utbildning, vetenskap och kultur) världsarv.

Drottningholms slott, 011 (46) 084-026-280 Engelbrekt ChurchYou kan se tornet i Engelbrektskyrkan från miles därifrån, men en närmare granskning avslöjar en vacker byggande som blandar bysantinska och arkitektur i jugendstil. Inne i kyrkan kommer besökarna att hitta fresker och prydnadsväxter sniderier på hand-högg granit väggar. Den enorma orgelläktaren kan rymma upp till 120 musiker.

Engelbrektskyrkan - stermalmsgatan 20, SE-100 41 Stockholm; Sverige, 011 (46) 840-69-800 Birka och HovgårdenNo turné i svenska monument vore komplett utan en resa in i landet viking förflutna. Tillsammans angränsande arkeologiska Birka och Hovgården ge besökarna ett fönster i handelssystemet kultur vikingatida Sverige. På Björkö erbjuder Birka besökare tillgång till gravplatser och ruiner och det finns också ett museum med ytterligare utställningar om vikingarnas historia. Ön Adelsö är hem för Hovgården, där besökare kan utforska ruinerna av en medeltida borg. En färja förbinder de två öarna.

Birka och Hovgården, 011 (46) 085-605-1111

Canal Kryssningar i England

Englands kanal system är över 250 år gamla, och en stor del av den har genomgått senaste restaurering. Cruising dessa inre vattenvägar hyrt kanalbåtar är ett populärt semester alternativ. Erfarna färjeföretag såväl som de utan båtliv kan njuta kanalkryssningar floden. Shire CruisersShire Cruisers erbjuder kryssningar kanalbåt kanalen i Yorkshire. Du kommer att få en utförlig bruksanvisning för hur man driver kanalbåtar innan din semester börjar, och företaget kommer att ge ytterligare utbildning på plats när du anländer, inklusive hur du använder kanalen lås. En licens eller tidigare erfarenhet är inte nödvändig. Upp till två hundar tillåts på båtarna utan kostnad, så länge de hålls utanför möbler. Du kan ta en enkel resa eller en "ut och tillbaka" "resa, beroende på hur mycket cruising du vill göra dagligen. Företaget erbjuder allt linne (handdukar för internationella resenärer bara). Du kan ta dina egna cyklar och kanoter till remmen på taket på kanalbåtar. Priset på lås, båtplatser och bränsle ingår i de totala avgifterna.Shire Cruisers, kajen, Sowerby Bridge, West Yorkshire, England HX6 2AG, 011 (+ 44) 1422 8327 12, shirecruisersdotcon Arlen Hyra BoatsArlen hyra båtar verkar kanalbåtar på Lancaster kanalen. Arlen gör gemensamma husdjur, men begär de förvaras utanför sängar och möbler. Sängkläder (utom handdukar), matlagning leveranser och en färg-TV finns. Arlen hyra båtar tillåter inte kunder att ta med cyklar ombord. Arlen kommer att lagra ditt fordon i skyddade parkering medan du är på kanalen kryssning. Det finns ett 10 procent rabatt vid köp av en andra veckan i följd. Båtarna har tysta dieselmotorer, och kostnaden för bränsle ingår. Lektioner om båthantering är tillgängliga när du anländer.Arlen hyra båtar, Ashton Basin, Tulketh Brow, Preston, England PR2 2SD, 011 (44) 1772 769.183, Arlen-hireboatsdotcon Andersen BoatsAndersen Boats erbjuder kanalbåt kryssningar start i Cheshire och resa genom England eller Wales. Företaget har funnits i över trettio år. Hundar är tillåtna ombord för en extra avgift per djur. Assistanshundar tillåts för gratis, i mån av plats på de specifika fartyget. Bränsle ingår i priset. Båtarna utrustade med duschar och toaletter färskt vatten, refidgerators och spisar, mikrovågsugnar, linne och centralvärme. Hårtorkar och extra barnsängar finns tillgängliga på begäran. Andersen kommer att lagra din bil gratis. De erbjuder vägar genom Chester, Llangollen, Caldon kanal, Chesire ring, och en fyra-län ring.Anderson Boats, Wych House Lane, Middlewich, Cheshire, England CW10 9BQ, 011 (+44) 1606 833668, andersenboatsdotcom / index.php

Nattklubbar i Schweiz

Schweiz erbjuder en mångfald av natt-klubbverksamhet alternativ för både lokalbor och turister, från avancerad techno hallar och intima lokaler rock till klubbar höft jazz och full blåsa visar arena. Många klubbar inte får gå förrän efter midnatt eller 1 på morgonen och det är inte ovanligt för partiet att pågå fram till soluppgången. Livemusikklubben på sjön ZurichRote Fabrik är en klubb och gemenskap utrymme som är värd cirka 100 konserter och fester varje år. Bokar en internationell förteckning över hip-hop, rock, indie, jazz och reggae, värdar Rote Fabrik konserter och fester på fyra ställen på sjön förening. The Aktionshalle sittplatser år 1300 och värd för stora akter, Clubraum sittplatser 600 och värdar små händelser och den intima restaurangen Ziegel oh Lac rymmer 200 personer. Under de varmare månaderna, värdar Rote Fabrik utomhusfestivaler vid sjöstranden sommaren skede. Rote Fabrik hemsida erbjuder ett stort kalender som uppdateras regelbundet. Den ger också information om biljett kostar och beställning.Rote fabrik, Seestrasse 395, 8038 Zürich, Schweiz, +41 (0) 44 485 58 58, rotefabrik.ch framtid ClubbingHive är en plats som syftar till att förnya klubbkultur. Erbjuder avancerad elektronisk musik, en modern inredning och en socialt liberal atmosfär, har Hive blivit en favorit i Zürich för de som vill åka till parter som är avslappnade, höft och odlade. Den har två våningar och ofta spelar elektronisk musik på ett och indie rock på den andra. Hive erbjuder ett omfattande utbud av lokala schweiziska öl. På torsdagar den är värd en minderårig natt (19 och uppåt) och på helgerna det är öppet för kvinnor 21 och uppåt och män 23 och uppåt (januari 2010).Bikupa, Geroldstrasse 5, 8005 Zürich, Schweiz, +41 (0) 44 271 12 10, hiveclub.ch Stämningen JazzOne av de mest populära och kända europeiska jazz arenor, är Moods inrymt i en före detta industribyggnad som har omvandlats till en elegant jazzklubb. Med en internationell blandning av kända jazzmusiker och upp-och-kommande akter, har Moods tecknat folksamlingar sedan starten 1991. Beläget i centrum av trendiga Zürich-West, är Moods nära andra barer, klubbar och restauranger. Moods värd konserter och evenemang sju kvällar i veckan och sena uppsättningar fredagar och lördagar (januari 2010).Moods, Schiffbaustrasse 6, 8005 Zürich, Schweiz, +41 (0) 44 276 80 00; moods.ch

Friday, August 26, 2011

Prisvärd Tours i Italien

Typisk italiensk streetItaly är en av världens dyraste turistmål, men om du väljer rätt researrangören, en italiensk semester kan vara överkomligt. Liten grupp och specialitet turer intresse är oftast mycket dyrare än stora allmänt intresse turer buss, men i Italien finns utmärkta budget-orienterade turer som tillgodoser särintressen utan stora folkmassor. Alla priser är giltiga från och med våren 2010. Äventyr i norra Italien Den italienska LakesAdventures i norra Italien erbjuder liten grupp promenad och erfarenheter vandring. Olika intressen och promenader förmågor kan rymmas. Det finns maximalt 12 resenärer per grupp. Den "" Längs A26 "turnén korsar bergspass och besök sjöarna Orta och Maggiore och vinodling Monferrato och Asti regioner. Den "" dvärgar i Dolomiterna ""-turnén vandringar genom alpina härbärgen, promenader längs en WWII militär väg, och festar med rejäla måltider i den alpina regionen som är den legendariska hem dvärgar. Både veckolånga turer cost 1.185 € per person baserat på dubbelrum och inkluderar boende, de flesta måltider och alla kulturella besök.

Äventyr i norra Italien, 11 Stone Hill, Bloomfield, CT 06002, 011 +39-328-6978083, adventuresinnorthernitalydotcom utflykt med Rick Steves Hamn NaplesRick Steves is det lång tid värd för PBS resa serien "" Resor med Rick Steves "" och författare till en populär guidebok serie. Han har gjort någon hemlighet av det faktum att Italien är hans favorit land, så hans turnéer där speglar en passion för italiensk kultur och historia. Gruppens storlek har maximalt 28 personer. Den "Best of South ITALIEN Turen 13 dagar och kostar $ 3.395 per person baserat på dubbelrum, priser. Resans Höjdpunkter inkludera ett besök på en gård mozzarella, Basilicata vinprovningar, Pompeji, museibesök och en rundvandring i kvarter i Neapel. Andra turen Utbudet inkluderar "" Sicilien på 9 dagar "och" "Village Italien."

Europa genom bakdörren, 130 4. Ave. N., PO Box 2009, Edmonds, WA 98020-2009, 425-771-8303, rickstevesdotcom italienska Cykling CenterMany cykelturer i Italien ut höga priser, men de italienska Cykel Center har gjort överkomliga prioriteras, utan avkall på kvaliteten. Guidningar börja varje morgon från företagets hotell i Veneto, 90 minuter från Venedig med tåg. Eftermiddagarna är fritt för fristående verksamhet. Icke-cykling ressällskap är välkomna att bo på hotellet utan att delta i guidade turer. Avgifter börjar på € 120 per person / per dag för resor, boende och tre dagliga måltider med vin och vatten på flaska. Cykeluthyrning är extra.

Den italienska Cykel Center, 2117 Green St, Philadelphia PA från 19.130 till 3.110, 215-232-6772 (november-april), 011 +39-0423-561113 (maj-oktober), italiancyclingdotcom Tangney Tours AssisiTangney Tours driver ekonomisk pilgrimsfärder avgår med luft från sin bas i London. Tomt bara tur priserna börjar på £ 80 per person och natt. Alla turer inkluderar biljetter till en onsdag audiens hos påven, och vissa turer erbjuder guidade besök till San Giovanni Rotondo och Assisi. Tangney erbjuder också budget-orienterade pilgrimsfärder till de flesta andra viktiga katolska religiösa platser i hela Europa.

Tangney Tours, Pilgrim House, Station Court, Borough Green, Kent TN15 8AF, Storbritannien, 011 +44-1732-886666, Tangney-toursdotcom Gap Adventures Amalfi CoastGap Adventures sätt att främja hållbar turism. För en del resenärer kan äventyr: en fem dagars vandring genom byarna i Cinque Terre-området. För andra kan det vara avkoppling längs Amalfikusten. Finns även en utmanande "" Sicilian Volcano Trail "" turnén som vandringar till ångande kratrar och stannar för dopp i vulkaniska heta källor. Turer börjar på $ 140 per person / per dag, inklusive logi, utflykter och vissa måltider.

Gap Adventures, 19 Charlotte St, Toronto, Ontario, M5V 2H5, Kanada, 800-708-7761, gapadventuresdotcom

Rock Art Tours i Spanien

Berget konst i Spanien består av flera förhistoriska grottan platser som täcks av ritningar som skapats i början av grotta-bostad människor. Konsten avbildar jaktscener, djur, fester och religiösa symboler. Visningar av Spaniens klippmålningar leda besökarna genom skilda historiska platser med en kunnig guide. Cueva de los Murcielagos (Grotta av Bats) Naturlig MonumentThis grotta ligger i Cordoba i Sierras Subbéticas National Park. Tillsammans med neolitiska hällmålningar har grottan också flera kalkstensformationer, forntida begravningsplatser kvar, och underjordiska vattendrag. This grottsystem värd en av Andalusiens s största fladdermus kolonier. Turerna varar en timme, och är på spanska.Cueva de los Murcielagos, Calle Nueva 1, 14870 Zuheros, Cordoba, Spanien, +011 (34) 957 694 545, cuevadelosmurcielagosdotcom La Cueva de la PiletaIn regionen Andalusien i södra Spanien, strax söder om byn Benoaján ligger La Cueva de la Pileta. Grottan innehåller flera förhistoriska ritningar från stenåldern perioden, vilket troligen gjordes av medlemmar i Cántabro-franska kulturen. Ättlingar till familjen som äger den mark där grottan upptäcktes 1905 erbjuder turer i grottan. Grottan är en nationellt skyddad landmärke, trots att de fortfarande tekniskt tillhör Bullon Lobato familjen. Grottan är öppen varje dag på året, enligt hemsidan. Turer erbjuds från 10:00 till 01:00 och 04:00 till 06:00 och i ungefär en timme.Plaza San Marcos, 29.370 Benoaján, Malaga, Spanien, 011 (+34) 952 167 343, cuevadelapiletadotcom Adante TravelsThis Företaget är specialiserat på arkeologiska resor, och erbjuder en tidig tur klippa konst den spansk-portugisiska gränsen regionen. De åtta dagars turen ingår besöka flera platser hällristningar, medeltida städer, pittoreska byar, och ett stopp på Pradomuseet i Madrid. Dr Paul Bahn, expert på ursten konst med en doktorsexamen från University of Cambridge, leder turerna. Resans pris inkluderar flyg, rum, de flesta måltider (med vin till middagen), priser inresa och tips för alla anställda. Företaget skickar dig även ett paket med böcker, däribland en av Dr Bahn, en månad före resan som är inriktade på ursten konst.Adante Travels, The Old Barn, Old Road, Alderbury, Salisbury, SP5 3år, England, 011 (+44) 1722 713800, barebonestoursdotcon

Turism Resurser Paris

Turist resurser bidra till att göra resor till Paris enkelt och roligt.Paris "stad i ljus", "lockar besökare för sin mat, museer och kultur. På natten kända strukturer som Eiffeltornet och Sacré Coeur är badar i ljus. Turismen är en viktig industri --- under 2009 över 800.000 turister besökte Paris. Både regeringen och turistnäringen har gick samman för att ge utländska besökare med resurser för att göra varje resa enkel, trevlig och säker. Pariskonventionen, och Besökarens BureauFounded av Paris stadsfullmäktige och Paris handelskammaren, ger presidiet många besökare tjänster. Företrädare talar engelska och kan hjälpa till med boende, restauranger och sightseeing. De kan också föreslå rundvandringar och ger information om sevärdheter precis utanför Paris, såsom Versailles. Sex kontor finns Paris, med en vid Gare du Nord, järnvägsstationen där många besökare exit efter en resa från Charles de Gaulle-flygplatsen. Presidiet fungerar också (säsong) Välkommen Ambassadors program, där anställda hjälpa turister från kiosker i hela staden.

Pariskonventionen och Visitor presidium, 25, rue des Pyramides, 75001 Paris, 011-33-892-68-30-00, parisinfodotcom RATP --- Paris transporta tunnelbana (eller "" Metro ") samt bussar och tåg ansluta alla turist distrikten i Paris. RATP, den organisation som driver den massiva systemet ger turister med enkel transport alternativ. RATP erbjuder ett pass utformat för turisten --- Visit Paris resekort. Den är giltig för alla tjänster, och får köpas för en dag, eller upp till fem dagar i följd. Pass kan köpas i alla metro biljett fönster eller Paris Visitor's Bureau. RATP turist webbkartor gör det lätt för utländska turister att navigera i systemet. Engelska kartor kan laddas ner från webbplatsen, och finns även på biljetten bås. Särskilda dubbeldäckade bussar --- heter "öppna turné ""--- med kommentarer i engelska cirkulera bland turistattraktioner, och ryttare kan få av och på som de vill. Ett separat biljett krävs, men reduceras med ett besök Paris resekort.

RATP, 54, Quai de la Rapee, 75599 Paris Cedex 12, 011-33-892-69-32-46, ratpdotcon Prefecture de police - Paris SafetyWhile våldsbrott är sällsynt, tjuvar verkar i turistområden och småbrottslighet är vanligt . Ett speciellt program tjänar besökare, och dessa turist-orienterade polis finns på någon av 100 offentliga mottagningsställen i staden. Medlemmar som talar engelska bär brittiska flaggan stift, och är utbildade för att besvara frågor och ge säkerhetstips för besökare, samt ge riktningar. I händelse en turist är ett brottsoffer, de kan hantera även rapportering och upplösning process i Engelska.

Prefecture de police, Avenue du Parc des Princes, 75016 Paris, 011-33-47-03-60-00, prefektur-polis-paris.interieur.gouv.fr American Express ExpressAmerican kontor erbjuda engelsktalande personal som kan hjälpa med kommersiella transaktioner, såsom valutaväxling och inlösen av resecheckar. Kontor kan också ge lokala turistinformation.

American Express, 11, rue Scribe, 75009 Paris, 011-33-153-30-99-00, amextravelresourcesdotcom

Thursday, August 25, 2011

Vin Semester i Italien

Efter att ha upplevt spänningen och frenesi finns på Colosseum i Rom, hisnande landskap i Verona, och hantverkaren pizzor i Neapel, ett välplanerat driftstopp i fredliga italienska vingårdar kan låta inbjudande. With many vingårdar där du kan välja, kan du begränsa din vingård jakt ner till plats, vin klass och eventuella aktiviteter utanför vingården. Badia en ColtibuonoFor nästan tusen år namnet Badia en Coltibuono har varit synonymt med högsta kvalitet italienska viner. Sittande ovanpå kullarna i Chianti-regionen, med utsikt över spretande dödsbo Arno Valley --- exakt visa munkar fann inspirerande som fastigheten hade status av ett kloster. With vingården svämmar över i den omgivande urskogen, aficionados vin och casual turister kan finna frid som återstår unikt italienska. Förutom vinresa och vinprovning, erbjuder Badia en Coltinuono även matlagningskurser. Mellan fantastiska vin och god italiensk mat, ta ett dopp i gårdens öppna pool. Du behöver inte kalla in en bokning för eftermiddagen guidade turer. Dock reservationer krävs för besök för vin vinprovningar, professionella vinprovningar och vintage vinprovningar.Badia en Coltibuono, 53013 Gaiole in Chianto, Sicilien, Italien, (39) 0577 7.448 1, coltibuonodotcom Castello Banfi MontalcinoAmid spretigt greener med ett slott på plats för uppstart, kombinerar Castello Banfi i Montalcino gammaldags regalier och nya Sass världen. Med 14 rum och sviter, Il Borgo montrar ursprungliga italiensk design, med tillstånd av Frederico Forquet för Cetona. I nära samarbete med Mariano familjen, maximerar varje rum den pittoreska utsikten över sluttande bergssidor. Reading Roomm finns mitt i slottets innergård, hus familjens bibliotek som är gratis för gästerna att utforska. The Giovani F. Mariani Museum inrymt på fastigheten montrar talrika familj samlingar --- en bra paus från all mat och vinprovning.Castello Banfi Montalcino, Castello di Poggio Alle Mura,, 53024 Montalcino,, Sicilien, Italien, (39) 0577 8777 00; castellobanfiilborgodotcom il Moncel FranciacortaThis historisk 16th century villa har ett vin arv som många vingårdar avund. Spåra ursprung är Barboglio familj, kan du förvänta dig inget annat än en utmärkt vingården som tillverkar utmärkt italienskt vin. Efter delta i den härliga mat och perfekt lagrade vinet, spendera tid utomhus och sola sig i smutsen vägar kantade med månghundraåriga träd. Om du är sugen på en cykeltur i stället, erbjuder villan flera cyklar för uthyrning. Guidad cykelturer tar dig längs två vägar: Percorse delle Ros (Path of the Roses), som sträcker sig cirka 2,5 miles, och Prcorso del Tasso of Idegranen Path, som sträcker sig drygt fyra miles. Både guidade turer ger dig en perfekt utsikt över vingårdarna. Du kan dock välja att vandra på egen hand, vilket är perfekt om du har en picknickkorg i släptåg. Management rekommenderar besökare Ring i förväg för reservationer. Gården välkomnar gruppbesök med ett minimum av 20 personer.sjuk Moncel Franciacorta, via Barboglio,, 14-25040 Camignone,, Brescia, Italien, (39) 030 6531 17, ilmosneldotcom

Nationella monument i Tyskland

Mångskiftande historia och gotisk arkitektur drar miljontals besökare till Tyskland varje år.Med en lång historia och känd för sin arkitektur, drar Tyskland miljontals besökare från hela världen varje år. Hem till fantastiska bergskedjan, aktiv nattklubbar och en rad museer, fina restauranger som lokalt ägs bryggerier är det ett unikt resmål för en semester som helst på året. För att hålla även pickiest resenär upptagna, de flesta städer har en mängd olika attraktioner och monument att besöka. Museum IslandLocated på norra kanten av en ö i floden Spree i centrum av Berlin Museum Island finns fem museer och lades till Unescos lista över världsarv i år 1999. Ursprungligen tillhörde preussiska kungar, var samlingen offentliggöras och ställas ut 1918. Samlingarna vi separerade under det kalla kriget, men är nu i full gång i året runt. Varje museum har utformats för att återspegla en tid präglad av arbete på displayen inne, var det sista byggnaden färdig 1930 och husen arbete från den moderna tiden.

Museumsinsel, Lustgarten - Museumsinsel, 10117 Berlin, +49-30-2090-5577, whc.unescodotcom/en/list/896 Kölner DomConstruction av Dom blev klar år 1884, och vid den tiden var det den högsta byggnaden i världen . At 523 meter lång fastslog den att titel till slutförandet av Washington Monument. Byggd för att hysa reliker Magi, bland annat en förgylld sarcophagus från 13-talet och en reliquary sa att hålla resterna av de tre vise männen. Byggnaden är öppen för allmänheten utan kostnad. Domkyrkan drabbades granatbeskjutning under andra världskriget och reparerades 1956. Katedralen lades på världsarvslistan 1996.

Kölner Dom, 50667 Köln, +49-221-17940-555, heliga-destinationsdotcom / Berlin Olympic StadiumHost to OS 1936, har Berlin Olympic Stadium en lång och lysande historia, och i dag är fortfarande Berlins främsta idrottsliga arenan. Byggd under 1934 och 1936, var det rekonstruerade på 1980-talet av de ursprungliga arkitekterna son, och varje år sedan, har scenen till den tyska cupfinalen, samt VM 2006. Arenan har öppet fem dagar per vecka, men inte öppna för allmänheten vid evenemang. Det finns en liten avgift för inresa och flera alternativ för vandringar både i och runt arenan.

Berlin Olympic Stadium, Olympischer Platz 3, 14053 Berlin; +49-30-3068-8100, biztravels, monuments.net / Nymphenburg PalaceConstruction on Nymphenburg startade år 1664 och avslutades 10 år senare. Ursprungligen tjäna som sommarbostad för kurfursten Ferdinand, hus det nu skatter från Tysklands förflutna. Beläget bland parkliknande skäl som spetsad av kanaler, sitter man i München och välkomnar tusentals besökare varje år. För en liten avgift kan du se en samling av antikviteter, möbler period och målningar från flera olika perioder. De flesta rummen har inretts i en neo-klassisk eller rokokostil, och grunderna ge en bild av stall komplett med antika vagnar och museum. Landmärket är öppet dagligen förutom på storhelger.

Nymphenburg, Porzellan Manufaktur Nymphenburg, Nördliches Schlossrondell 8, 80638 München, +49-089-17-9080, nymphenburgdotcom /

Rundvandringar i Vatikanen i Rom

Rom är en av de vackraste städerna i världen. Bland de ledande platser att besöka finns Vatikanstaten, som egentligen är en suverän stat omgiven av staden Rom. En promenad längs Via della Conciliazione, utgör den huvudsakliga avenyn som leder till Vatikanen, en möjlighet att uppleva den rika italienska arkitekturen i Piazza San Pietro, eller Petersplatsen. Torget har skapats av Bernini kan vara din utgångspunkt för en rundvandring i Vatikanen. Peterskyrkan: Basilica di S. PietroAt hjärtat av St Peter's Square är en 25-meters obelisk. Kolla bland de doriska Colonnades for statyer av kristna helgon och martyrer. Ahead är St Peterskyrkan, och att den ena sidan är Vatikanen Palace. Gå långsamt när du skriver in Peterskyrkan och ta i sådana konstverk som Michelangelos skulptur "" La Pieta "," och trädkronorna designad av Bernini över högaltaret. Ride en hiss till basilikan kupol, också designad av Michelangelo, och ta in synpunkter från Rom. Sixtinska kapellet "Cappella SistinaThe Sixtinska kapellet kan nås från Vatikanen Museum inträde på Viale Vaticano. Det ligger bredvid Peterskyrkan. Leta efter de många fresker, såsom de som skildrar liv Kristus och Moses. Ta längre tid att visa kapellets tak, som tog Michelangelo fyra år att slutföra, liksom "" Yttersta domen "," på altaret väggen. Vatikanen Palace: Palazzo VaticanoThe Vatikanen Palace omfattar ca 1.400 rum. Påven bor i en lägenhet med utsikt över Petersplatsen. Du kan gå igenom rummen som huset Biblioteca eller Vatikanbiblioteket, och museer såsom Museo Pio, Clementino, med romerska och grekiska skulpturerna, och Pinacoteca konstgalleri, vilket har samlingar från den bysantinska perioden till början av 20-talets . Denna samling innehåller också Rafael gobelänger rummet. Ta dig tid att besöka Egyptiska, etruskiska och Christian Museer, samt Picture Gallery och samlingen av modern religiös konst.

Wednesday, August 24, 2011

Restauranger i Rom för frukost

Antika romerska frukost bestod av att äta ens dagliga bröd. Ibland var det bevattnas med russin, ost och oliver. Det var ofta doppad i vatten eller rött vin. Roman aristokrater ätit frukt, grönsaker och kött samt dagliga bröd. I gamla tider var det tradition att äta med fingrarna. Idag romerska restauranger erbjuder bufféer av mat, men traditionen av bröd är fortfarande ses i olika bakverk som serveras med en typisk italiensk frukost. Buon appetito. Restaurant Les EtoilesRestaurant Les Etoiles är underbart sätt att börja dagen, uppflugen upp högt över Hotel Atlante Star i en takträdgård. Det är glänsande med blommiga färger och ligger i närheten av hotellets takterrass och bar, La Terrazza Paradiso.Les Etoiles takrestaurang har utan tvekan en de vackraste panoramautsikt över Rom finns. Takterrassen Restaurangen erbjuder exklusiv utsikt över Vatikanen, Peterskyrkan och den historiska staden. Du kommer också att njuta av den omgivande trädgården och organiska kulinariska läckerheter odlas direkt på platsen.Restaurant Les Etoiles, Hotel Atlante Star, via Giovanni Vitelleschi 34, 00193 Rome, Italien, (06) 6.873.233; atlantestarhoteldotcom La Terrazza dell 'EdenLa Terrazza dell' Eden serverar frukost på Hotel Eden 7:00 till 10:30 varje morgon. Den milsvida vista i den antika staden från restaurangen är hisnande ses från sjätte våningen matställe.Stämningen är god mat i sin mest eleganta. Frukost på La Terrazza måste avnjutas, inte rusade, att njuta av felfri service och eleganta omgivningar i den berömda taket platsen.La Terrazza dell'Eden, Hotel Eden, Via Ludovisi 49, 00187 Rome, Italien, (06) 478.121, starwoodhotelsdotcom Hotel Forum RomeThe Hotel Forum Rome är ett 4-stjärnigt hotell som erbjuder en takterrass med restaurang som serverar frukost på 7:00 till 10:30 am dagligen. Om vädret tillåter kan du också sitta på takterrassen för frukost. Ingredienser är ekologiskt producerade lokalt och menyn erbjuder vegetariska rätter också.Äggröra för internationella gäster är tillgängliga, och botade italiensk skinka och bakverk är några av de godsaker som serveras med italiensk frukostbuffé. Dessutom är synen på den antika romerska arkeologiska platsen nedanför takrestaurangen en minnesvärd skillnad på Hotel Forum Restaurant.Hotel Forum Restaurang, Hotell Forum i Rom, via Tor de 'Conti, 25-30, 00184 Rome, Italien, (06) 6.792.446; hotelforumromedotcom

Kryssningar i östra Medelhavet

Cruising östra MediterraneanCruises till östra Medelhavet typiskt avvika från Rom, Venedig eller Aten och inkluderar anlöpningshamnar i Italien, Grekland, Turkiet och städer längs Adriatiska havet. Eftersom sommarsäsongen är den mest populära tiden - och de dyraste - för cruising här regionen, till resande villiga att ta till haven under våren och hösten kan njuta av kraftigt rabatterade priser kryssning, färre folkmassor och svalare, mer komfortabel temperatur. 7-Night gamla skatter CruiseCosta Cruises ger 7-Night gamla skatter kryssning ombord flaggskeppet fartyget Costa Serena. Avresa tur-retur från Venedig, Italien, denna östra Medelhavet program ingår anlöpningshamnar i Bari (Italien), Grekland, Turkiet och Kroatien, och en hel dag bara cruising. Hem till de 6000 kvm ft Samsara Spa Complex, Costa Serena är känd för sin fitness-och wellness egenskaper. Samsara erbjuder privata spa stugor och sviter, turkiska och termalbad, en massage och garvning centrum, en wellness restaurang och olika behandling pooler. Utöver de Samsara, och har Costa Serena 13 barer, fem restauranger, fyra pooler, ett bibliotek ett observatorium och ett kasino och kortrum. Den flerspråkiga besättningen talar italienska, franska, engelska, tyska och spanska. Airfare är separat och Costa Cruises kommer att bistå med flygbokning om så önskas.

Costa Cruises, 200 South Park Rd. Ste. 200, Hollywood, FL 33021, 877-882-6782; costacruisesdotcom 7-Night grekiska öarna CruiseRoyal Caribbean International erbjuder 7-Night grekiska öarna Cruise för östra Medelhavsområdet ombord på Splendour of the Seas. Avresa tur-retur från Venedig, Italien, denna Royal Caribbean Cruise omfattar en hamn i Kroatien, fyra anlöpningshamnar i Grekland och en hel dags körning. Av Splendour har en sju våningar lobbyn och köpcentrum, en inomhus / utomhus Solarium pool och spa, en 18-håls minigolfbana, rock klättervägg, ett bibliotek, anläggningar ungdom, ett kasino och visa teater. Måltider ingår i kryssningens pris och matställen på Splendour allt från casual buffet till traditionella familjen stil till en elegant matsal. Hytter och sviter intervallet 172 till 1.020 kvm ft och varje har en tv, telefon, privat badrum och soffhörna. Trots flygbiljetter till Venedig är separat, kommer Royal Caribbean bistå med samordning kryssning avgångs-och flygtider ankomst.

Royal Caribbean, 1050 Västindien Way, Miami, FL 33132, 800-256-6649, royalcaribbeandotcom 6-Night Medelhavet Höjdpunkter CruiseThe Louis Cruises 6-Night Medelhavet Highlights Cruise ombord på Louis Majestät takes resenärer till fem av de mest populära områdena i östra Medelhavet . De sex-natt tur och retur resväg avgår från Genua, Italien och har anlöpningshamnar i Frankrike, Spanien, Tunisien, Malta och Sicilien. Ombord på Louis Majestät kan passagerarna välja mellan 11 restauranger och nio barer, diskotek, två pooler, en film och visa teater, ett kasino, ett fitnesscenter och spa observatör och ett bibliotek och fotogalleri och ett Internet-café. För att göra bokningar på detta östra Medelhavsområdet semester, kontakta Louis Cruises kontor i Genua. Även flygresan från staterna till Italien är separata, kommer detta kontor också hjälpa passagerarna att samordna flygtider med Cruise avgång.

Louis Cruises Italien, Via Fieschi 2 / 6, 16121 Genoa, 011-39-010-574-0043, louiscruisesdotcom

Rom Hotell & Barer

För många människor över hela världen, besöker Rom är en livslång dröm. Känd för sin historia och elegant hotell, är en annan stor attraktion till Rom av nattlivet. "När i Rom" "Det är inte ovanligt besöka sevärdheter och platser du är intresserad av till fots. Många hotell och barer ligger nära sevärdheter och är oftast bara några minuter bort. Mecenate Palace HotelThe Mecenate Palace Hotel har 72 rum med utsikt över den vackra vyer över Rom. Hotellets stora hallen är i "" bländande marmor "," som besökarna kommer att finna att vara mycket attraktiv och väldigt mycket i linje med Rom arkitektur.Hotellet har tre sviter, som döpts efter romerska poeter Mecenate's Circle (Virgilio Orazio och Properzio). Sviterna är inredda med autentiska antikviteter och varje svit har en öppen spis, jacuzzi jacuzzi och mycket mer. Alla rum har moderna bekvämligheter, däribland en telefon, radio, satellit-TV, minibar och WiFi.Mecenate Palace, Via Carlo Alberto 3, Rom 00.185, Italien, 39-06-4470-2024, mecenatepalacedotcom Rom Hotel PantheonThe Hotel Pantheon ger information om hotell på flera språk för sina utländska besökare. Läs information på Engelska, italienska, tyska, den franska, spanska, portugisiska eller japanska. Hotel Pantheon ligger i en 18th-talsbyggnad mitt i hjärtat av Rom.Hotel Pantheon är bara en kort bit från Pantheon och därmed till hotellets namn, vilket kommer från det berömda Pantheon templet, går tillbaka till 27 f.Kr. Andra platser att besöka under vistelsen på hotellet inkluderar Trevi Trevi och Piazza Navona.Många turistattraktioner ligger inom gångavstånd från Hotel Pantheon. Den erbjuder en frukostbuffé och hjälper till med bokning och utställningar. Det erbjuder 13 stora rum.Rom Hotel Pantheon, Via dei Pastini 131, Rom, 00.186, Italien, 39-06-6787746, hotelpantheondotcom Finnegan's Irish PubAccording to Finnegan's Irish Pub, finns det någonstans runt 100 pubar i hela Rom som hävdar att de irländska pubar. Det är dock Finnegan's en äkta irländsk-ägda pub med platser i både Rom och Florens.Serverar traditionella Guinness och erbjuder biljardbord, har puben också tre TV med sport digital-skärmar som visar fotboll, Irland och engelska landskamper och 6 Nations Rugby. Finnegan's Irish Pub är en riktig sportbar ligger mitt i hjärtat av Rom.Finnegan's Irish Pub, Via Leonina 66, Rom, 00.186, Italien, 39-06-4747026, finneganpubdotcom Druids Irish PubSpecial nätter på Druid Irish Pub omfattar irländska folkmusik måndagskvällar med fri entré. Varje 17 mars, presenterar puben en levande St Patrick's Day konsert. Parkering nära till puben kan vara svårt, så gå, taxi eller kollektivtrafik rekommenderas.Druids Irish Pub, Via di San Martino ai Monti, 28-ROMA, Rom, Italien, 39-06-48904781, druidspubromedotcom

Tuesday, August 23, 2011

Big Ben Facts

Namn Big Ben är upplyst på natten.Namnet Big Ben var endast avsedd för den stora klockan i klockstapeln (den största klocka av fem), men är nu vanligt att hänvisa till tornet, klockan och klockan. Tower HistoryTwo andra torn fanns innan byggandet av den nuvarande strukturen började år 1843. Den första byggdes 1288 till 1290 och den andra ersatte första år 1367 och existerade fram till 1707 då den revs på grund av förfall. Ett solur sattes i tornen plats. Arkitekt En tragisk brand i parlamentsbyggnaden ledde till dess redesign.En brand förstörde stora delar av Westminsterpalatset i 1834 som ledde till byggandet av den nya klocktornet. Arkitekt Sir Charles Barry's design för tornet valdes från nästan 100 ansökningar. Konstruktion Tornet innehåller över 30.000 kubikmeter sten och 91.000 kubikmeter tegel.Klocktornet tog 13 år att bygga, 1843 till 1856, och ligger på 316 meter hög. Det finns 11 våningar till tornet och 334 steg till klockstapeln. The Great BellIt tog 30 timmar i 1858 att vinscha klockan till toppen av tornet. 1859, spruckna klockan och inte ring i fyra år fram Sir George Airy hittat en lösning på spricka; klockan har slagit sedan dess.

5 Monument i Paris

Som stor storstad och en värld centrum för konst och mode, Paris, Frankrike ett mycket populärt turistmål. Monument erkänna olika epoker på stadens rika historia finns i hela Paris. Some monument är särskilt anmärkningsvärt och hör hemma på allas "måste se"-lista. Arc de TriompheAlthough Napoleons uppdrag byggandet av Triumfbågen år 1806, den blev inte färdig förrän 30 år senare, långt efter hans död. Arc de Triomphe visar Napoleon och namnen på stora segrar för revolutionen runt toppen, medan insidan av bågen visar andra segrar och berömda generaler.


Toppen av Triumfbågen är lättillgänglig för allmänheten och erbjuder en storslagen utsikt över Paris och många av dess sevärdheter. Louvren MuseumThe Louvren har över 300.000 konstverk utställda, bland annat bitar av befälhavarna på varje period. Det finns också ett hundratal verk från antikens Rom och Grekland liksom samtida konst. Den franska regeringen har en årlig budget för att museet endast för insamling av ny konst så sin kollektion och visar förändras varje år. Notre DameStarted år 1163 tog katedralen Notre Dame nästan 200 år att slutföra. Det är en världsberömd kraftprov av gotisk arkitektur och är känd för sina Gargoyles, glasmålningar och dess organ. Posten som princip organist är en av de högt eftertraktade lägen för professionella organister. Ska gå massa på katedralen är populär inte bara med turister utan för lokala och nationella politiker också. Eiffel TowerThe Eiffeltornet var ursprungligen avsedd att vara en tillfällig struktur, byggd för världsutställningen år 1889. Sedan dess har emellertid blivit en nationell symbol för Frankrike och ett av världens mest kända monument i världen. Idag har två restauranger på olika nivå och hissar som kommer att ta turister hela vägen till toppen, vädret tillåter. Sainte ChapelleBuilt på 1200-talet att hysa religiösa reliker av kung Ludvig IX, detta relativt lilla gotiska katedralen har blivit ett mycket populärt turistmål. Massive glasmålningar nästan helt omringa den övre nivån.

Monday, August 22, 2011

Hotell i Capo Vaticano

Capo Vaticano i Italien är känd för sin blå ocean inställning och dess kultur och konst. Enligt Italianvisitsdotcom har Capo Vaticano anses av vissa vara en av topp fem natursköna destinationer i världen. Det finns många fantastiska hotell i Capo Vaticano med växelbord, barn omsorg och andra roliga grejer som lockar turister att besöka. Hotel La BussolaStarting på 35 euro per natt (nuvarande prissättning i februari 2010), Hotel La Bussola en härlig utomhuspool med utsikt vacker grönska och natur. Grunderna omges med slående trädgårdar som är väl lämpade för avkoppling. Hotellet är familjeägt drivs och erbjuder klassiska stil rum, privat badrum, daglig städning och magnetiska nycklar kort för rum inträde. Det finns en delvis havsutsikt från några av rummen på Hotel La Bussola.Hotel La Bussola; Via G. Berto; 84011 Amalfi (SA), Capo Vaticano, Tropea, Italien, 098-871533; albergolabussoladotcom /; labussolahotel.it Residence La TavernaWith en härlig blå utomhuspool och pittoresk utsikt, Residence Hotel La Taverna funktioner solnedgångar över de Eoliska öarna och massor av grönska att njuta av. Hotellet är under familj ledning och är inte långt från Grotticelle Beach (gratis transfer till och från stranden erbjuds gästerna). Restaurangen på Hotel La Taverna serverar kalabriska rätter, samt nationella rätter och pizza. Det finns 20 rum för gäster att kolla in. Husdjur är tillåtna och det finns också transfer till och från flygplatsen. Wi-Fi och barnpassning och barn-och sjukvården finns tillgängliga.Residence Hotel La Taverna, via Grotticelle, 89.866, Capo Vaticano, Italien, 09-63-665922, residencetavernadotcom Hotel Village EdenHotel Village Eden ligger precis vid Grotticelle Beach, vilket gör det till en mycket attraktiv plats för gäster. Veckolånga vistelser finns, och hotellet ligger bara 15 minuter från staden Tropea. Det finns både bostadslägenheter och hotellrum för gästerna. Alla är fullt möblerade och nära till stranden. Underhållning erbjuds dag och natt från mitten av juni genom mitten av september. Solstolar och parasoll finns för hotellgäster på stranden. Biluthyrning och cykeluthyrning finns också, liksom barnpassning och barn-och sjukvård. Husdjur är tillåtna på Hotel Village Eden.Hotel Village Eden, Spiaggia Grotticelle, 89866 Ricadi (VV), Capo Vaticano, Italien, 09-63-663949, edenvillage.it

Vad är några bra restauranger i Rom, Italien?

Quaint restaurang in RomeFinding en bra restaurang i Rom är lite som att hitta en god smak is grädde på stormarknaden. Det är mer en fråga om att välja vad du är på humör att smaka än bristen på val. Mat kritiker och författare reser varje har sin egen favorit restauranger i hela den stora italienska staden. Going med en av deras val för bästa restaurang är förmodligen ett säkert kort för att hitta bra mat. Sapori del Lord ByronSapori del Lord Byron valdes av mainstream guidebok Frommer's som det mest romantiska restaurangen i hela Rom grund av sin pittoresk miljö och frodiga inredning. Beläget i en art deco villa på ett bostadsområde kulle i utkanten av Villa Borghese, tjänar en kreativ olika regionala rätter accentueras genom ett urval av Italiens bästa viner. Menyn innehåller rödbetor carpaccio med halstrade tigerräkor och wasabi sås och tagliolini hemgjord pasta i oxsvans sås.

Sapori del Lord Byron, Hotel Lord Byron, Via G. De Notaris 5, 00197 Rom, Italien, (39) 06 3220404, lordbyronhoteldotcom Il PagliaccioFor något lite annorlunda, prova fyrstjärniga Il Pagliaccio, rekommenderad av New York Times som en av Roms bästa. Det är beläget i hjärtat av staden på Via dei Banchi Vecchi. Den smala Restaurangen erbjuder en enkel 28 platser, vilket skapar en intim middag erfarenhet under sina gamla trä tak. The menyn takes traditionell italiensk mat och ingjuter den med smaker från Fjärran Östern. Östra-influerade rätter inkluderar stekt räka och alger rulle med kokosmjölk och persika sås. Den traditionella italiensk meny är markerat med val, såsom ravioli fyllda med nötkött och mangold.

Il Pagliaccio, Via dei Banchi Vecchi, 129, 00186 Rom, Italien, (39) 06 8809595, ristoranteilpagliaccio.it "GustoFood och vin Magasin profilerade" Gusto, en unik mat "" Megaplex "," som ett viktigt mål för matälskare att besöka medan i Rom. Den komplexa trotsar alla förväntningar från små, intima italienska Ristorante. The 7.500 kvadratmeter stora utrymmet strax utanför Piazza Augusto Imperatore inrymmer en restaurang, en vinbar, en pizzeria och en Osteria. Ett urval av restaurangens rakt fram Menyn innehåller köttbullar med salvia, pasta med Pecorino, parmesan och svartpeppar, och aubergine parmigiana. OSTeRIA serverar cicchetti, som är små italienska plattor av ost eller salami som traditionellt serveras på venetianska barer.

"Gusto - Ristorante, Piazza Augusto Imperatore 9, 00186 Rom, Italien, (39) 06 3226273, gusto.it La PergolaIf du söker något som ligger nära kulinarisk fulländning, bör du definitivt göra bokningar på La Pergola, inrymt inne i Rome Cavalieri Hotel . Som enda tre stjärnor i Guide Michelin restaurang i Rom, har kocken Heinz Beck tjänat världsrykte för sin behärskning av italiensk mat. Den aktuella menyn finns Ankleverterrin with persimon puré, filé av Seriola with cannellini bönor och älgkött med mandel och kakaobönor. Och om mat är inte tillräckligt för att överbelasta dina smaklökar finns en vinkällare med mer än 53.000 flaskor och en vatten meny med 29 val.

La Pergola; Via A. Cadlolo och 101; 00136 Rome, Italien; (39) 06 35.092.152; romecavalieridotcom Il ConvivioRanked som ett av bästa restauranger i Rom för ett företag lunch Fodorsdotcom har Il Convivio ett familjeägt eklektisk restaurang som ligger precis utanför Ponte Umberto. Det är känt för sina kallt väder duva maträtt utan är också sådana delikatesser som en tonfisk filé lackerad med kastanjer honung, rosmarin, röd peppar och en bläckfisk bläck risotto med baby bläckfisk. Den lilla 25-restaurang med plats blandar sitt formella vitt bord inredning med traditionella italienska fresker som täcker väggarna.

Il Convivio, Vicolo dei Soldati 31, Navona, 00186 Rom, Italien, (39) 06 6869432, ilconviviotroianidotcom

Bussresor i Danmark

Bussresor i Danmark kan ta internationella besökare till dussintals turismen belyser samtidigt hålla transport genom både staden och landsbygden enkelt och lätt. Vare sig du letar efter en öppen topp busstur i Köpenhamn där du kan få av och på till museum och andra kulturella sevärdheter, eller en heldags tur till landet, kan bussresor Danmarks vara din guide till topp destinationer. Köpenhamn City rundtur med BusThe Open Top buss erbjuder turister en hop-on, hop-off förhållningssätt till Köpenhamn stadsrundtur, som hanterar flera bussar dagligen och stannar vid 25 olika destinationer inom staden Köpenhamn. När besökare köper sitt dagliga lott kan de fylla en timmes resa och att bryta deras tur upp under dagen, få av och på vid någon av de utsedda stannar. I Köpenhamn City Tour erbjuder också ett alternativ där resenärer har endast sitt ursprungliga buss på en linje som varar i en timme, men fortsätter hela tiden med utsedda stannar endast för foto-ta möjligheterna. Turen är tillgänglig på sex språk och träffar alla de stora Köpenhamns sevärdheter, däribland flera museer, den kungliga familjens Vinterpalatset och Lilla sjöjungfrun inspirerades av det arbete av Hans Christian Andersen. Staden och hamnen Tour kombinerar en Köpenhamn stadsrundtur med en kanalkryssning, där gästerna iväg på bussen och överför till en båt att sluta kretsen. Köra sammanlagt 2 ½ timmar och finns på åtta språk, passerar turen National Gallery, Kungliga slottet och Gefion Fountain med buss, och överföringar till vatten färdas den gamla fiskmarknaden. Kanalen Leden fortsätter med en båttur förbi arkitektur i Köpenhamn och ett besök på lilla sjöjungfrun.Danmark Tours, PO Box 500279; Atlanta GA 31150, (770) 441-6478, denmarktours.net Natur och slottet rundtur med BusSeveral bussresor Danmark fokuserar på den medeltida staden Helsingör, känd för att vara fastställande av Shakespeares pjäs Hamlet. Hamlet slottsvisning är en fem timmars bussresa till Helsingör som stannar vid Frederiksborgs slott, Kronborg och Fredensborg Slott, samt Hamlets slott. Norra Själland slottsvisning tar besökarna med buss från Köpenhamn på en sju timmar lång resa genom landskapet, även besöka Hamlets slott och Frederiksborgs slott i Helsingör. Sweden Tour tar 7 ½ till åtta timmar att genomföra med buss och båt, träffar några av höjdpunkterna i Danmark turismen och behandlar besökare till vissa historiska danska platser i dagens Sverige, bland annat Helsingborg och Lund.Danmark Tours, PO Box 500279, Atlanta, GA 31150, (770) 441-6478, denmarktours.net Grönland Bus ToursAnother Danmark turism alternativ för dig som vill avvika från de stora metropolerna är att resa till ön Grönland, en autonom land utanför Nordamerika som är en del av kungariket Danmark. Kangerlussuaq Tourism erbjuder flera alternativ busstur för resenärer till Grönland. En två timmar Bussresan tar besökarna på en guidad tur i Kangerlussuaq och större platser i staden, medan en åtta timmars krets via buss utför besökare ut till utflyktsmål av granat Rock. I paketet ingår två timmars vandring.Kangerlussaq turism, Box 49, DK-3910 Kangerlussaq, Grönland, 299 841 098; greenland-guide.gl/kangerlussuaqtourism/tour-more.htm

Sunday, August 21, 2011

Restauranger i Basel, Schweiz

Basel är Schweiz näst största stad och ligger nära gränsen till Frankrike och Tyskland. Det är hem till cirka 200.000 personer och förmögna familjer patricier har spelat en viktig roll att upprätthålla sin konstnärliga och vetenskapliga traditioner sedan renässansen ålder. Staden är väldigt lättillgängligt, eftersom det är den sista anhalten för Rhen Flodkryssningar segling från Tyskland och Holland, och är även en stor schweizisk järnväg inkörsport för tåg på väg till andra europeiska städer. Även i Basel, kan besökarna utforska olika lokala attraktioner såsom Rhen, Munster Cathedral, historiska museer, Spalentor och Augusta Rica. De kan också uppleva stadens köket, som är en blandning av franska, tyska och italienska influenser. Krafft BaselKrafft Basel är en elegant struktur beläget på stranden av floden Rhen. Restaurangen serverar en blandning av franska och schweiziska rätter till lunch och middag. På middagsmenyn består av tre-rätters måltider och gästerna kan välja från ett brett utbud av förrätter, soppor, pasta, Vegetariska rätter, fisk, kött och efterrätter.Restaurangen har också en imponerande vinlista, som uteslutande är hämtad från olika europeiska producenter. Bortsett från maten, är Kraffts bygga en attraktion i sig, som 19.-Talet antikviteter, orientaliska mattor och värdefulla konstverk pryder insidan av restaurangen.Krafft Basel, Rheingasse 12, Basel, CH-4058, 41 (061) 690-9130, hotelkrafft.ch Brasserie au ViolonBrasserie Au Violon betjänar främst fransk mat och är öppen för lunch och middag tisdag till lördag. En à la carte menyn finns förrätter, fisk och kött huvudrätter plus desserter. Den har även en meny för dagen och gästerna kan se detta online tillsammans med sina andra menyn.Under sommaren öppnar Brasserie sin trädgårdsterrass så att gästerna kan njuta av sina måltider i närheten av Lohnhof fontänen. En av de viktigaste attraktionerna i restaurangen ligger Belcanto Nights, där tre unga sångare, den så kallade Belcanto Ensemble, utför för gästerna under middagen. Ett fullbordat bulgariska pianisten följer de utövande konstnärerna och de chattar med gäster efter föreställningen.Brasserie Au Violon, Im Lohnhof 4, Basel, CH-4051, 41 (061) 269-8711, au-violondotcom Jay indiska foodThis restaurang serverar en blandning av traditionell indisk och europeisk mat, och är öppen dagligen för lunch och middag. Jay's Indian Food meny ändras varje vecka och de flesta ingredienserna kommer från lokala bönder. Lunchmenyn består av enkla rätter som kyckling, fisk och vegetariska tillagas i Thali stil.Jay's serverar en tallrik med tre olika förrätter som är ihopkopplade med restaurangens unika såser. För huvudrätt kan gästerna välja från fisk, lamm eller vegetariska rätter som kan serveras med ris eller olika indiska grytor.Indiska puddingar, glass och frukter är söta behandlar för efterrätt. Gästerna kan ta del av Jay kostnadsfria indiska drinkar, inklusive ingefära glitter, lime juice och andra drycker i väntan på sina måltider.Jay's Indian Food, St Johanns-Vorstadt 13, Basel, Schweiz 4056, 41 (061) 681-3681; jaysindianfood.ch

London Town Pubar

Vart du än går i London, ser du en pub. Pubar är mer än ställen att ta en drink. De är ofta i centrum för samhällslivet. Den brittiska hänvisar ömt till sin kvarterskrog som sin "lokala". " För många är det ett hem hemifrån.

Det finns många olika typer av pubar. Vissa har stora TV att visa fotboll (soccer) eller rugby matcher. Andra förbud specifikt sport och sportmode. Grund av den senaste rökförbud många pubar har nu utomhus öl trädgårdar, där du kan få en pint och en cigarett. Det senaste decenniet har sett ökningen av gastropub. Dessa pubar serverar restaurang-stil, trerätters måltider för lunch och middag, istället för den normala pub grub. LambThe Lamb är en stor pub i hjärtat av Bloomsbury. Det går tillbaka till 1729. Som Youngs pub, den har ett utmärkt urval av real ale från den väl vet Youngs bryggeri. Prova Special London Ale. Kan du gnugga armbågar med barristers från Gray's Inn intill när du gräver i en traditionell steak and kidney pie.

Lamm, 94 Lammets Conduit St, London, WC1N 3LZ, +44-020-7405-0713 Carpenters ArmsThe Carpenter's Arms är en stor East End pub. Den tillhörde en gång till den ökända Kray tvillingar som sprang en organiserad brottslighet ring under 1950 och 1960. Finns ett stort urval av real ale om förslag inklusive Dorothy Goodbody ale från Wye Valley bryggeriet.

Carpenter's Arms; 73 Cheshire St; London, E2 6EG; +44-020-7739-6342 Lamb & FlagThe Lamb & Flag har stått på samma plats i Covent Garden i mer än 300 år. De serverar mat hela dagarna, däribland en utmärkt stekt med alla tillbehör. Det finns ett bra urval av öl på fat inklusive Young, Greene King och mod Best.

Lamb & Flag, 33 Rose St, London, WC2E 9EB; +44-0-20-7497-9504 CastleDon't luras av den grå brun utsida. Slottet har en av de bästa öl trädgårdar i London. Det är beläget på pubens tak. Stämningen är trendig men opretentiös. Maten är rimligt pris klassiska pubrätter.

Castle, 54 Pentonville Rd, London, N1 9HJ; +44-0-20-7713-1858

Rooftop Restauranger i Rom

Rom är känd för utomhusbruk piazza's, mat utomhus och restauranger takterrass med utsikt över den Eviga Staden. I Rom är takterrass restauranger brukar finnas på de översta våningarna på stora hotell. Den eviga staden är också känd för sina gamla sevärdheter som Pantheon, Vatikanen och kyrkan Santa Maria Soul. Gästerna kan njuta av hustaken i Rom medan du äter al fresco och blötläggning i panorama av den antika staden nedanför. Imago RestaurantImago restaurang skapades år 1956 av Oscar Wirth, ägare till Hotel Hassler. Utsikten från restaurangen på takterrassen innehåller historiska platser, såsom Aventino Hill, Pantheon, Palazzo Venezia, kyrkan Santa Maria Maggiore och Villa Colona. År 2006 var takrestaurangen, tidigare känd som the Roof, som invigdes för andra gången och omdöpt Imago. The Imago är erkänd av flera utmärkelser för standarder för spetskompetens. Anmärkningsvärt är Imago första Michelinstjärna 2009 och restaurangens integration i Conde Nast Traveler's Hot List 2007.Imago Restaurang, Hotel Hassler, Piazza Trinita dei Monti 6, Rom, Italien 00.187, (06) 69.934.726; imagorestaurantdotcom La TerrazzaFavorably betygsatt av "New York Times", "La Terrazza restaurang och bar har utsikt över staden Rom från sjätte våningen på Hotel Eden. Nyrenoveringar har skapat en elegant atmosfär att njuta av både god mat och vidsträckta vyer av den eviga staden sprider nedan. Villa Medici, Piazza Venezia, Vatikanen och Villa Borghese Gardens är några punkter av intresse som är sedd från terrassen. La Terrazza har den kulinariska expertis kock, Adriano Cavagnini, ett urval av medelhavsmat och mjuk pianomusik för sina gästers trivsel.La Terrazza, Hotel Eden, Via Ludovisi 49, Rome, Italien 00187, (06) 478.121, starwoodhotelsdotcom La PergolaLa Pergola har utsikt över den privata egendom Monte Mario uppflugen på toppen av Cavalieri Hilton. Cavalieri Hilton är ett fem-stjärnigt hotell, som också är en del av den exklusiva Waldorf Astoria Collection. La Pergola är den enda restaurangen i Rom för att kontinuerligt få ett trestjärnigt Michelin rating sedan 2005. Små men eleganta detaljer såsom vatten meny bestående av 29 val, en omfattande vinkällare och en cigarr rum är några av de finare distinktioner La Pergola erbjuder sina gäster. Utöver den service och italienska köket - som utarbetats av kocken Heinz Beck - Pensionat har panoramautsikt över Monte Mario, en exklusiv park med utsikt över Vatikanen.La Pergola; Cavalieri Hilton; Via Cadlolo 101, Monte Mario, NV Rom, 00136; (06) 3.509.221; romecavalieridotcom La Terrazza BramanteThe La Terrazza Bramante eller Terrass Bramante erbjuder gästerna en 360-graders panoramautsikt över de omgivande Piazza Navona från taket på Hotel Raphael. Takterrassen med utsikt över historiska och arkitektoniska monument av den antika staden såsom Bramante klostret Santa Maria della Pace, Portico del Vignola och kyrkan Santa Maria Soul. Samtidigt njuta av utsikten över den antika staden har gästerna serveras ett urval av rätter från medelhavsköket utarbetats av restauranger franska kocken Jean Francoise Daridon.Terrass Bramante, Rafael Hotel, Largo Febo 2, Rom, Italien 00.186, (06) 682.831, raphaelhoteldotcom

Semester platser i Italien

Florens berömda Il DuomoItaly är en av de mest populära turistmålen i världen. Enligt Kartor över Worlddotcom, ca 43 miljoner människor besöker Italien varje år. Landets popularitet har sannolikt mycket göra med vackra landskapet, god mat och viner, dess urgamla historia och varm, välkomnande människor. Det finns så många exceptionella semester platser i Italien, kanske du har en svår tid på att välja en region att besöka. Amalfikusten Amalfikusten har vackra vikar.Amalfikusten är 50 km (31 miles) av utsökt kustlinjen som sträcker sig ända ner i södra delen av halvön Sorrentine i Italien. På självaste kusten hittar du länge kurviga vägar på magnifika klippor som stupar cirka 500 meter rakt ner till det glittrande safir Medelhavets vatten. I regionen finns det pittoreska (och dyra) städer som Sorrento och Positano, liksom den berömda ön Capri. Om du bor i Sorrento, kan du lätt göra dagsutflykter till historiska platser som Pompeji, Vesuvius och Paestum, samt till staden Neapel. Toscana Classic TuscanyIf du längtar efter klassiska italienska landskap - böljande gröna kullar med röda tegeltak, en linje av Cypress träd leder till en ensam sten Farmhouse - då Toscana är platsen att bli. Toscana är en triangulär regionen i centrala Italien känt för sin inverkan på kultur och spetskompetens sitt vin och mat. Staden Florens är huvudstad i regionen (och inofficiell huvudstad i konstvärlden), och berömda hillside städer inkluderar Siena, San Gimignano, Lucca, Pisa, Montepulciano och Cortona. Toscana är också hem till Chianti, den berömda vinregion. Bör du välja att bo i landet och lilla stad, se till att hyra en bil så att du kan göra dagsutflykter till närliggande städer. Om du föredrar att bo i Florens, besöka turistbyrån att anmäla sig till buss turer på landsbygden. Cinque Terre Cinque Terre's CoastlineCinque Terre består av fem kustbyarna på den italienska rivieran i norra Italien. Alla dessa vackra byar är uppflugen på klipporna som erbjuder fantastisk utsikt över Medelhavet. Byarna är sammanbundna med en 11 km (7 miles) vandringsled, känd som Sentiero Azzuro ("" Blue Trail ""). Du bör vara i någorlunda bra skick att vandra leden, eftersom kullarna kan bli ganska brant. Om du inte vill vandra kan du helt enkelt ta ett tåg från by till by (rekommenderas för turister med små barn). Många människor stannar inte i Cinque Terre korrekt men i större närliggande städer såsom St Margarita, och Portofino.

Saturday, August 20, 2011

Restauranger i Honfleur

Honfleur, en pittoresk hamnstad vid kusten i Normandie i Frankrike, för mer än två århundraden har fungerat som en inspirationskälla för konstnärer, inklusive sådana betydande franska impressionisterna as Boudin, Courbet, Monet och Seurat. Beläget på södra stranden av Seines mynning, mitt emot större hamnen i Le Havre, Honfleur också har ristat sina egna kulinariska nisch och ståtar med ett brett utbud av restauranger i världsklass. Au Vieux HonfleurLocated in Honfleur gamla hamn, ligger detta restaurang inrymt i en byggnad som byggdes i det 12th århundradet, vilket gör det en av de äldsta kända strukturer i Frankrike. Med tanke på dess läge nära vattnet, kommer det så lite förvånande att restaurangens specialitet är skaldjur. Men har den menyn ett antal icke-fisk-och skaldjursrätter, inklusive anka, rack med lamm och oxfilé. Den har också tre prix fixe val av kraftigt varierande priser, det billigaste som är dubbad Artist meny. Det näst dyraste är poetens Meny, medan de mest extravaganta val är på restaurangens galamiddag för Saint Sylvestre, en fest reserverade för speciella tillfällen, exempelvis nyårsafton. Ett av matställe mest framstående gäster var drottning Elizabeth II år 2006.Au Vieux Honfleur, 13 Quai Saint Etienne, Honfleur 14600, Frankrike, (33) (0) 2 3189 1531, auvieuxhonfleurdotcom / index_GB.htm Entre Terre et MerThis populär restaurang, som inkluderar en ostronbar och övernattningsställen, är inrymt i två historiska byggnader, varav en var 1.728 födelseplats greve Amiral Hamelin, som ledde Napoleons flotta. With forntida träbjälkar och öppen stenarbeten, restaurangens två matsalar har en rustik överklagande. Specialiteten av huset är skaldjur, och huset menyfunktioner tre prix fixe val.Entre Terre et Mer, 12 Ort Hamelin, Honfleur 14600, Frankrike, (33) (0) 2 3189 7060, honfleur-restaurang-hoteldotcom La Fleur de SelLocated in Honfleur gamla hamnområdet, erbjuder La Fleur de Sel gäster en smak av regionens kulinariska tidigare. Chef Vincent Guyon bygger på urgamla Norman recept, utan ger dem en modern spinn. På menyn sådana val som Norman lamm sv Croute med smör, basilika, piggvar filé med stekt grön sparris, kronärtskocka och tomat confit och rött tonfiskfilé med sesam och vallmofrö, serveras med en grönsak millefeuille och en basilika pestosås.Le Fleur de Sel, 17 rue Haute, Honfleur 14600, Frankrike, (33) (0) 2 3189 0192, lafleurdesel-honfleurdotcom/GB_restaurant.htm Le BréardLe Bréard s kock, Fabrice Sébire, presenteras en "framåtblickande" "kök som drar selektivt på det bästa som förr och nu har att erbjuda. I restaurangen, som ligger nära Honfleur gamla hamn-området, Sébire och hans hustru Karine Diners erbjuda några intressanta menyalternativ, inklusive tryffel-doftande gåslever ravioli, sadel av kanin serveras med ruccola och baby morötter, råa Normandie ostron med ett plask of schalottenlök ättika, stekt hummer med risotto Johanssvampen svamp, och stek ryggstödet med benen confiterad, serveras med frukt chutney och kumquats.Le Bréard, 7 rue du Puits, Honfleur 14600, Frankrike, (33) (0) 2 3189 5340, restaurant-lebrearddotcom/index_GB.htm

Stora Tours i London

Tower Bridge i LondonThough det kanske inte verkar så vid första, är London en stor promenader stad. Ett av de bästa sätten att uppleva London och lära sig lite om dess historia är att ta en promenad. Dessa sträcker sig från två timmar till en hel dag. Välj bland mer allmänna turer som ger dig en bra översikt över staden, eller en av de mer specialiserade turer som passar dina personliga intressen. Rundvandringar kommer att gå på regn eller solsken, men om du inte vill bli blöt, kan du alltid ta en buss eller en svart taxi turné. Walking ToursThe bästa rundvandringar arrangeras av London Walks. Den erbjuder massor av olika turer varje dag, varje leds av en kvalificerad Blå Badge guide. Många av dessa guider är utbildade skådespelare som är experter på att föra historien till liv. Du kan hitta en lista på utflykter och beskrivningar på walksdotcom. Det finns ingen anledning att boka i förväg. Bara dyka upp på anvisad plats och leta efter guide, som kommer att hålla upp en skylt. De mest populära turerna inkluderar Jack the Ripper promenad "," Ghosts of Gamla Stan "" och "" spioner "& Spycatchers 'London." " A London promenad kostar 7 pounds (5 pounds för personer över 65).

London Walks, +44-020-7624-3978, walksdotcom Bus ToursThere finns flera företag som erbjuder bussresor i London. The Original London Sightseeing Tour är den populäraste. Du kan inte missa turen öppna topp bussar. Den bästa delen av turen är att det är mycket flexibel. Din biljett kommer att gälla under 48 timmar från köptillfället. Du kan få på bussen på någon av dussintals stopp. Bo på så länge du vill lyssna till kommentaren. När du ser något som intresserar dig, hoppa av och se sig omkring. Du kan få tillbaka på en annan buss senare. Bussar går var 15 till 20 minuter. Biljetter kostar 24 pounds (12 pounds för barn under 15).

The Original London Sightseeing Tour, +44-020-8877-1722, theoriginaltourdotcom Black Cab ToursLondon svart hytter är ikonisk. De är bra för ta sig runt staden, men kan även användas att ta en privat tur. Välj från mer än ett dussin linjer, inklusive de klassiska London Tour, Harry Potter Tour, gamla London Pub Tour och den kungliga turné. Den kunniga taxiförare visar sevärdheter och ger dig lite av historiska och geografiska uppgifter om vad du ser. Turerna cost 145 pounds per hytt för 2 ½ till tre timmar.

London Black Cab rundturer, +44-020-8523-8555, londonblackcabsightseeingtoursdotcon /

Friday, August 19, 2011

Restauranger Via Castelfidardo i Rom

Via Castelfidardo är en lång smal gata i San Giovanni område i centrala Rom. Det är nära till järnvägsstationen Termini, en halvtimme från flygplatsen Ciampino och hem till olika prisvärt och bekvämt hotell, bed & breakfast, och restauranger (ristorantes). Det är en idealisk, mitten prissatta turist och semester destination som är nära till transport och populära webbplatser i Rom, som Colosseum. Det finns en mängd olika ställen att äta på Via Castelfidardo och kringliggande gator, från hemlagad lokal mat till skaldjur till pizza. Ristorante da VincenzoRistorante da Vincenzo är en härlig familjeägt restaurang som förbereder hemgjord pasta, kött, Roman måltider och specialiserad på fisk och skaldjur. Efter halva prissatta meny är ett sortiment av traditionella italienska rätter, uppskattad av turister och lokalbor.Personalen talar italienska, engelska, franska och nederländska som en artighet för kunderna. Restaurangen har öppet för lunch och middag sex dagar i veckan, utom söndagar.Ristorante da Vincenzo, via Castefidardo 6, Rom, Italien 06 484.596, +39 (089) 875 128, davincenzo.it Trattoria al Camoscio D'AbruzzoTrattoria al Camoscio d'Abruzzo är en charmig och mysig restaurang i Independence Square Inn, en modern bed and breakfast. Här serveras en fräsch säsongsbetonad meny som ändras varje månad med tillgängliga lokala livsmedel.Medelhavet och Abruzzo köket är prisvärd och serveras i en bekväm atmosfär med god service.Trattoria Al Camoscio D'Abruzzoare, Via Castelfidardo 74, Rom, 78 Italien, 00185, 39 3.487 573 0.310; independencesquareinndotcom/index-2.html Ristorante Monte ArciRistorante Monte Arci är en liten kvarterskrog som serverar billig hemlagad rejäl sardiska och romerska rätter, fisk och pizza.Grönt och vitt spaghetti, herbed lammkorv med pecorinoost, och pasta med musslor är några av de rätter på menyn. Restaurangen är stängd under augusti månad.Ristorante Monte Arci, Via Castelfidardo 33, Rome, Italien, +39 06 494, ristorantemontearcidotcom Il Molo 91 SNCIl Molo 91 SNC är ett medeltungt prissatta sardiska fisk-och skaldjursrestaurang med en antipasto buffé. På engelska namnet kan översättas till Pier 91.Il Molo 91 SNC, Via Castelfidardo 12, Rome, Italien 00185; +39 06 420 1208 3 Ristorante Andrea PizzeriaRistorante Andrea Pizzeria är en billig pizzeria där turister och lokalbefolkning kan ta en snabb billig lunch i närheten av järnvägsstationen.Ristorante Andrea Pizzeria, Via Castelfidardo 30, Rome, Italien 00185; +39 06 486848

Indiska restauranger i närheten av Bamberg, Tyskland

Staden Bamberg ligger i Upper Fraconia regionen Bayern. Idel historiska byggnader och monument är hela staden på UNESCO: s världsarvslista. För älskare av stadsvandringar har Bamberg alltså mycket att erbjuda. Medan Bamberg själv inte har några indiska restauranger, det finns en hel del i det omgivande området. Sur MandirLocated i den närliggande staden Erlangen är sur Mandir värt korta vandringen om du har ett sug efter indisk mat under din vistelse i Bamberg. Meny höjdpunkter är den tandoori tallrik (som kommer med Chicken Tikka och lamm marinerad i currysås med lök), det blandade Tikka tallrik (Chicken Tikka, fårkött Tikka, varm vitlökssås och citron på nanbröd) och kyckling vindaloo. För vegetarianer, det finns mycket att välja mellan, inklusive sabji (blandade grönsaker i en kryddig sås), Palak Paneer (indisk ost med spenat) och en massiv Vegetarisk tallrik för tre.

Sur Mandir, Luitpoldstrasse 18, 91052 Erlangen, Tyskland, 011 (+49) 91 312 9228, sur-mandir.de House of IndiaLocated rätt ner på gatan från Sur Mandir i Erlangen, detta är förmodligen den näst mest populära indisk restaurang i Bamberg område. De erbjuder en massiv meny av indiska specialiteter, däribland sådana favoriter som fisk mango curry, fårkött med Biryani ris, fårkött korma, kyckling karahi och fisk marsalasås. De erbjuder också en meny affärslunch måndag till fredag.

House of India, Luitpoldstrasse 14, 91054 Erlangen, Tyskland, 011 (+49) 91 312 0795 8, houseofindia.de Taj Mahal Indiska RestaurantLocated i den berömda historiska staden Nürnberg, den största staden i närheten av Bamberg, erbjuder Taj Mahal Restaurang ett rad beslut, bl.a. vegetabiliska kebab, lamm rätter med ris, nötkött, griskött och fjäderfä, förutom en läcker samling av indiska bröd, till exempel nan. Om livslängd är ett tecken på kvalitet för dig, Taj Mahal Indian Restaurant en bra satsning, eftersom de har varit i branschen i mer än 20 år.

Taj Mahal Indian Restaurant, Johannisstrasse 10, 90419 Nürnberg, Tyskland, 011 (+49) 91 120 8233, NBG-Taj-mahal.de Tadsch MahalSituated i närliggande Bayreuth, Tadsch Mahal erbjuder en mängd indiska specialiteter, såsom linssoppa med koriander , hemlagad indisk ost tillagad med valnötter och serveras över riset i krämig currysås och en mycket kryddig nötkött vindaloo. På helgerna erbjuder de en "" allt du kan äta "buffé meny.

Tadsch Mahal, Markgrafenallee 15, 95448 Bayreuth, Tyskland, 011 (+49) 92 156 756, tadschmahaldotcom

Typer av italienska Efterrätter

Tiramisu är en populär italiensk dessert.Traditionella italienska desserter är normalt rik på smak. Medan det finns många typer av italienska desserter att välja mellan, flera söta behandlar sticker ut. Such desserter har vunnit popularitet och ofta kan hittas i hela världen. Förutom restauranger, bröllop, fester och evenemang tjänar ofta italienska desserter. Du kan välja en av ett fåtal framstående italienska desserter att göra eller köpa till din nästa fest. TiramisuTiramisu är en skiktad italiensk kaka. Denna efterrätt görs med alternerande lager av cookies dam finger doppat i espresso och en blandning av mascarpone, äggulor, rom och socker. Desserten är toppad med kakao. Tiramisu är söt fyllning kontrasterar fint med bitterhet av kakao och espresso-doppad fingrar dam. Servera tiramisu kall, men inte frysta. Du bör kunna skära i desserten - grädden och cookies kommer vara mjuk. CannoliCannoli är en godsak som härstammar från Sicilien. Denna italienska dessert kännetecknas av en skarp, friterad cookie skal. Skalet är fylld med en rik, krämig ricotta blandning och täckt av drivna av socker. Förutom traditionella cannoli, kanderad några italienska bagerier blanda frukt bitar med grädde, medan andra doppa skal i choklad för att göra efterrätt sötare. BiscottiBiscotti är italienska för "" kex "." Kakorna är bakade två gånger, så de får en knaprig konsistens. Medan du kan njuta av denna dessert av sig själv, folk dopp ofta biscotti i kaffe, espresso, mjölk, te eller vin. Det finns olika sorter av biscotti - kakan degen kan innehålla nötter, frukt eller bitar av choklad. Biscotti kan också doppas i vit, mörk eller mjölkchoklad. GelatoGelato är inte en italiensk version av glass - det finns några viktiga skillnader. Gelato hålls på en något varmare temperatur och det är spottas långsammare än glass. Gelato också är gjord med mer helmjölk och mindre grädde. Gelato är tätare, krämigare och har en mer märkbar smak. Italienska glass kommer i sådana smaker som Nocciola eller hasselnöt, stracciatella, som innehåller tillsats av smält choklad medan blandningen kärning, och pistacchio, eller pistasch. Om du vill hålla fast med en mer välbekant smak, kommer gelato också i sådana mjölkbaserade smaker såsom kaffe, jordgubb och choklad, samt sådana vatten-baserade smaker som apelsin, citron, lime och hallon. Pizzelle CookiesPizzelle cookies är tunna och lätta. Denna cookie degen pressas in i en pizzelle järn, som liknar ett våffeljärn. Denna italienska dessert har en ljus anis smak. Kakorna är bevattnas med strösocker, som kompletterar stjärnanis. Om du inte hand om anis, kan du ersätta denna ingrediens med vaniljextrakt.