Tuesday, May 31, 2011

Saker att göra i San Francisco för ortsbor

Lägre Haight ett tecken Lägre HaightThe Lower Haight en mestadels turist-fri zon, fylld med sevärdheter, ljud och dofter av motkultur i San Fransisco. The Mad Dog in the Fog är en favorit bar för reggaemusik lyssnare och fans fotboll. Molotovs erbjuder sina kunder en rad olika punk låtar och timmar av titta på folk. Om du är hungrig, sluta med Rosamunde Korv Grill och njut av en anka och fig korv.



Mad Dog in the Fog:; 530 Haight Street, San Francisco, CA 94117, (415) 626-7279



Molotovs, 582 Haight Street, San Francisco, CA 94117, (415) 558-8019



Rosamunde Korv Grill:; 545 Haight Street, San Francisco, CA 94117, (415) 437-6851 Irving Street Irving Street av 19. AvenueIrving Street har två distinkta men grundligt spännande områden för mat, kultur och shopping. Båda platser är endast ett kvarter söder om Golden Gate Park, så när du handlat klart, ta lite lunch och njuta av en picknick på en solig gräsbevuxen sluttning.



Området mellan 6th Avenue och 11: e Avenue är full av konstgallerier, multikulturella restauranger och butiker. Några höjdpunkter är den som används Crossroads klädbutik och shawarma restaurangen Yumma's Cafe.



Om du fortsätter nedför gatan mellan 19 Avenue och 26: e Avenue hittar du en asiatisk shoppingområde det är inte kört fast med turister som Chinatown. Kolla in den goda thailändska, vietnamesiska och kinesiska restauranger, asiatisk livsmedelsaffär, tapioka caféer te och konditorier. Om du gillar kinesisk mat och kultur men hatar falska känslan av så kallade kinesiska attraktioner som syftar till att turister besöker du att uppskatta detta område. Det finns inga "" antika "" butiker fyllda med samma skulpturer och servis som varje annan butik längs gatan. Det finns inga kinesiska skräp butiker Hawking papper paraplyer och lådor som kvittrar som syrsor. Det finns bara autentiska kaféer, restauranger och snabbköp enbart byggd för att behaga människor som bor i området. Prova en tapioka te på Irving Café & Dessert och lite käk kul på Toon Kee Restaurant.



Crossroads, 630 Irving Street, San Francisco, CA 94122, (415) 681-0100; crossroadstradingdotcom



Yumma Café, 721 Irving St, San Francisco, CA 94122, (415) 682-0762



Irving Café & Dessert, 1919 Irving Street, San Francisco, CA 94122, (415) 759-1081



Toon Kee Restaurang, 2.191 Irving Street, San Francisco, CA 94122, (415) 731-9948 Lands End Trail vy av land's End TrailThe Lands End Trail ligger precis bredvid Sutro baden. Detta är en av de mest pittoreska spår i hela San Francisco, fylld med vindpinade cedrar, vildblommor i varje nyans, klippor ständigt överöstes med krascha vågor och utsikt över Golden Gate Bridge tillgänglig någon annanstans på halvön. Få lokalbefolkningen ens vet om detta fantastiska område, och du kan faktiskt applådera alla turister du se vem som faktiskt har tagit sig tid att lära sig om denna out-of-the-way parken.



Land's End Trail, East End Point Lobos Avenue, San Francisco, CA 94121; sutrobathsdotcom Valencia Street Dekorativa Street Art på ValenciaEveryone som bor i San Francisco är bekant med Mission District. Även det är naturligtvis roligt att ta en burrito där och spendera tid i Dolores Park, erbjuder Valencia Street en hel del mer än du kanske tror. Den "" Pirate butik "" på 826 Valencia erbjuder en samling av bisarra artefakter och krimskrams, och bakom kulisserna, det är faktiskt en skriftlig centrum skapats för att gnista föreställningsvärlden hos barn och tonåringar., Om konstigt konservering och exotiska växter är mer dig perfekt, överväga att besöka Paxton Gate intill. Om du letar efter några nya blindgångare, förbi Kläder Kontakt och pröva lyckan på inköp kläder av pundet.; När du är redo att spetsa dagen med en middag och en film, försök att kombinera de två och njuta av en romantisk kväll på Foreign Cinema. Denna restaurang / teater ligger strax utanför Valencia på Mission Street erbjuder en klassisk film screening-och böter gourmeträtter.



826 Valencia, 826 Valencia Street, San Francisco, CA 94110, (415) 642-5905; 826valenciadotcom



Paxton Gate, 824 Valencia Street, San Francisco, CA 94110, (415) 824-1872; paxtongatedotcom



Kläder Kontakt:; 473 Valencia St, San Francisco, CA 94103, (415) 621-3212



Utländska film:; 2534 Mission St, San Francisco, CA 94110, (415) 648-7600, foreigncinemadotcom / Polk Street Polk Street SignLong innan Castro District var synonymt med gay kultur i SF, var Polk Street gay distrikt i staden. Som ett resultat har detta laid-back street fortfarande mycket karaktär och kvalitet från gamla tider. Det finns bra restauranger - se till att stanna av Swan's Oyster Depot - söt butiker - Picnic är en elegant val - och en uppsjö av sexbutiker. Gatan blir mer exklusiva när du reser norrut, så om du letar efter kultur, konst och söta affärer, håll dig till norra Kalifornien Street.



Om du är i att utforska den smutsiga sårbara för San Francisco, stanna söder om Bush Street. Besök Hemlock Tavern och ta en drink på deras uteplats och samtidigt njuta av åsynen och ljudet av krasslig Tenderloin District. Du sannolikt att få se horor scouting för Johns och missbrukare söker frenetiskt efter ett sätt att få sin nästa poäng.



Svanens Oyster Depot, 1517 Polk St, San Francisco, CA 94109, (415) 673-1101



Picnic, 1808 Polk Street, San Francisco CA 94109, (415) 346 6556; picnicsfdotcom



Hemlock Tavern; 1131 Polk Street, San Francisco, CA 94109, (415) 923-0923; hemlocktaverndotcom

Monument i Europa

Se monument i Europa.Europa har en rik historia av framsteg, motgångar, våld och konst. Att resa på kontinenten är att svepa in dig i denna historia. Européer, har från förhistoria fram byggt fantastiska och imponerande monument till minne av människor, händelser om deras tidigare och deras religiösa övertygelse. Men-en-Tol: Cornwall, EnglandMen-en-Tol betyder "sten ett hål" "i Cornish och beskriver detta monument perfekt. Idag består den av tre resta stenar, centrum sten ca 4 1 / 2 meter bred med ett stort hål i mitten klammer fram och tillbaka med två lång, smärt stenar något högre än det centrala en. Bevis runt monumentet tyder på att de tre som används stenar som skall arrangeras i en triangel, men ingen vet när eller hur de flyttades.

Hålad stenar ha stor brittiska antiken, särskilt sådana lika stor som män-en-Tol. Many Cornish infödda tror att detta bronsåldern monument besitter helande krafter. Sjuka barn och vuxna glida genom hålet i den centrala sten att använda sina helande krafter. Akropolis: Aten, var GreeceThe Akropolis byggnader som uppfördes i 5: e talet f.Kr. av en arkitekt vid namn Perikles. Strukturerna var avsedda att tjäna som en påminnelse för medborgarna i Aten och besökare om kraften i Aten och storhet staten. Akropolis betyder "övre staden" "på grekiska, och refererar till det faktum att Akropolis ligger på en kulle mitt i Aten. Strukturerna är starka och berikade, ursprungligen tänkt att användas som fästning om staden någonsin invaderade. I själva verket måste Perikles ha gjort något rätt eftersom många av dessa byggnader står sig än idag.

På höjden av Akropolis står ett av underverken i den antika världen: Parthenon. Detta megalitiska byggnaden tog nästan tio år att bygga och har en en imponerande staty av den grekiska gudinnan av visdom, Athena, med en mindre staty av Nike, gudinna seger i hennes handflata. Catedral Vieja (gamla katedral): Salamanca, SpainThe gamla katedral i Spanien följer gotiska traditionen av enorma och mycket dekorativt arkitektoniska element. Började byggas på den här katedralen i 1140 AD och kombinerar romerska element med gotiska sådana. Tall, gotiska spiror höja sig över pilgrimsmussla-kaklat, konformade tak och romersk stil kolumner ram smala, välvda fönster. Om den gamla katedralen byggdes för att skrämma och inspirera vördnad i sin skötare, det gör det säkert sitt jobb, särskilt med bugade, paraply-format mittorn kallas Torre de Gallo (Cock Tower). Bysantinska arkitektur ansluter romersk och gotisk både i form av tak och vertikala linjer av sten dubbar på utsidan.

Hotell i Wroclaw, Polen

Wroclaw är en pittoresk stad fylld med broar, vattenleder och parker.Wroclaw är en liten stad i Nedre Schlesien i Polen. Det är en pittoresk stad bestående av öar, vattendrag, broar, parker samt en vacker medeltida torget. När beslagtogs av nazisterna, har Wroclaw bli centrum för näringslivet och turismen i området, med en internationell flygplats, bilindustrin, och utländska investerare, inklusive Toyota, Bosch, Siemens, 3M och Volvo. Wroclaw har också många årliga kulturella evenemang, såsom Jazz På Oder Festival, One-lagen teaterföreställningar och Wroclaw Guitar Festival. Scandic Wroclaw Scandic Wroclaw restaurang serverar polska rätter och internationella viner.Scandic Wroclaw har 164 standard och superior rum och sviter, 128 av dem är rökfria. Alla rum har kaffe-och te-kokare, trådlöst internet och TV. Hotellet har handikappade-tillgängliga rum, ett garage, mötesfaciliteter och parkering utomhus. Barn bor gratis och alla gäster serveras frukost dagligen. Hotellets restaurang serverar polska och internationella viner. Det finns också en barnpool. Gästerna kan använda 24-timmars gym, och hotellet också sports en barnens lekrum, komplett med TV, filmer och moduler spela. Hotel Wroclaw har mötesrum i flera storlekar, från 15-kvadratmeter styrelserum till "" Konsert "" storlek på 250.



Scandic Wroclaw, 49/57 Pilsudskiego St, 50-032 Wroclaw, Polen, +48-71-787-00-00, scandichotelsdotcom Mercure Panorama Wroclaw Mercure Panorama Wroclaw har en aperitif bar som serverar drinkar och snacks.Mercure Panorama Wroclaw ligger i centrum av staden, inom gångavstånd från buss-och järnvägsstationer, torget, Gamla Stan, Tum Island, restaurangerna och affärer. Mercure har 150 enkel-och dubbelrum, 118 av dem är rökfria. Alla rum har satellit-TV, hamnar data, minibar, skrivbord och trådlöst internet. Hotellet erbjuder också ett skrivbord turistinformation, ett joggingspår, en uppvärmd inomhuspool, företagstjänster och kemtvätt. Mercure har flera storlekar av möteslokaler, en aperitif bar som serverar drinkar och snacks, room service och Dominikanska Restaurang, som har både polska och internationella rätter.



Mercure Panorama Wroclaw, pl. Dominikański 1, 50-159 Wroclaw, Polen, +48-71-323-27-00, accorhotelsdotcom Radisson Blu Hotel Wroclaw Alla gäster har rätt till Radisson Blu: s Super Breakfast Buffet.Radisson Blu Wroclaw har 162 standard, superior och business-class rum och sviter, som även innehåller två handikappade åtkomligt för rum. Alla rum har TV och telefonsvarare. Standard och superior rum och sviter rum har uppringt Internet-anslutningar. Alla gäster har rätt till hotellets Super Breakfast Buffet och nyttjandet av dess 24-timmars fitnesscenter. Hotellet har även en skönhetssalong, businesscenter och rumsservice. Gästerna kan njuta av frukost, lunch och middag på Aquarelle Restaurang, och drinkar och snacks i Sqwiggles Bar.



Radisson Blu Hotel Wroclaw, 10 Purkyniego St, 50-156 Wroclaw, Polen, +48-71-375-00-00, radissonbludotcom

Roliga saker för tonåringar i San Francisco

Haight Ashbury Haight Ashbury MuralHaight Ashbury är en gudagåva för tonåringar i musik och subkultur. Oavsett om hippies, rockers indie eller punkare, det finns massor av roliga butiker i området att hysa motkultur intressen. Amoeba Records är en världsberömd skivaffär med en oslagbar urval av cd-och grammofonskivor från obskyra artister. Cheap Thrills ger poster kul nyhet och coola kläder för barn i punk, indie och rockabilly scener. När allas hade sitt lystmäte av shopping, besök Red Vic, en vintage biograf specialiserad i screening indie filmer och klassiska snärtar som är svåra att fånga på den stora skärmen.



Cheap Thrills:; 1687 Haight St, San Francisco, CA 94117, (415) 252-5687



Amoeba:; 1855 Haight St, San Francisco, CA 94117, (415) 831-1200; amoebadotcom /



Röd Vic:; 1727 Haight t, San Francisco, CA 94117, (415) 668-3994, redvicmoviehousedotcom / MOMA MOMA LobbyTeens som har konstnärliga intressen kärlek Museum of Modern Art. Salarna kan inspirerande för amatörkonstnärer, och museet har en mycket modern och vuxen atmosfär. Det är vissa att hålla unga vuxna från att känna nedlät av sina äldre landsmän. Many berömda konstnärer har varit utställda på museet, bland annat Picasso, Ansel Adams och Annie Lebowitz.



MOMA:, 151 Tredje St, San Francisco, CA 94103, (415) 357-4000, sfmomadotcom / Shopping i Union Square H & M i SFFor mer mainstream tonåringar, erbjuder Union Square ett brett utbud av shopping. Det finns för många destinationer i Union Square lista alla på ett ställe, men några höjdpunkter inkluderar H & M Paul Frank och Urban Outfitters. H & M erbjuder ett billigt utbud av några av de hippaste stilar importeras från Europa, och även Madonna har designat kläder för varumärket. Paul Frank ger söta kläder featuring tecknade djur, särskilt hans varumärke apa karaktär. Urban Outfitters erbjuder en mycket indie-rock inspirerade kollektion av kläder för både män och kvinnor.



H & M:; 150 Powell St, San Francisco, CA 94102, (415) 986-4215; hmdotcom /



Paul Frank:; 262 Sutter St, San Francisco, CA 94108, (415) 374-2758; paulfrankdotcom /



Urban Outfitters:, 80 Powell St, San Francisco, CA? 94102, (415) 989-1515?; Urbanoutfittersdotcom Konserter en konsert på FillmoreA många tonåringar kretsar livet kring musik. Problemet är mycket musikscener är endast öppen för de 21 och upp publiken. Lyckligtvis tonåringar i San Francisco har möjlighet av flera musikscener öppet för alla ålder publik. Slim's är en SOMA område klubb till stor del featuring punk och hip hop akter. The Great American Music Hall är en Tenderloin område som ägs av samma folk som Slim's. The Fillmore är en klassisk San Francisco klubb, det är där många rock'n'roll storheter - inklusive Jimi Hendrix och Jefferson Airplane - fick sin start.



Slim's:; 333 11th St, San Fransisco, CA 94103, (415) 255-0333, Slims-sfdotcom /



Great American Music Hall "; 859 O'Farrell St, San Francisco, CA 94109, (415) 885-0750; musichallsfdotcom /



Fillmore:. 1805 Geary Boulevard, San Francisco, CA 94115, (415) 346-6000, livenationdotcom / plats / the-fillmore-biljetter Alcatraz At Night natt på Alcatraz Medical WardTeens vanligtvis inte blir glada att se historiska platser. Men när området råkar vara en av de mest ökända fängelser i amerikansk historia, tenderar de att ändra attityd. Den självstyrande guidad kvällstur på Alcatraz är notoriskt kusliga, och det är ett oslagbart sätt att få tonåringar intresserade av historia. Bara se upp för spöken i den påstått hemsökta cell block.



Alcatraz:; Pier 33, Hornblower Alcatraz Landing, San Francisco, Kalifornien 94111, (415) 981-ROCK, alcatrazcruisesdotcom

Roliga saker om Amsterdam

NumbersThe Staden har 2500 husbåtar, sex väderkvarnar, 302 statyer och skulpturer, fyra fat organ och 28 parker. Singel Flower MarketThe flytande blomstermarknaden visar sina blommar på flytande pråmar, samma metod på blommorna ankomst i forna dagar. Nu, buketter kommit in genom van. Cykel TaxiFor ekologiska transporter, prova tjänsten cykel taxi, som låter två passagerare aktie en tur i en flerfärgad, täckt hytt under ledning av en mänsklig chaufför (se Resurser). DiamondsIf diamanter är en flickas bästa vän, då alla damer kommer att hänföras av glitter på Diamond Museum där du ser halsband, broscher, tiaror och en replika av Van Goghs "Starry Night" "gjort i 140 karat diamanter ( se Resurser). BeerThe Heiniken Erfarenhet detaljer allting anknytning till historia och bryggning av denna uppfriskande glädje. Två fria drinkar ingår (se Resurser).

Monday, May 30, 2011

Visningar av Italien och Schweiz

From de 1500 år gamla staden Venedig, Italien, till den tidlösa towering schweiziska Alperna, turer i Italien och Schweiz erbjuder ett brett spektrum av historia, europeisk kultur och vacker natur, förutom erfarenheten av internationella tågresor. Turer rad typiskt från sju till 14 dagar och omfattar en mängd museer, katedraler, medeltida borgar, slott, naturliga sjöar, glaciärer och bergstoppar, liksom god mat och nattliga hotellrum. Romantiska Venedig och Majestic Lake ComoOffered by Prakten i Europa omfattar detta turné nio-dagars resväg tre nätter i Venedig, tre nätter på Comosjön och en natt i Milano. Venedig höjdpunkter Piazza San Marco och 300-fots San Marc klocktornet, Basilica di San Marco kyrkan, doger Palace, Rialtobron och rider gondol ner Canal Grande. Lake Coma och byn Bellagio är hem till den 18: e-talet Villa Carlotta, Grand Hotel Tremezzo och Villa d'Este trädgårdar, medan Milan har Duomo katedralen och operahuset La Scala. Tour paket inkluderar flygplatsen hälsningar och överföringar, mark och vatten transport, skatter hotell och dricks restaurang, sju frukostar, sex luncher, fem middagar och entré till 21 historiska platser.

Prakt i Europa LLC, 53 Parker St, Suite C305, Wallingford, CT 06492, 864-901-6636; splendorsofeuropedotcom Schweiz Utsökt sjöar och berg också erbjuds av Prakten i Europa, har den här turen sjöar i Genève, Montreux och Zermatt. Resa med lyx ångbåt tåg från Genève Cathedral St Pierre till Montreux berömda Jet d'Eau, Europas högsta vattenfontän. Därifrån kan du besöka Lord Byrons Chillon slottet och ta in utsikt över Genèvesjön från toppen av Rochers-de-Naye, innan ni fortsätter onto Zermatt, hem till Gornergletscher flod av is. I paketet ingår entré till 13 historiska platser, förutom hotell och restaurang gratifikationer, sju frukostar, sju luncher, fem middagar och jord transport under hela turen.

Prakt Europa LLC; 53 Parker St, Svit C305; Wallingford, CT 06492; 864-901-6636; splendorsofeuropedotcom Treasures i Österrike, Italien och Schweiz Trafalgar turné i nio dygn, 10-Kvällstur erbjuds genom Schweiz Flexi Tours börjar i Zürich och slutar i Verona, Italien, med planerad stannar i St Gallen, München, Innsbruck, Salzburg, Venedig, Lugano och Luzern. Tour höjdpunkter Zürich's Cathedral och Bahnhofstrasse, Constance Lake, Hofburg palatset, Mozart Square, Gardasjön, St George Island och Venedigs Giudecca Canal. Ytterligare platser inkluderar Lion Monument och Jesuit kyrkan i Luzern, och Piazza delle Erbe i Verona.

Schweiz Flexi Tours, I-84, Lajpat Nagar, New Delhi-24, Indien 110.024, 347-468-8595, switzerlandflexitoursdotcom

Monument i Grekland

Akropolis, högt över centrum AthensAncient Grekland var en av de vaggor den västerländska civilisationen, och hem till några av de mest underbara och imponerande architectural bedrifter av åldern. Tornar upp sig rester av så länge sedan tiden kan fortfarande ses idag. Bland de mest kända av de grekiska monument Akropolis, Apollotemplet Epicurius och arkeologiska platser i Delfi och Olympia. The AcropolisThe Akropolis, ett citadell tillägnat gudinnan Athena, sitter på en stenig sluttning i centrala Aten, staden som bär hennes namn. Den mest berömda och ikoniska av ruinerna vid Akropolis Parthenon, templet gång var hem för en gigantisk staty av Athena. Betraktas som en klassisk undrar arkitektur och ingenjörskonst, var Parthenon byggdes med två lager av kolumner i stället för en för att stödja sin gigantiska tak. Byggnadens marmor dekorationer har skadats under århundradena, och några av dem är nu inhysta i British Museum, där de kallas Elgin Marbles. Temple of Apollo Epicurius Temple of Apollo Epicurius på BassaeBuilt i ungefär 400 f.Kr. står Apollotemplet Epicurius i det arkeologiska platsen Bassae i södra Grekland. Templet byggdes av grå kalksten, men prydd med en marmor fris som skildrar scener i striden. Till skillnad från andra Grekiska tempel eran är det i linje norr och söder, i stället för öst och väst, och den har 15 kolumner på längre sidor, istället för 13. En stor staty av Apollon stod en gång i templet, men har sedan dess förstörts. Delphi ruinerna vid DelphiThe helgedom i Delfi vid foten av Mount Parnassos siffror tungt i myter i antikens Grekland, där det var heligt för jorden-gudinnan Gaia och vaktas av en monstruös python. I det åttonde århundradet f.Kr. blev Delphi ett centrum för kulten av Apollon, och tempel byggdes på Delphi för Apollo och gudinnan Athena. Men Delphi är kanske mest känd som hem för oraklet i Delfi, som kallas en prästinna Pythians, vars uttalanden översattes till henne supplikanter av präster av Apollo. Ruins kvar på Delphi omfatta Apollotemplet, en gammal teater och stadion och statyer av idrottsmän. Olympia Rester av Zeustemplet at OlympiaThe forntida grund av de ursprungliga olympiska spelen, står Olympia på slätten i Peloponnesos, nära Joniska havet. Webbplatsen är tillägnad Zeus, far till de grekiska gudarna. Ett tempel till Zeus byggdes där i ungefär 470 f.Kr. Templet en gång inrymt en enorm staty av Zeus, tillverkade av elfenben och brons och dekorerad med guld. Statyn, som sedan har förstörts, var känd som en av de "sju underverk i den antika världen." " En annan tempel byggt på Olympia var tillägnat Hera, Zeus fru, i dag är där den olympiska elden tänds för varje ny serie av spel.

När är bästa tiden att Flyg Boka Europa?

Lågsäsong HolidaysWhen ni tänka er att utforska Sixtinska kapellet, bilderna dansa genom ditt huvud är antagligen av en långsam, awestruck gå som du lutar huvudet uppåt och se på den berömda takfresk. Men om du reser till Rom i sommar, på höjden av turistsäsongen, du är mycket mer sannolikt att växlas genom en rask promenad efter att ha väntat i linje utanför i över en timme.



Medan allt mindre populära, vinter semester till Medelhavet (vare sig det grekiska öarna, Malta eller själva Rom) eller somrar skidområden (som Alperna) är betydligt billigare och trångt, särskilt på flyg fronten. Flygbolag är ivriga att flytta biljetter för flygningar under dessa långsamma perioder så tänk på att dra nytta av lågsäsongen för dina behov semesterplaneringen. Sista-minuten-erbjudanden och StandbyWhile det kan verka riskfyllt att vänta med att boka din semester flyg, resebyråer är ofta villiga att knock off stora rabatter som resdagen växer närmare eftersom det är mer ekonomiskt att sälja de platser de har redan köpt en flyget till en rabatt än det är att låta dem förbli tomma och obetalda för.



Dito inköp standby biljetter och väntar på en tom plats på första tillgängliga flyg till din destination. Det kan slå några av de bekvämlighet och komfort av din restid, men i slutändan kan spara lite seriös att spendera pengar när du kommer till din destination. Planering i AdvanceOn flip side, om du vet att du vill åka till Paris i februari nästa år för din dotters födelsedag, gå vidare och börja planera att boka nu. Flyg är i allmänhet mycket billigare desto längre i förväg du bokar, som människor som behöver flyg mer angeläget är oftast villiga att betala mer nära i tiden. Seasonal PromotionsCheck med resebyråer, webbplatser, och även ditt flygbolag att välja att se när de körs säsongens resor erbjudanden. Ni kan få en fullständig paket för endast priset på flygresan om du håller din planering fram en strategisk tidsram. Lägg Över i LondonIf du ska resa till den europeiska kontinenten, kan det ibland vara betydligt billigare att flyga till London först, sedan boka en flygresa rabatt flygbolag till staden för att förstora. Eftersom så många flygbolag flyger mellan USA och London, flyg tenderar att vara mycket billigare än att flyga direkt till Barcelona eller Prag. Det finns också många rabatterade flygbolag som bara flyger över hela Europa, säljer biljetter för så lite som £ 30 styck. Kontrollera dina EligibilityUnder 26? över 40 mm] Du är antagligen komma i fråga för flygning rabatter genom student och senior leverantörer. Göra så mycket forskning som möjligt innan den stannar på en flygning val.

Barer i Paphos, Cypern

Kolla in barer i Paphos, Cypern.Den antika hamnstaden Paphos som en gång var en dominerande handelsstation och huvudstaden i Cypern under romartiden. Den lilla staden är oftast refereras som den plats där Afrodite steg upp ur havet. Området är en växande turist lokal tack vare ett inflöde av pengar och och byggande av resande-vänliga boende och restauranger. Medan kuster är vackra under dagen, erbjuder Pafos massor att göra när solen går ner. Ace Cocktail BarAces Cocktail Bar är en australisk-ägd pub i centrala Paphos som erbjuder en helt luftkonditionerade oas att fly värmen. Det finns tre stora skärmar och sex tv-apparater total visa fotboll och rugby matcher att en trogen grupp av lokalbefolkningen. Musik tenderar att fokusera på 60 och 70 R & B och hip-hop, medan söndagskvällen funktioner karaoke. Ta en drink medan du titta på spelet, välja från en robust meny på över 60 australiska och internationella cocktails, vin och öl. Ess kan också värd privata och temafester på begäran.



Aces Cocktail Bar, Ayias Anastasias, Kato Pafos,, Pafos, Cypern, +357-26-936-400, acesbarpaphosdotcom PitStop BarLocated av 28 gravar Kings Road, är PitStop erbjuder ständigt underhållning. Det finns en racing dekor som sätter idrottsliga stämningen i den här baren, där du kan se alla större sportevenemang. Prova på bingo och trivia på måndag. Onsdag är karaoke kväll, tisdagar och fredagar har levande musik, och lördag ägnas åt sport. Se en av deras stora TV-apparater, eller smutta på öl, vin eller en drink. Baren är familjevänliga under dagen, med köket öppet från 10:00 till 23:00 Baren har öppet efteråt tills runt 2 på morgonen och har öppet alla dagar i veckan.



PitStop Bar, 28 Tombs of the Kings Road, Kato Pafos, Pafos, Cypern, +357-26-933-852, cyprusvideoportaldotcom / video / PitStop Notos Musik BarWith en tydlig bild av Medelhavet, är Notos Music Bar en utmärkt plats för levande musik sju dagar i veckan. Måndag och tisdag är anpassade för internationell musik med lokala DJs, är det onsdag rock och techno, torsdag och lördag är latin natt och fredag ​​är Dance och etnisk musik. Om du vill förbättra dina rörelser, prova danslektioner med DJ Afrodite torsdagskvällar. Det finns gott om spel för de mer intresserade av att spela som biljard, dart, kort och även backgammon. De erbjuder en exotisk cocktail meny och hälsosam mat hela vecka startar kl 11 på morgonen till 10 på kvällen, då platsen blir en sen natt klubb tills festen tystnar.



Notos Music Bar, Kato Pafos, Hamnområdet,, Pafos, Cypern, +357-26-939-616, notosbardotcom

Villor i Altomonte, Italien

Altomonte är i södra Italien, nära toppen av "" boot "."Altomonte är en stad i södra Italien som har gjort betydande insatser för att bevara sin medeltida rötter. Besökare till staden njuta av medeltida arkitektur och sevärdheter som S. Maria della Consolazione kyrkan och Pallotta Tower. Flera villor ligger nära Altomonte. Agriturismo Villa Santa Caterina Di Aceto RenatoAgriturismo Villa Santa Caterina Di Aceto Renato är ungefär 15 miles söder om Altomonte i Cosenza. Denna charmiga villa ligger på en gård och serverar färsk mat som odlas på fastigheten. Gästerna kan även ta del i traditionella gården om de vill, och använda poolen och badtunna. Gratis frukost serveras dagligen. Villan är stolta att erbjuda en lugn, fridfull atmosfär.

Agriturismo Villa Santa Caterina Di Aceto Renato, Via Cariglialto, 87.046 Montalto Uffugo, Cosenza, Italien, +39-0984-937707, agriturismovillasantacaterina.it Albergo Ristorante Villa S. Domenico Di Vacca PasqualeAlbergo Ristorante Villa S. Domenico Di Pasquale Vacca är ungefär 18 miles norr om Altomonte i staden Kalabrien. Villan erbjuder flera olika rumstyper, inklusive enkelrum, dubbelrum, trebäddsrum, sviter och rum med fyra bäddar. Gratis frukost serveras dagligen. De flesta av fastigheten är möblerad med antika möbler och erbjuder flera rum och hörn där du kan njuta av en bok, en konversation eller ett spel. Det finns också en stor trädgård med vackra träd för avkopplande promenader. Rummen har luftkonditionering, privat badrum, kabel-TV och gratis Internet.

Albergo Ristorante Villa S. Domenico Di Vacca Pasquale, via Paglierina, 87.016 Morano Calabro KS, Kalabrien, Italien, +39-0981-399881, albergovillasandomenico.it Villa GubitosiVilla Gubitosi är en lugn bed and breakfast på Italiens sydkust i Cape Bonifati, som är ca 15 miles väster om Altomonte. Varje rum har eget badrum och de flesta rummen har egen balkong med fantastisk utsikt av kusten. Fastigheten har även en härlig, lugn trädgård och uteplats där man kan sitta och koppla av med ett glas vin eller en bok. Gratis frukost serveras dagligen.

Villa Gubitosi, Via Cristoforo Colombo, 87020 Bonifati CS, Italien, +39-340-081784 â

Sunday, May 29, 2011

Typer av indiska Blommor

Lila Bladderwort En blommande lila bladderwortPurple bladderwort, även känd som Utricularia purpurascens, är en vattenlevande växt som äter insekter. Den liknar iris blomma eller en orkidé med sina sammetsmjuka lila och vitblommande blom. Buske Verbena färgglada buske verbena bloomsShrub verbena är ett snabbt växande perenn som finns i hela Indien och andra tropiska regioner. Sin färgglada och doftande blommor lockar fjärilar och kolibrier. Ice Växter En marktäckande designstudier av is plantsThe is anläggningen finns i Indien och delar av Sydafrika och är lätt identifieras genom sin levande varm-rosa blommor med gul center. Det är ett slags saftiga och det är också en marktäckare. Blommorna växer på vinelike löpare över marken i fuktig tropisk mark. Baby solen gick upp ett saftigt Baby sön RoseThe baby Solen gick upp är en suckulent marktäckare mycket som is-fabriken, bara dess löpare är tjocka och djupa skogen grön. De små fuchsia blommar är doftande och lockar till sig bin och fåglar. Inte bara är det finns vilt i Indien, men också att det är en populär trädgårdsväxt. Siroi Lily Ett sällsynt och vacker siroi lilyThe siroi lily är inhemsk i Indien och anses vara den vackraste av samtliga fågelarter som lilja, av många trädgårdsodlare. Det är endast återfinns i en del av Indien, och är mycket hotade. Magenta Ghost Flower här blomman är verkligen en parasiterande växt.Magenta spöket blomman är en mycket sällsynt ört hittat hemma i delar av Indien. Det är inte bara en slående blomma, men det är en parasitisk växt som saknar klorofyll, som den suger från växter som omger det för att få näring. Woodrow stor sandlilja Ett av rarests blommor i Indien, Woodrow's lilyAlso kallas Woodrow's crinum lilja var det akut hotade lampa blomma en gång trodde vara utdöd. Efter 100 år var det återupptäcktes i 2.004 växer i öknen nära Maharashtra. Det är endemisk till denna del av Indien och är endast återfinns i Maharashtra regionen.

Villor i Maubec, Frankrike

Oavsett om du vill besöka en fransk vingård eller ta en promenad genom det gröna, men Maubec ett bra ställe att njuta av en lugn tillflyktsort.I ortsdelen Côte d'Azur är Maubec ligger nära Luberon nationalpark och tros tillbaka till tiden före 12-talet. Maubec ger möjligheter att njuta av lokala vingårdar, en barock kyrka, fiske, söndag marknader från maj till november, och fridfull promenader genom landskapet. Du kan överväga att stanna vid en av villorna i Maubec under din semester, speciellt om du reser med en stor grupp människor. Maison St FredericMaison St Frederic, även kallad St Frederic Villa kan sova upp till 12 med tre separata sovrum. Villan har en uteservering och en badrum. Det stora vardagsrummet består av ett kök, nytta område, trädgård, sommar kök och grill, en ouppvärmd pool och en separat toalett och dusch. St Frederic Villa består också av ett logg spis, DVD-spelare, central värme, privat parkering och en TV. Villan är familjevänligt, men husdjur är inte tillåtna. Ägarna av fastigheten talar engelska och franska.



Maison St Frederic, nr postadress tillgänglig Online, 011 (+44) 161 408 3917, holidaylettingsdotcon Le Mas des BotonisLe Mas des Botonis är en villa, som innehåller en gård, TV och Internet. Le Mas ger också en utomhuspool De fem sovrum sover 12 och barn är välkomna. Ring i förväg för arrangemang Om du tar något husdjur. Villan ligger bara minuter från Luberon nationalparkens vandringsleder och cykelleder. Lägenheten i villan är cirka 600 kvadratmeter på bottenvåningen och består av två sovrum, två dubbelsängar, ett bad och oberoende toalett. Villan kan hyras per dag, vecka eller månad. Personal serveras frukost varje dag, men middag är endast med reservation. Ett sommar Köket är tillgänglig för hotellgäster och det finns många franska restauranger att njuta i regionen.



Le Mas des Botonis, 12 Rue Croix Blanche, 84660 Maubec, Frankrike, 011 (+33) 490 756 214, Lemasdesbotonisdotcom Saint Henri VillaThe Saint Henri Villa är en renoverad bondgård i mitten av Maubec byn. Saint Henri Villan består av en trädgård och en pool och kan sova upp till 10. När en siden gård ger villa nu en plats för individer och familjer att besöka. Villan är familjevänligt, men du måste först fråga innan du sätter barn. Maubec by finns ett bageri, en bar, butik och restaurang. Villan består av ett fullt utrustat kök, ett vardagsrum, och en inbyggd grill. Ägarna till villan talar både engelska och franska.



Villa St Henri; No Address tillgängliga online, 011 (+44) 161 408 3917 Maubec Holiday VillaThe Maubec Holiday Villa sovplats för upp till sju personer. I köket finns en ugn, köksredskap, diskmaskin, kyl, frys och mikrovågsugn. Villan består av centralvärme, linne och tvättstuga. The Maubec Holiday Villa har också ett vardagsrum och matsal. Villan har en privat swimmingpool, satellit-TV, video, DVD, Internet och en grillplats. Husdjur är ej tillåtna.



Maubec Holiday Villa, nr postadress tillgänglig Online, 011 (+33) 6 25 40 45 43, semester-rentalsdotcon

Reser i Österrike

Pass och VisaTravelers från USA behöver ett giltigt pass för inresa Österrike. Ett standard turistvisum kan du vara kvar i den så kallade "Schengenområdet" för 90 av 180 dagar i följd, enligt WordTravelGuide.net. Schengenområdet är ett block av europeiska nationer som möjliggör visum ÅTERGÄLDANDE och öppna resor över gränserna. LanguageAustria är en tysktalande nation. Medan de flesta österrikare kan tala konversera engelska, många är obekväma att göra det. Dessutom få tecken på är menyerna eller meddelanden publiceras eller på engelska (gäller särskilt i landets landsbygdsområden). På grund av detta kan engelsktalande uppleva en större språkbarriären vid resor i Österrike än när de besöker andra europeiska länder. Det är därför en smart idé att se till att du har en tysk / engelsk ordbok till hands hela tiden. Offentliga TransitAustria har ett av Europas mest tillförlitliga kollektivtrafik system som uppmärksammats av - BB järnvägsnät som förbinder de flesta städer. Buss brukar finnas till mindre byar som inte är anslutna med järnväg. Linjebussar är ovanliga i Österrike, som järnväg och bussystem är utformade för att komplettera varandra. Kollektivtrafik i Österrike är relativt dyrt, en enkel biljett från Wien till Salzburg kostar ca 50 euro, enligt den - BB webbplats. Rabatter erbjuds resenärer under 26 år, dock, och betydande besparingar kan hittas genom inköp av en Eurail passera. DrivingBus resa till Österrikes landsbygden är ibland ovanliga, så hyr en bil kan vara ett mer bekvämt sätt att besöka landets avlägsna regioner. Dessutom finns det många bergiga områden som det finns i princip inga kollektivtrafik. Enligt det amerikanska utrikesdepartementet, en internationell förarens tillstånd, tillsammans med ett giltigt amerikanskt körkort, är skyldig att köra i Österrike. Den internationella tillstånd finns från AAA.



Körning lagar är i princip samma i Österrike som i USA. Hastighetsbegränsningar (vanligtvis mellan 55 och 65 mph) efterlevs på alla större motorvägar. Trafiken är oftast ljus på österrikiska vägar, men kan bli tung på sommaren helgerna då tyska resenärer tratt genom landet på väg till Italien. Mat och LodgingAustria's hotell är bekväm och säker, finns det dock relativt få av dem som landet består främst av små städer som inte lockar en hel del av turism. Även större städer som Wien, Salzburg och Graz erbjuder gott om logi, boka ett rum eller säng före din ankomst rekommenderas starkt eftersom det kan finnas begränsade alternativ.



Likaså medan Österrike erbjuder några av Europas mest unika och utsökta mat, kan resenärer få tillgång till detta livsmedel att vara något begränsad eftersom livsmedelsbutiker nära vid 7 pm på vardagar och många restauranger i närheten 22:00 Det finns relativt få snabbmat alternativ Österrike, även om de flesta av landets största städer har en McDonald's eller Burger King.



Resenärer bör alltid ha en liten mängd kontanter så många leverantörer och försäljningsställen inte är utrustade för accepterar kreditkort eller betalkort.

Själv kör turer i Skottland

Den ljusa gröna kullarna i ScotlandWith livliga och aktiva städer och en grön landsbygd Skottland har något att erbjuda alla resenärer. Skottland är ett land rikt på historia och kultur, samt vilda bergslandskapet. En självguidande kör tur genom Skottland är bäst om man vill resa på egen hand. Många företag erbjuder turer som ger bilen, karta och rekommendationer för en plats att bo. Land ToursYour semester med Lynott Tours erbjuder en förtrollande sju dagars resa genom det skotska landskapet där du välkomnas i ditt val på över 300 bed and breakfast värdshus och privata hem. En Avis hyrbil ingår i paketet, liksom kuponger på nattliga boende. Det är ditt ansvar att boka värdshuset, men Lynott Tours reserverar ditt första natten. Se till att stoppa i städer såsom Loch Ness och whisky Trail och besöker mäktiga berg ringen av dessa byar. Din tur kommer att innehålla en Skottland reseguide, touring förslag och frukost varje morgon. För en extra kostnad kan du hyra en mobiltelefon och köpa reseförsäkring.

Lynott Tours, 800-221-2474; lynotttoursdotcom / b-scosdb.htm skotska HighlandsExplore den berömda skotska högländerna med Visit Scotland Tours. Upptäck vilda berg flyr, vykort byar som Ullapool och Speyaide och turné Eilean Donard Castle längs Cuilin bergen. Din tur regissör kommer att boka dig ett rum på en Country Club, ett charmigt period hus, en viktoriansk stad hem eller en stuga på landet. Börja dagen med en varm skotsk frukost och sedan hoppa i bilen. Varje tur innehåller en reseförsäkring, obegränsad körsträcka och 24 timmars vägassistans. Du kan skräddarsy själv kör tur dina önskemål i två till åtta dagar.

info @ visitscotlandtoursdotcom; visitscotlandtoursdotcom / resor / self-drive-tours.html Off the Beaten PathThe turer utformats av Secret Skottland skapas för resenären som vill komma bort från den vanliga turistattraktionerna men också ha en organiserad resväg. Din själv köra turen ingår tydliga anvisningar med detaljer som vägvisare, avstånd, restider och vägnummer. En förteckning över övernattning ingår tillsammans med rekommendationer utanför vägen platser att besöka. Även kända turistattraktioner är föreslagna på din resplan, andra platser like historical destillerier, vingårdar och natursköna byar som Cullen Bay, Findhorn och den antika cirklar sten clava Cairns ligger alla en del av de många platser att välja mellan. Bokning genom hemliga Skottland kommer att spara pengar genom rabatter på hyrbilar från Arnold Clark Bil och Van Rental. Du kan lägga till ett GPS-system för en avgift.

Hemliga Skottland; KA7 3QP, Skottland, +44-1-1292 886.634, secret-scotlanddotcom/department/scotland_tours /

Rabatterade hotell nära Paris landmärken

Den mest berömda landmärke i världen.Paris är en dröm destination för många, men på bekostnad av att njuta av staden Lights kan hindra eller rent av oöverkomliga. Om resenären ser noga, kommer det dock blivit uppenbart att Paris är också tillgänglig för dem med begränsade budgetar. Paris har många mindre hotellen, med deras individuella stilar och personligheter, som erbjuder en smak av äkta Paris. Hotel du Commerce Notre Dame på Ile de la Cité.Hotel du Commerce är en av de bästa fynden i Paris. Det är ett litet hotell mitt i den vänstra stranden. Med sina lägre priser förvänta att dela dusch och toalett med flera andra rum. Räkna inte med en TV och massor av andra verktyg. Överraskande, trots avskalad bekvämligheter, erbjuder Hotel du Commerce gratis trådlöst internet. Från och med vintern 2010, kostade minsta enkelrum $ 53 per natt, och den största med dusch och toalett ingår, var $ 135. Hotellet ligger bara några minuter från sådana populära Paris sevärdheter såsom Notre Dame, Jardin du Luxembourg, Sorbonne och Pantheon. Det är också bekvämt att Saint-Germain-des-Prés, ett välkänt område i Paris där Les Deux Magots och Café de Flore av Hemingway berömmelse kan hittas. Med tunnelbanan bara en minut från hotellet, alla andra parisiska destinationer är bekvämt att besöka också.



Hôtel du Commerce, 14, rue de la Montagne Sainte Geneviève; 75005 Paris, Frankrike, 33 1 43 54 89 69, commerceparishoteldotcom Hippodrome Montmartre Moulin Rouge cabaretLocated I den 18: e arrondissementet i norra delen av Paris, är Hippodromen Montmartre en liten, billig två-stjärnigt hotell. Den erbjuder rökare och rökfria rum med värme som är tillgängligt på vintern. Alla 24 rum har eget badrum och trådlöst internet. Hotellets personal kan konversera på flera språk och kommer att bistå resenären att lokalisera och arrangera. På vintern av 2010 kostade en enkelrum $ 93. Hippodromen Montmartre ligger bara en promenad ner på gatan från den legendariska Moulin Rouge. Pigalle, nära, representerar seamier sidan av Paris med sina sex butiker och utställningar, men det var också den stampar grund av den bohemiska kända som Picasso, Dali, Monet och Piaf. Place du Terte, en gång en blomstrande del av avant-garde, är nu mer av en kommersiell återskapandet av svunna tider, men ett bra ställe att få en souvenir. Att sitta på toppen av Montmartre Sacre Coeur Basilica. Ett litet tåg som kallas Montmartre bergbanan färjorna människor upp för backen till basen på Sacré Coeur.



Hippodrome Montmartre, 7 rue Skog, 75018 Paris, Frankrike, 33 1 43 87 65 52, hotell-hippodromedotcom Hotel Astrid Triumfbågen och Champs ElyseesHotel Astrid är ett mysigt, trestjärnigt hotell, idrottsliga rum individuellt inredda i provincial teman. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi i alla rum. Till skillnad från många hotell i Paris, låter Astrid små hundar. Alla rum är luftkonditionerade. I början av 2010, var en plats för en så lågt som $ 132, men Specials på deras hemsida kan dra ned priset ännu lägre. Astrid har rökare och icke-rökare. Triumfbågen är bara ett par minuters promenad bort. Det markerar den västra änden av mile-och-ett kvartal Champs Elysees, som slutar vid Place de la Concorde på den östra sidan. Budgeten minded bör ha i åtanke att det kostar inget att slingra sig uppåt och nedåt i Champs Elysees på en vacker dag i skuggan av kastanjeträd.



Hotel Astrid, 27, Avenue Carnot, 75017 Paris, Frankrike, 33 1 44 09 26 00, hotell-astriddotcom

Saturday, May 28, 2011

Europas bästa Tour Grupper

Abercrombie & Kent RomeForbes priser tidningen Abercrombie & Kent turné grupp som en av de bästa turen grupper som erbjuder tjänster i Europa. Företaget är också känt för sina safaris fick höga betyg för sina kunniga guider. Europeiska destinationer är Italien, Turkiet, Grekland, Östeuropa, Frankrike och Storbritannien. Företaget erbjuder ibland erbjudanden för turer. De kan hittas på sin webbplats. Resor Andante Andante ToursAndante Travels erbjuder en av de unika europeiska turné upplevelser - reser till historiska platser med en professionell arkeolog. National Geographic ingår Andante som ett av sina 50 "turer för livet." " Resenärer få en upp-nära titt på forntida platser såsom Pompeji och Herculaneum som undanstoppad i modern platser. Resmål inkludera webbplatser i Grekland, Italien och Spanien. Trafalgar Tours Trafalgar ToursTrafalgar Tours tjänar högt betyg med sina mer än 2 miljoner kunder som ger företaget ett 98-procent nöjda. Trafalgar säger att varje år, 50 procent av resedeltagarna boka en annan resa året därpå. Trafalgar har tillhandahållit högkvalitativa europeiska turer för mer än 60 år. Resmål med Storbritannien, Irland, Italien, Frankrike, Central-och Östeuropa, Spanien, Portugal och Ryssland. Trafalgar reser också till Grekland, Turkiet och Skandinavien. Trafalgar kör specialare ofta. Kontrollera sin webbplats för mer information.

Kryssningar i Tyskland

AIDA kryssningsfartyg (tysk-centrerad företag) Fartyg som bära dig genom Tyskland och omgivande regioner kallas floden kryssningsresenärer som skalas ner versioner av fartyg havskryssningsfartyg. Av de fem stora floder i Tyskland, två de vanligaste reste på floden kryssningsresenärer är Elbe och Rhen. Under din kryssning i Tyskland kommer du invigt episk utsikt över historiska platser, erfarenhet livliga tyska städer och ta utflykt turer till överallt från en imponerande slott expansiva vinodlingar. Ett skeende Overture The Premicon QueenCruise boka plats eWaterwaysdotcom dubbningar ett skeende Overture en "insider hemliga" "eftersom det bryggor i pittoreska tyska städer som inte alltid är välbesökta på typiska kryssning kretsen. Passagerare ombord Den Premicon drottning, en tvilling flod kryssare, i Köln, Tyskland, för en 5-dagars kryssning. Kryssaren första dockor i Cochem gäller scenisk vyer, vinodlingar och en autentisk feodala sagoslott. Därefter följer stannar i Koblenz för historiska platsen hemsökelse, och Frankfurt för museer och marknader. Kryssningen slutar där den började, i Köln hamnen. The Premicon Drottning erbjuder rymligt boende, en gourmetrestaurang, förstklassig underhållning, vackra vyer och mycket mer.



; PREMICON Line GmbH, Frankenwerft 35 | D-50667, Köln, Tyskland, +49-221-2088-500, premiconqueendotcom Elegant Elbe Viking CruiserThis 10-dagars Viking River Cruise äventyr består av framför allt tyska dockning men däremot stannar i Schweiz och Prag. Resan börjar i Berlin och färdas längs floden Elbe till Potsdam, Magdeburg, Dessau och Dresden, för att nämna några. Passagerare på Viking Schumann kan förvänta turné palats, välskötta trädgårdar och historiska landmärken, inklusive platsen för den protestantiska reformationen (Wittenberg). Kryssaren har en restaurang, bibliotek, lounge, bastu, soldäck och rymliga utsideshytter den funktionen franska balkonger.



Viking River Cruises, 5700 Canoga Ave, Suite 200, Woodland Hills, Kalifornien 91367, 818-227-1234; vikingrivercruisesdotcom Rhen Discovery Cruise Rhen, GermanyThis unik 9-dagars kryssning tar passagerare längs floden Rhen i Tyskland har upptäckt flera historiska platser. Passagerarna utsätts för historisk arkitektur, vingårdar, "Petite France" "(en saga-liknande stad i Strasbourg), och även njuta av en utflykt rundtur i Rüdesheim via gondol. Kryssningen startar i Nürnberg och slutar i Basel. Kryssningsfartyget sig ger bekväma hytter, gourmetmat och ett expansivt och soligt vardagsrum.



Euro River Cruises; 365 Route 304, Ste. 206, Nanuet, New York 10954, 800-526-8539, eurorivercruisesdotcom

Växtliv i Frankrike

Tätört A tubeflower från the tätört familj endemiska FranceButterwort är från Pinguicula släkte av köttätande växter, varav många är endemiska för Frankrike. Tätört är en familj av olika köttätande växter som producerar ljusa färgade blommor och mörkgröna blad. Andra namn på tätört inkluderar mosse violett och kärret violett. Nemesia En trädgård täcke av nemesiaNemesia kan hittas under många trädgårdar och vägar i storstadsområdena i Frankrike. I Medelhavsområdet den blommar året runt, men är en årlig i kallare regioner i Frankrike. Dahlia en röd dahlia blommar i sunDahlias är populära blommor med ljusa och levande blomningar av kronblad som växer asymmetriskt. De växer väl i fuktig delar av Frankrike, och odlas även i hela trädgården i storstäderna. Clematis En blommande klematis vineClematis är en blommande vinstockar växt som trivs i den soligaste delar av Frankrike, och planterats längs staket och byggnader i hela landet. Klematisen kan vara av vintergröna sort eller av en säsongsmässigt blommande perenn växt. Clematis blommor är oftast lila, men också komma i vitt. Ananas Sage Pineapple salvia utan bloomsPineapple Salvia är en enormt utbud av salvia som växer till så hög som 6 meter producerar stora, djupröda blommor. Bladen är ätliga och anläggningen aromatiska. Den växer i hela Frankrike, men är mer rikligt förekommande i soliga och varma områden. Calla Lily en lapp av blommande Calla Lily liliesThe Calla växer i fuktiga områden i Frankrike, och kan hittas i synnerhet i närheten av myrar och i välskött trädgård reservoarer. De är oftast vit, men kan också hittas i variationer av gult och orange. Rosemary Flowering rosmarin plantRosemary är en grön ört som växer vilt över hela Europa och delar av Frankrike utan också växer i USA. Det kan bli upp till 6 meter lång och används ofta i matlagning. Det har blå eller lila blommor.

Main River Cruise Vacations

Kryssningar på floden Main erbjuda gästerna visuella och kulinariska läckerheter.Floden Main, en utlöpare av Rhen, är en populär tysk kryssningsdestination. Hamnar längs Main inkluderar Frankfurt, hem för Palmengarten Garden, och Würzburg, platsen för Mainfranken Museum. Röda klipporna, barrskogsklädda sluttningar, byar pittoreska och vingårdar nåd stränderna längs floden, som slingrar genom centrala Tyskland. Avalon WaterwaysAvalon Vattenvägar erbjuder kryssningar året om floden Main. Jul kryssningar från Prag till Frankfurt, docka i Rothenburg, Würzburg, Bamberg och Miltenberg, där gästerna kan njuta dagsturer, ölprovning, bakning demonstrationer och arkitektoniska upptäcktsfärder. I Nürnberg, kryssare turné den berömda julmarknaden, som inleddes 1628. Avalon erbjuder också 12 - och 24-dagars turer som kryssning Mosel och Rhen floder, utöver de Main. De flesta hytter har golv till tak, plattskärms-TV och privat badrum med dusch. Bekvämligheterna inkluderar en daglig frukostbuffé, ombord gym och nattliga specialerbjudanden på i matsalen. De flesta fartyg bära mindre än 200 passagerare.

Avalon vattenvägar; 5301 S. Federal Circle, Littleton, CO 80123, 877-797-8791, avalonwaterwaysdotcom Viking River CruisesThe Vingårdar och Vistas kryssning, som erbjuds av Viking River Cruises, behandlar gäster till åtta dagar på Main, Mosel och Rhen Rivers. Hillside slott, en rundtur i den medeltida staden Rothenburg, fina tyska viner, Bamberg berömda Rauchbier öl och Reichsburg Castle i Mosel är några av höjdpunkterna. På Viking mest populära kryssning, Grand europeiska Tour, gästerna njuta av 15 dagar på Main, Rhen, Donau. Gäster uppleva det bästa av Holland, Tyskland, Ungern, Österrike och Slovakien. De flesta fartyg erbjuder gratis trådlöst internet, tvättmöjligheter och en promenad jogging däck. Måltider inslag specialiteter av lokala kockar.

Viking River Cruises, 800-304-9616; vikingrivercruisesdotcom Uniworld River CruisesThe Uniworld Grand europeiska Discovery Tour erbjöd april till november, tar gästerna genom Schweiz, Frankrike, Tyskland samt Österrikes, om de viktigaste, Rhen och Donau. Utflykter i land med en häst och vagn genom den bayerska skogen, och kulinariska godsaker från Wienerschnitzel i Österrike till fina frankiska viner, denna 16-dagars kryssning. En mera omfattande alternativet är 28-dagars Grand europeiska Serenade kryssning från Amsterdam till Bukarest. Denna kryssning erbjuds maj till oktober. Uniworld guider är engelska språket. Fartygen erbjuder gratis cykeluthyrning för de gäster som vill utforska hamnar längs vägen.

Uniworld Boutique River Cruise Collection, 17323 Ventura Boulevard. Los Angeles, CA 91316, 800-733-7820, uniworlddotcom / Europe.asp AMA WaterwaysAMA vattenvägar "moderna fartyg erbjuder stora hytter, många med separata sitter områden. Infotainment System gör att gästerna kan få tillgång till Internet, film och samlingar musik från sina rum. Faciliteter inkluderar satellit-telefoner, ett fitnesscenter, massagerum och en skönhetssalong. Europas Heartland Cruise resor floden Main genom medeltida städer, Rhen och Main-Donau-kanalen, som slutar i Prag. Höjdpunkter i turen ingår ombord föreläsningar, temamiddagar och folkdansuppvisningar.

AMA vattenvägar; 21.625 Prairie St, Chatsworth, CA 91311, 800-626-0126, amawaterwaysdotcom

Friday, May 27, 2011

Bryssel Klimat & Väder

TemperatureJuly och augusti är Bryssel varmaste månaderna, medan december och januari är de kallaste. Temperaturen varierar från cirka 40 grader till runt 80 grader C. RainfallPer månaden får Bryssel 6 till 10 inches regn. December är den regnigaste säsongen i genomsnitt. De torraste månaderna februari till maj. Regn är vanligt året. WinterLight snö, slask och regn är vanliga under vintern. Sex dagar av snö är medelvärdet för januari. Sunshine under denna tid är tunn, med nedsatt dagsljus. Men vintrarna i Bryssel betraktas som lindriga. SpringSpring markerar början av turistsäsongen i Bryssel. Aprils Medeltemperaturen är 48 grader, med regn de flesta dagar och dimma vanligt. SummerWarm somrar tillåter turister att njuta av allt Bryssel har att erbjuda. På eftermiddagarna är mer fuktigt än morgonen, med ett genomsnitt på cirka 80 procent luftfuktighet på eftermiddagar och 60 procent på morgonen. FallAutumn i Bryssel fortsätter att vara trevlig och är en populär tid till semester i området. Den genomsnittliga Medeltemperaturen är 52 grader, med lite dimma och regn vanliga.

Bike Tours i Norge

Fjordarna och kustlandskap i Norge erbjuder spektakulära vyer för tvåhjuliga resenärer.Norge, ett av världens mest bergiga länder, utgör några tuffa fysiska utmaningar för semester cyklisten. Men minnesvärd natur, bra vägar, brist på tung trafik, och bekvämt boende positiva erbjuda också. Det finns flera av företag som erbjuder allt-paket inclusive cykling, med vissa kombinerar vägtransporter med alternativa rekreation såsom forsränning, vandring, och bekväma timmar som ägnats ombord bergbanor. Blue Marble TravelBlue Marble erbjuder en sju dagars, sex-natt cykeltur längs djupa fjordar av Norges Nordsjökusten. Resenärer träffas i byn Finse. Mountainbikes ta dem till Flam efter en järnväg spår, med tanke på glaciärer, sjöar, bergssluttningar och vattenfall. Följande dag börjar at Myrdal, där gruppen tar ett tåg och cyklar ner till Voss, nära havet. Resan fortsätter längs Sognefjord, den längsta fjorden i Norge, via Flam dalen. Gruppen läger i bergen, sedan vandringar i bergen, hitta torvmossar, gömda vattenfall, forsande bäckar och djupa skogar. Avslutas med färja rider genom Sognefjord och Nærøyfjorden, avslutar turen vid staden Voss.



Blue Marble Resor, 350 Ramapo Valley Road, Ste. 18-131, Oakland, NJ 07436, 201-465-2567; bluemarbledotcom RotalisThis tyska företaget erbjuder en sju dagars Fjordnorway resa genom fjorden land i norra Norge, med början vid Stavanger med ett besök på stadens livliga hamn och medeltida katedral. En njutbar färja bär gruppen över Boknafjorden to Leivrik, sedan en annan färja ger en utsikt över Hardangerfjorden. Efter en natt i Rosendal, cyklister åka upp fjorden till Sundal och genom Folgefonna tunneln till Sorfjord och Folgafonn glaciären. Cyklister följa Eidfjorden to Hardangervidda Nature Center, sedan på dagen fem motorcykel genom Hardangervidda, en hög höjd platå och ängsmarken i Fjell Plateau. Dag sex tar gruppen till Bergen via Flams Railroad, brantaste konventionella järnvägen i Europa. Den sista dagen ligger i livliga Bergen, en gång huvudstad i Norge.



Rotalis Reisen per Rad, 85.604 Zorneding, Tyskland, +49-8106-359191, rotalis.de Freebike Norge AdventuresFreebike Norge Adventures erbjuder flera anpassningsbara cykling semester i Norge för grupper upp till 15 personer. Turer kan innefatta aktiviteter som camping, kanot-och kajakpaddling, fiske, golf, vandra, jakt och segling. Företaget kan också designa rundvandringar och stopp för dem som är intresserade vin och de bästa restaurangerna. Två guider för varje resa, och resenärer också ha sina tjänster förfogande skytteltrafik och överföringar bagage.



Freebike Norge Adventures, Lillestrømvn. 475, Larsbraaten, 1912 Enebakk, Norge, +47-64-92-65-41, goplayoutdoorsdotcom / Medlem / FreebikeNorway Pedal och Sea AdventuresThis kanadensiska outfit har designat en multi-sport resa som omfattar sju dagar med början i den historiska staden Bergen. Gruppen reser till Balestrand, där den tillbringar två nätter, sedan reser Sognefjord med cykel, kajak, båt och till fots, och även har en dag med forsränning till staden Voss. På dag fem, resenärer njuta av de vackra tågresan i bergen mellan Finse och Flåm, och en alpin lunch på ett pittoreskt hotell.



Pedal & Sea Adventures, 9075 St Margaret's Bay Road, # RR2, Hubbards, Nova Scotia, Kanada B0J 1T0, 877-777-5699, pedalandseaadventuresdotcom

Latin Quarter Historia

The Early YearsIn 32 f.Kr., romarna byggde vägarna, en amfiteater, ett forum och bad i området. De flesta av dessa är borta, men en tidigare termalbaden är nu platsen för Musée de Cluny. Sorbonne grundades i området på 12-talet. The SorbonneRobert de Sorbon grundade universitetet för fattiga teologi studenter. Den revolutionära regeringen stängt det på 1790-talet, men Napoleon kom till makten år 1808 och öppnas igen den. År 1968, protesterade fler än 20.000 personer mot stängningen av universitetet i Paris på Nanterre. Protester ökat efter flera studenter greps och tårgas användes. Mer protesters gick 20.000 samlade på Triumfbågen. Protesterna ledde till omorganisation av Paris universitet. The PantheonThe Pantheon byggdes för att vara en klosterkyrka. Konstruktion pågick från kommissionen i 1750 till 1789. Det blev ett mausoleum 1791, och Voltaire och Victor Hugo är begravda inuti. Byggnaden erbjuder en populär utsikt över Paris. Musée de ClunyMedieval abbotar levde i ett radhus that blev detta museet. Museet innehåller konstverk, däribland en hel del från medeltiden och renässansen. Ett av de populäraste bitar "," Damen med enhörningen "" eller "La Dama a la Licorne," är från den 15: e talet och består av sex gobelänger. Museum National d'Histoire NaturelleThe Naturhistoriska museet innehåller skelett, artefakter och gallerier. Jardin des Plantes, en stor trädgård byggdes av Ludvig XIII i 1626, sitter inuti, liksom flera statyer, bland annat en av Jean-Baptiste Lemarck. Museet innehåller en zoo, Menegerie, som skapades 1794. Musée de l'Homme, skapad år 1937 innanför Museum of Natural History, visar historia och kultur människor. Här finns också tillfälliga vandringsutställningar.

Semester i Spanien

En typisk spansk townWhatever din smak, hittar du något att glädja dig i Spanien. Det finns stora städer som Madrid och charmiga medeltida städer som Santiago de Compostela. Om du gillar stränder kan du välja mellan Atlanten och Medelhavet kuster. Om historien lockar dig, hittar du platser i samband med romarna, morerna, och mycket mer. Spanien har flera bergskedjor och nationalparker, alla med unika djurliv och vegetation. Madrid ett fat tapasAlthough många amerikaner kommer först att tänka på Barcelona när man planerar en resa till Spanien, inte utelämna ett besök i Madrid. Spaniens huvudstad är full med spännande aktiviteter och sevärdheter.

Spendera din söndag morgon på Rastro, en enorm loppmarknad. Du hittar antikviteter (verkliga och inbillade), handgjorda smycken, underkläder och mycket mer.

Du hittar också världsberömda museer i Madrid: Prado, Reina Sofia och mycket mer. Promenera eller cykla i de enorma Retiroparken. Butik i avantgarde butikerna i Chueca eller ett av den livliga livsmedelsmarknaderna. Smutta på en kaffe i närheten av Plaza del Sol, en av Madrids många vackra torg.

En kväll tillbringade betar på tapas är obligatorisk. Tapas är små rätter, varm eller kall, avsedd att ätas lättvindigt med en Cana (fatöl) eller sherry. Börja runt Plaza Mayor i stadens centrum, runt 08:00 Stanna till en bar som ser tilltalande och beställa en eller två tapas. Njut, sedan promenera vidare till en annan bar. Det finns inget bättre sätt att njuta av en sommarkväll i Madrid. Här hittar du enkla val som en tallrik Jamón Ibérico (tunt skivad skinka) eller oliver. Andra karaktäristiska tapas: kroketter fyllda med vit sås och skinka, pimientos al Padrón (små stekta paprikor bevattnas med bergsalt), eller patatas bravas (sauterad potatis med spansk paprika sås). Galicien och Atlantkusten i Spanien katedralen i Santiago de CompostelaSoak dig i äkta spansk sort genom att besöka Galicien i nordvästra Spanien. Det är en härlig övernattning resa med tåg från Madrid (och du kommer att gå genom den upplysta väggar Avila!) till Santiago de Compostela. Därefter promenad från tåg till den medeltida katedral, tidigt på morgonen är en underbar tid att besöka. Då antingen dröja en dag eller två i stan, utforska sten arkitektur, eller hyra en bil och kör ner den vackra kusten genom doftande eukalyptus skogar och förbi sandstränder. Galicien är känd för Celtic påverkan - you'll stöter på sten spannmålsmagasin och gravstenar ristad med Celtic symboler.

Unika rätter du vill prova i Galizien omfatta pulpo Gallego (Octopus kokt med potatis och söta spanska paprika) och tetilla ost, en krämig ost med en skorpa, formad som ett päron. Tvätta dessa ner med ett glas vitt Ribeiro eller någon av de andra viner typiska för regionen.

Obs: Galicierna tala sitt eget språk, Gallego, men alla talar även spanska. Mallorca (Mallorca) mandelträden blommar: våren på MallorcaBiggest i Balearerna, Spanien öar i Medelhavet, är Mallorca ett bra ställe att besöka. Du hittar både klippor och sandstränder, bra nattliv god mat och intressanta shopping. Om du föredrar sport, har du möjligheter att vandra, bada, segla och kajak. Planerar att stanna minst flera dagar.

Huvudstaden Palma, erbjuder gott att hålla ditt intresse. Du kommer att hitta en vacker katedral som ligger vid hamnen. I närheten ligger Mallorca Museum. Därifrån vandrar i de gamla kvarteren, där gatorna är så smala en bil kan knappt driva igenom. Ta en kaffe på ett av de många kaféerna. Om du är sugen, mellanmål på OLI pa amb (bröd eller toast gnids in med färsk tomat och olivolja) eller Ensaimada (en delikat bakverk gjorda med ister, fylld med squash sylt). Palma har många nattliv, men förvänta dig inte mycket att hända före den 11 PM eller midnatt. Senast den 1 är den klubbar kommer att hoppa, och satsningen kommer att gå vidare till 6 eller 07:00

Om stranden är din grej, gå till Cala Mayor, nära Palma. Du hittar en vit sandstrand plus alla vattensporter man kan tänka sig.

Mallorca är ett stort turistmål, så alla typer av logi finns. Oavsett om du vill ha ett fem-stjärnigt hotell eller ett vandrarhem, hittar du den.

Obs: Var på Mallorca talar spanska, och många i turistnäringen talar åtminstone lite engelska, men är modersmål mallorquinskt, en version av katalanska.

Hur man når Mallorca: du kan flyga in till Palma de Mallorca, den mest trafikerade flygplatsen i Europa, eller ta en av flera natten färjor från fastlandet.

Hotell i Augustów, Polen

Augustów är känd för sina vattensporter.Augustów är en liten stad i nordöstra Polen som ibland kallas "The Nordens Venedig" på grund av dess pittoreska läge och många sjöar. Staden är känd som kurort och dess vattensporter, vilket fick många att besöka för att simma, kanot och vattenskidor. Augustów är också värd många evenemang varje år, såsom Augustów sommarteater, vatten Slalom och the International Water Ski Jumping Competition. Hotell Polonia Hotel Polonia har ett stort parti cykelparkering.Hotel Polonia har 58 enkel-och dubbelrum och sviter. Många motorcyklister stanna på Hotel Polonia på sina resor, och därför erbjuder övervakade parkering intill hotellet för motorcyklar. Hotellet har också en egen restaurang som serverar polsk och regionala livsmedel till frukost, lunch och middag.På helgerna, är turer till Vilnius, Palanga, Troki Klaipeda, Curonion Spit, Kętrzyn and Gierloza erbjuds.Under de kalla vintermånaderna, hotellet har även släde rider, musik och drycker av branden.



Hotel Polonia, Ul. Mazurska 4, 16-300 Augustów, Polen, 48 87-644-22-44, hotell-polonia.augustow.pl Hotel Warszawa Hotell Warszawa har ett eget volleybollplan.Hotellet Warszawa ligger vid sjön Necko och har 90 hotellrum och sviter, med 15 trebäddsrum och en handikappad åtkomligt för rummet. Alla rum har satellit-TV, gratis trådlöst internet, en minibar, och solstolar. För företag och affärsresenärer, Hotel Warszawa konferenslokaler utrustade med TV, video, videokameror, blädderblock, bildspel och multimedia projektorer, trådlöst Internet och videoskärmar. Hotellet har också en volleybollplan, observation däck, yachthamnen, privat strand, biljard, vatten uthyrning och cykeluthyrning. Hotellets restaurang, den Kolumnowa har utsikt över sjön och omgivande landskap, och hotellet erbjuder också en lounge och tesalong.



Hotel Warszawa, ul. Zdrojowa 1, 16-300 Augustów, Polen +48-87-643-85-00, hotelwarszawa.pl Hotel Lesnik Hotel Lesnik har en lekplats.Hotellet Lesnik ligger nära sjön Biale i the Augustowska Forest. Den har 19 enkel-, dubbel, trippel eller fyrbäddsrum. Alla gäster har tillgång till hotellets spelrum, och vissa priser inkluderar frukost. Lesnik har en sommarträdgård, chidren lekplats, och gratis trådlöst internet i hela hotellet. Det finns också en restaurang, det Mysliwska, som serverar polska och europeiska rätter, liksom en gästlounge erbjuder ett brett urval av drycker. Hotel Lesnik kan hjälpa till att organisera och tillgodose bröllop, företagsevenemang, banketter och andra speciella tillfällen.



Hotel Lesnik, ul. Turystyczna 19A, 16-300 Augustów, Polen, +48-87-644-35-70, lesnik.pl

Thursday, May 26, 2011

Det bästa stället att gå för Vacation i oktober

Bakgrund Öl wenchThe första Oktoberfest ägde rum år 1810 till minne av äktenskapet av Prince Ludwig och Prinsessan Theresa. Sedan dess har evenemanget utvecklats till en världsomspännande affär där människor från hundratals olika kulturer och nationer sammanstrålar München för att fira med stora mängder öl, dans, åkattraktioner och allt runt utsvävningar. Att göra evenemanget mer beskrivande för äldre publiken, är högljudd musik inte tillåtet i de olika öltälten förrän efter 18:00 År 2008 passerade Tyskland en lag som förbjuder rökning i slutna utrymmen, som omfattar alla olika öltälten i huvudsak göra tävlingen rök- fri för första gången.



Gräsbevuxen yta där festivalen äger rum spänner 104 hektar, och de 6 miljoner årliga besökare dricker nästan 7 miljoner liter öl under sin vistelse. År 2009 fanns det 14 större tält och priset för att få in är $ 10 per tält i amerikansk valuta, plus kostnaden för varje dryck. Griper en souvenir mugg från händelsen är alltid en populär tradition, muggar kan kosta upp till $ 50 US AccomodationsMunich har hundratals hotell, bed & breakfast, och motell att välja mellan. Bokning är tidigt viktigt för att garantera hotellrum, utan behandlar kan hade när som helst på året. Under 2009 varierade priset från $ 200 till $ 700 per natt för Oktoberfest perioden.



Med ett plan till München är perfekt, men flyger in andra större städer, som Berlin eller Paris, är ett alternativ, som tåg rider till München tar bara ett par timmar och kostar mindre än $ 50 från varje stad. Oktoberfest paket med flyg, hotell, platser tält och kuponger för mat och dryck finns att tillgå. För billigare boende, det finns flera ställen att parkera lagligt husbil eller slå upp ett tält på en campingplats för att njuta av festligheterna. Vandrarhem är också ett alternativ för dem som kan grov det lite.



München har ett omfattande buss-och tåg som gör att utforska staden enkelt och användarvänligt. Se till att ta ett par bra promenadskor för att njuta av många platser till fots. ClimateIn oktober, är vädret i München fortfarande soligt och varmt. Medeltemperatur är de 65 till 75 ° F räckvidd.

Eskorterades Tours i Frankrike

Rance är den mest moderna landet i världen enligt CIA.Enligt Central Intelligence Agency, är Frankrike en av de mest moderna länderna i världen och den största i Västeuropa. Frankrike är också världens mest besökta landet, med mer än 44 miljoner turister semestrar i Paris ensam. Det finns ett antal turné företag som erbjuder turer i Frankrike, och ett stort antal av dem har eskorteras turer. Normalt alla tjänster under en eskorterade turné, inklusive guide, logi och transporter sköts av en tur direktör från början av en tur till slut. En France ToursEn Frankrike Tours, drift sedan 1987, har sitt huvudkontor utanför Washington State och erbjuder fem eskorterade turer till Frankrike. En France Tours har tre professionella guider, alla är tvåspråkiga och bikulturella. Billie Williams, grundare av En France Tours har över 20 års planering och vägledning erfarenhet. De flesta turer åtföljs av två eskorterande personer, och minst en anställd lokala engelsktalande guide. Gruppresor är mellan sex till åtta personer, dock inte En France Tours erbjuder eskort enskilda turer också. Deras bästa från Provence Tour är åtta dagar och sju nätter, och normalt körs i början av juli. Vissa natursköna höjdpunkter är: går genom vinodlingarna i Côtes du Rhône, besök på historiska ruiner, och stannar för att möta traditionella franska hantverkare.



En France Tours, 5016 Brassfield DR SE, Olympia WA 98506, 360-352-8236, enfrancetoursdotcom Grand Europeiska ToursGrand europeiska Tours, ett USA-baserat turnerande företag, erbjuder turister en 16 dagars eskorterade turné i Frankrike, kallad Grand Tour de France. Turen börjar i Paris och fortsätter genom Bourgogne till Pont du Gard i Avignon. Besökarna kommer att fortsätta att trevligt att besöka Monte Carlo och Cote d'Azur. Andra stopp på turnén dagordningen är: den romerska arenan, och Maison Carre i Nimes, Carcassonne, Lourdes, Bordeaux och Chateau de Chenonceau i BLOIS. Tjänst som ingår i paketresor är förstklassiga hotell boende, professionell tour regissör, ​​lokal guide, transport, fyra trerättersmiddagar inklusive kaffe och te, två "" markera "" middagar och en middag ute middag.



Grand europeiska Tours, 6000 Meadows Road Suite 520, Lake Oswego Oregon 97035, 800-552-5545, getoursdotcom franska Travel ConnectionThe franska Travel Connection har både grupp eskorteras turer och privat eskorterade turer till Frankrike. Huvudkontoret ligger utanför Australien har den franska Travel Connection resebyrå sex featured eskorteras turer till olika franska regioner. Gruppresor varierar i längd från tre till 17 dagar med max 50 personer. Tour regioner är: Somme, Loiredalen, Bordeaux, Dordogne Lyon, Bourgogne, Champagne, Provence och Franska rivieran. Den privata eskorteras turer varierar från en till nio dagar, under minst två personer med högst sex, utom för Normandie dagstur, som tillåter åtta personer per tur. Vissa regioner besökt på privata eskorteras turer: Normandie, South West, Carcassonne, Sebastian och Toulouse. Alla turer är fullt eskorteras av professionella tvåspråkiga reseguider. Tours ingår transport, två-stjärnigt hotell boende och måltider.



Franska Travel Connection, 601/83 Mount St, North Sydney, Australien NSW 2060, +011-61-2-9966-1177, frenchtraveldotcom.au

Anledningar att resa till Europa

CultureTaking bara några timmar med tåg kan du resa från den venetianska kanaler i Italien till tyskspråkiga delen av de schweiziska Alperna till vingårdarna i Frankrike. Kontinenten förpackningar flera kulturer, språk, typ mat och folk i ett område knappt storleken på USA. Om du inte råkar tycka vad en viss nation har att erbjuda, allt du behöver göra resa för ett par timmar, och du kommer att uppleva nya äventyr i ett nytt land. (Referens 1) HistoryEurope historia sträcker sig tillbaka tusentals år. Oavsett om du är intresserad av romerska tempel, medeltida slott och katedraler, renässansens konst eller viktorianska fabriker, hittar du attraktioner från många epoker väntar på prospektering. Din egen släktforskning kan härröra från Europa, vilket innebär att du kan resa ner personliga släktträd för att jaga dina förfäder. (Referens 2) ArtMuch på vad du lärt dig om västerländsk konst kommer från Europa. Italien har Da Vincis "Mona Lisa" och Michelangelos "David". " Frankrike visar lyx i Versailles. Och London uppmanar applåder med sina Shakespearean skådespel och moderna musikaler. Lokalerna i Europa erbjuder en mängd och spetskompetensen inom målning, skulptur och performance som saknar motstycke i världen. Eftersom mycket av denna konst subventioneras av regeringen, för biljetter beundra dessa skönheter är ofta mycket billigare än de skulle vara i USA. FoodYou kanske känner till italiensk mat från din stadsdel bistro eller franska rätter från dyra stad matställen. Dessa amerikanska erbjudanden blek i jämförelse med den äkta varan, som finns bara i Europa. Inte bara kommer din gom fröjd för delikatesser som olika nationer erbjuda, men du kommer att upptäcka att olika städer och regioner inom samma land kommer att ha unika versioner av samma recept. Prova till exempel med spaghetti med Marinara sås i Venedig, Rom och Palermo, och frossa i skillnaderna mellan kryddor och smaker. (Hänvisning 4) TransportationWhile vissa amerikanska städer har har väl utvecklade transportsystem, innebär en vandring över hela USA ofta krångel med flygresor samt att köra hyrbil i obekant område. Europa raderar dessa resor farhågor genom täta, pålitliga och billiga tågresor till någon punkt på kontinenten. Kombinera detta med superb tunnelbanor, trans och bussar i många städer, och transport blir det minst bekymmersamma del av din kontinental resa. (Hänvisning 5)

All Inclusive Europa Vacations

En all in-exklusiv semester paket är en som gör att turisterna att bara njuta av sin resa - ingen oro flygbolag, hotell, hyra bil, eller bestämmer vilka sevärdheter att se. Paket finns tillgängliga för hela Europa, och för varje budget. Tour ett land i stor utsträckning, eller besöka flera under loppet av två eller tre veckor. Virgin Vacations boka en resa genom Virgin Vacations kan du se sevärdheter i London.Virgin Vacations erbjuder All-inclusive turer i hela Europa, från Storbritannien till Tjeckien. Paket varierar, men alla inkluderar flyg på Virgin Airlines flygning, samt hotell med kontinental frukost. Hyrbil finns i vissa affärer. Paket inkluderar nybörjar Virgin Bargain, Virgin Värde och Virgin Deluxe och annorlunda, som inkluderar flyger första klass och top-rankade hotell boende. Grupp turer finns tillgängliga.

Virgin Vacations, 3303 Monte Villa Parkway, Suite 200, Bothell, WA 98021, 888-937-8474; virgin-vacationsdotcom vår dröm Europa VacationTake en sammanfattning på en vecka resa genom Europa eller valde ett mer omfattande paket med vår dröm semester i europa. Välj flera länder turné eller fokusera på en specifik region, till exempel Österrike / Tjeckien, en Grand Tour i Schweiz, eller södra Italien. Flygbiljetter ingår i resplanen prissättningen. Åtta dagars vistelse i de europeiska storstäderna som London, Paris och Rom finns för turister med tidsfrister.

Vår dröm semester i europa, 4249 South East 950, Ogden, UT 84403, 801-479-9629, vår-dröm-vacationdotcom Ritz ToursRitz Tours erbjuder 10-dagars italienska Essence och Storbritannien Charter. I Italien, prov Rom, Venedig, Milano, Florens och mer, även en guidad tur i Pompeji. Den brittiska Turen inkluderar London, the Lake District, York och en resa till Skottland. Den innehåller även en rundtur i både Oxford och Cambridge. I Cambridge, kan du ta en kryssning längs floden följt av ett besök på universitetet.

Ritz Tours, 208 S. First Street, Alhambra, CA 91801, 626-289-7777, ritztoursdotcom

Bus Tours i Frankrike

Touring Frankrike med buss är ett bra sätt att turnera i landet.Frankrike har en så rik historia och en sådan expansiv kultur som du kan spendera ett helt år turnerat landet och fortfarande har så mycket mer att se, lära och uppleva. Tyvärr gör de flesta människor inte har ett år när det gäller att turnera landet, det är därför att ta en busstur kan vägleda dig till de viktigaste och mest spännande platserna. Paris VisionParis Vision är en resebyrå som erbjuder luftkonditionerade mini-van och turer buss runt Paris med omnejd. De erbjuder en rad turer, som inklusive besök vid Eiffeltornet, besök på Louvren, en kryssning på Seine, till slottet i Versailles, Kungliga slottet Versaille, Monets hus och trädgård i Giverny, Park Asterix, den Fountainbleu slottet , Normandie landning stränder och Mont Saint Michel, bland många fler. Det turer allt från två timmar till full dagsutflykter. Företaget erbjuder också teman turer "," Paris by Day "" och "" Paris by Night "" samt turer shopping i Paris och omgivande områden.



Paris Vision Tours, 214, Rue de Rivoli, 75001 Paris, Frankrike, +33-1-4260-3001, en.parisvisiondotcom City DiscoveryCity Discovery är en stor turné företag som erbjuder luftkonditionerad buss och mini-van turer turer över hela världen , däribland Frankrike. De erbjuder turer kring Paris, Bordeaux, Cannes, Bourges, Monaco, Nice, Lyon, Toulouse, Marseille, Rouen, Reims, och många andra. Turerna erbjuder varje gäst en grundlig guide av varje stadens stora sevärdheter och arkitektoniska strukturer, museer och trädgårdar, och samtidigt ge tillräcklig historisk bakgrund så att varje besök är mer meningsfullt. Företaget erbjuder även mat-och vinresor till vissa städer, liksom naturen och turer eko.



City Discovery; c / o Tours och Co Sas; 12 rue Vivienne; 75002 Paris; Frankrike, +33-9-7044-5290; stadens discoverydotcom Battlebus ToursBattlebus är ett bolag som specialiserat sig på turer i Normandie med en strikt världskriget fokus . Erbjudandet en mängd olika utflykter såsom "" The American Experience Tour "" som är en tvådagars rundtur i den amerikanska sektorn. På samma sätt erbjuder de två andra turer, "Brittiska sektorn" "och" den amerikanska sektorn "som erbjuder en dag turer av de viktigaste platserna i dessa områden. Företaget erbjuder även privat D-dagen slagfältet turer, familj turer historia, slaget vid Normandie turer och veteraner Normandie turer. Företaget stolta över att ha kunnig, passionerad reseguider och räkna många kända historiker som har skrivits böcker om andra världskriget till som vänner.



Battlebus Tours, Bayeux, Frankrike, +33-2-3122-2882, battlebus.fr

De bästa platserna att resa i Europa i oktober

Oktoberfest i MunichDrink i firandet på den ursprungliga Oktoberfest i München, Tyskland. Tusen och åter tusen konvergera över en 16-dagarsperiod att vältra sig i allt bayersk, nämligen öl och mat. Oktoberfest i München börjar faktiskt i september, men bär över till oktober månad. Inträde till festivalen är gratis, men öl och mat inte är det. Cinque TerreHike Cinque Terre på italienska rivieran. Oktober är början på lågsäsong för denna sträng med fem gamla fiskelägena längs Medelhavets sammankopplade med en vandringsled, men som bara gör det bättre. Sommaren horder tunna ut men temperaturerna är milda, vilket gör det till en perfekt tid att besöka. Byarna är små, vackra och fria från trafik, eftersom besökare inte får ta bilar i städerna. Det finns ett tåg, som förbinder byarna för dem som inte känner som att gå leden. SpainHead för fester och kuster i Spanien. Enligt FN Tourist Organization, är Spanien den näst mest besökta landet i Europa och det finns vissa större aktiviteter som sker här i oktober. Ta in de Fiestas del Pilar, en veckolång händelse i Zaragoza som kulminerar med en stor fest den 12 oktober. Mundaka, på Spaniens norra kust, är en stor stopp på Association of Surfing Professionals World Tour varje oktober.

Wednesday, May 25, 2011

Det bästa vinet Regionkommittén att besöka i Italien

Toscana är en av Italiens många vinproducerande regionerna.Italien är mycket möjligt den äldsta vinproducerande regionen i världen, och arkeologer har funnit bevis för att etruskerna gjorde vin drygt 2.000 år sedan. Writers anor Petrarca och Dante har nämnt Chianti och Sangiovese, druvsorter som fortfarande odlas i samma regioner idag. Utforska Italiens vin landet erbjuder rikligt med njutning för vin-älskare, bland annat tillfälle att prova och lära sig nya viner och njuta av utmärkta årgångar med Italiens finaste mat, samt rundturer i den vackra italienska landsbygden. TuscanyTuscany är i centrala Italien, längs södra delen av apenninska Mountain, en räckvidd än rinner ned den italienska halvön. Regionen är känd för sina Chianti och Sangiovese viner, liksom dess Montepulicano and Brunello druvsorter. Siena, en vacker medeltida stad i utkanten av Chianti foten, är känd som en inkörsport till Toscana vin landet och ger en god bas för att utforska flera vingårdar. Toscanas största vingårdar omfattar Castello Banfi, Casa Vinicola L. Cecchi and Biondi-Santi, som alla är lätt tillgänglig via Siena. Emilia-RomagnaEmilia-Romagna omfattar Emilia, området väster om Bologna i floden Po-dalen och Romagna, som är i Po-deltat. Den kanske mest ansedda vin från området är Lambrusco, en ljusröd som ofta karakteriseras som smakrika och smakrikt. Druvorna till Lambrusco som odlas på höga spaljerade vinrankor på bergssluttningarna i Modena och Reggio Emilia. The Cantine Romagnoli vingård i Modena är ett bra ställe att börja utforska områdets bästa viner. Bologna är traktens största stad, och två populära områden att bo inkludera Rimini, en naturskön semesterort, och historiska Ravenna. Båda är vid Adriatiska kusten. VenetoVeneto, nära Venedig vid Adriatiska havet, kännetecknas av fuktiga slätten och är en av de viktigaste vinodlingsområden i Italien. Valpolicella, Bardalino and Soave kommer från Vento och Amarone della Valpolicella som odlas i närheten av kullarna i Verona, rankas bland de bästa röda vinerna i världen. Vingårdarna nära den lilla staden Valdobbiadene uppskattad för framställning av mousserande Prosecco, Italiens svar på Champagne. Verona är hem för framstående vingårdar i Venetien, även Azienda Vinicola Fratelli Fabiano-och Fratelli Bolla, och fungerar som en bra bas för besökare. Andra populära ställen att bo är Treviso och Padua.

Bästa ställena att resa i Europa

Wien, AustriaA resa till Wien kan rekommenderas året runt, men staden lyser i ett speciellt romantiskt skimmer under jul. De små gatorna och gränderna i centrum pryds med julbelysningen och andra prydnader som satte besökare i julstämning. De många Julmarknader sälja specialvaror från regionen och jul punsch ger staden en magnifik atmosfär. Men i Wien är värt en resa som helst, med sina många kaféer, av vilka många är mer än 200 år, dess palats av Habsburg monarker, och olika konstmuseer. Coach rider är ett roligt sätt att beundra stadens vackra arkitektur och blommande parker. Och för den som söker natur, en båttur på Donau eller en resa till en vingård, där lokalt vin och mat serveras, kan vara en skön omväxling. Cinque Terre, är ItalyCinque Terre en nationalpark längs Italiens kust, norr om staden La Spezia som har utsetts ett UNESCO världsarv. Parken sträcker sig längs fem pittoreska fiskeläget byar som vävstol on avsatser över havet, många av husen är mer än 700 år gamla. Turister kan vandra från stad till stad längs bergssluttningar fylld med citronträd, vinodlingar och små stränder och klippor. Maten är en höjdpunkt i Cinque Terre. Färska skaldjur erbjuds utöver traditionell italiensk mat och, naturligtvis, regionala viner. De större byarna är lätta att nå med tåg, buss eller bil från Genua eller Pisa flygplatser. Hotell, liksom lägenheter och små pensionat, finns i alla städer. Patmos är GreecePatmos en liten grekisk ö som tillhör Tolvöarna Island gruppen i Egeiska havet. Ön har en lång historisk religiös tradition. Det har sagts att det är där John aposteln skrev Uppenbarelseboken, den sista kanoniska boken i Nya Testamentet. Ön består av huvudsakligen två städer som kännetecknas av typiska grekiska hus. Ett av dem ligger uppåt, med utsikt över bukten och dess historiska centrum, som är noterat på UNESCO: s världsarv. Både klostret Saint John teologen och grottan på Apokalypsen finns här. Vid sidan av dessa kulturella platser, har ön många fantastiska stränderna och små fiskelägen att besöka, alla byggt i traditionell grekisk stil. Ön har ingen flygplats, men kan lätt nås med färja från de närliggande öarna Samos, Kos och Rhodos.

Vandrarhem i Ryssland

Kreml är bara en attraktion för unga resenärer i Ryssland.Ryssland har en rik kulturhistoria som förkroppsligas av städer som till exempel Moskva, Sankt Petersburg och Kaliningrad. I dessa städer kan unga resenärer se var tsarer, Kaiserslautern and kommissarier regerade över stora imperier. Om du är en ungdom backpacking genom Ryssland du kommer att behöva ett billigt ställe att vila huvudet. Lyckligtvis har Ryssland ett antal vandrarhem för resenären på en budget. S: t Petersburg HostelThe Saint Petersburg International Hostel var Rysslands första vandrarhem, som öppnades 1992. Byggnaden är en renoverad 19th Century struktur som ger en blandning av historia på utsidan med alla moderna bekvämligheter på insidan. Vandrarhemmet ståtar 24-timmars tillgång och säkerhetsvakter så att du aldrig oroa dig för att komma in eller ut från vandrarhemmet ett säkert sätt. Personalen är insatt på tre språk - spanska, engelska och italienska. Vandrarhemmet också erbjuder daglig rundvandringar i staden. Sängkläder finns tillgängliga utan extra kostnad.



Sankt Petersburg International Hostel, 28 3. Sovetskaya Street, St Petersburg 193.036, Ryssland, +7-812-329-8018, ryh.ru Puppet HostelThe Puppet Hostel är beläget i hjärtat av Saint Petersburg. Gästerna kan gå till katedraler, museer, monument, parker, slott och andra historiska platser. Vandrarhemmet har Inget utegångsförbud, vilket innebär att besökare kan festa in på småtimmarna på natten utan att behöva oroa bli utestängd. En kontinental frukost serveras på morgonen. Filtar och handdukar ingår för besökare i Puppet Hostel utan extra kostnad.



Puppet Hostel, Ulitsa Nekrasova, 12, St Petersburg 191.014, Ryssland, +7-812-272-5401, vandrarhem-puppet.ru Amberland HostelAmberland Vandrarhem i Kaliningrad är en 24-timmars anläggning utan utegångsförbud. Den har kartor, guideböcker och ett komplett kök. Anställda är villiga att hjälpa besökarna att hitta sätt att spendera sin tid i Kaliningrad (tidigare Königsberg) påpekade turer, barer, klubbar och andra former av underhållning i staden.



Amberland Hostel, Mayskaya Street 4, Lägenhet 115, Kaliningrad, Ryssland, +7- (4012) -368.873, vandrarhem-kaliningrad.ru Napoleon HostelNapoleon Hostel är i tjock av Moskva, bara fem minuter från Röda torget och Kremline. Området kring vandrarhemmet är en blandning av gamla Ryssland (kullersten gränder och medeltida kyrkor) och Nya Ryssland (trendiga klubbar och barer). Checkout är mitt på dagen, så att turister kan sova i innan du beger dig på nästa etapp av resan. För resenären inte få mycket sömn, erbjuder Napoleon Hostel gratis kaffe och te hela dagen, förutom gratis trådlöst internet. Byggnaden påstods en gång hem till Napoleon på hans 1812 besök i Ryssland.



Maly Zlatoustinskiy Street, 2 Dom, 4th Floor, Moskva 101000, Ryssland, +7-495-628-6695, napoleonhosteldotcom

Tuesday, May 24, 2011

Europeiska flygbolaget Travel Tips

Känna till Billigaste Times TravelPlane biljetter till Europa kan vara mycket dyr, men att veta det är bäst att flyga till få bra erbjudanden kan hjälpa dig att spara big-time. Sommaren är högsäsong i Europa, då temperaturen kan vara tryckande och folksamlingar och linjerna är outhärdliga. Hösten, våren och vintern är lågsäsong, men resa i Europa under vintern kan vara kalla, våta och trist. Om du funderar på att spara lite pengar och undvika långa köer och stora folkmassor, vår och höst är bra tider att besöka de flesta alla europeiska destinationer i hyfsat väder. Kontrollera med Turistbyråns för dina specifika destination att få information om vädret och händelser under den tid du planerar att resa. Fly europeiska Rabatt AirlinesIf du upptäcker att en biljett från din avreseort till din slutliga europeiska destination är för dyr, kan du försöka hitta en billig biljett först resa till en stor europeisk stad där flyg från USA är billigast och därifrån flyger till din slutdestination om en europeisk rabatt flygbolag som Easy Jet eller Ryan Air. Till exempel, om du ska till Edinburgh, som flyger till London på ett amerikanskt flygbolag och sedan flyga en europeisk rabatt flygbolag från London till Edinburgh kan vara det billigaste sättet att gå. Dessa flygbolag är också ett alternativ för dem som vill resa runt Europa som ofta de faktiskt billigare än att ta tåget. Du kan hitta en förteckning över dessa flygbolag och var de flyga på euroflightsdotcon. Pack LightlyWhile amerikanska flygbolagen tenderar att ge mer i termer av vikt och storlek för bagage på internationella flygningar än den inhemska, om du planerar att resa om en europeisk flygbolag (rabatt inte), kunde man hamnar att betala en massa extra avgifter eller inte att ta väskan med dig alls. De flesta europeiska flygbolag tillåter endast cirka 44 kg. om du reser i vagn. Med några av de rabatterade flygbolag, är detta belopp ännu mindre. Dessutom är det en bra idé att ha en handbagage med lite nödvändigheter för om du byter flyg, det finns en större sannolikhet för väskan försvinner eller sent.

Monument från Frankrike

Monument är riklig i hela Frankrike.Frankrike, en av de mest besökta platserna i världen, är full av sevärdheter. Man har en rik historia som lämpar sig för monument och minnesmärken, och det finns vykort-värdig åsikter överallt, från Normandie till Bordeaux, från Bretagne till Nice. Alla vet i Eiffeltornet, men Frankrike har mycket mer att erbjuda än så. Triumfbågen The Triumfbågen i ParisThe Triumfbågen tar ofta ett steg tillbaka till Eiffeltornet i hjärtat av turister i Paris. Napoleon sporrade dess konstruktion år 1806 och 30 år senare kung Louis-Philippe tillägnade arméer revolutionen och imperiet. Du kan klättra upp 234 åtgärder att komma till toppen, vilket gör en perfekt utsikt nedför Champs-Elysées, som börjar vid Place de l'Etoile, där bågen sitter. Colonne de Juillet Colonne de JuilletAt Place de La Bastille i Paris, på "" Juli Kolumn, "Som namnet översätter, står i stället för fängelse som stormades den 14 juli år 1789, början på den franska revolutionen. Medan de flesta av stenarna från fängelset slutade som byggstenar för byggnader i hela staden kan du fortfarande se några i Metro stationen som sitter under kolumnen. Den Braves Den amerikanska kyrkogården i Normandie, "" Den Braves "" Den Braves "" är en skulptur på Omaha Beach i Normandie, där de allierade styrkorna svepte in i Frankrike under andra världskriget. Det ritades av Anilore Banon som en hyllning till de dödas på D-dagen. Medan du är i området, kan du se de närliggande amerikanska kyrkogården, med dess ikoniska rader av tusentals vita kors. The Ancient Theater på VienneYou behöver inte gå hela vägen till Rom för att se romerska ruiner. Denna uråldriga romerska teatern i staden Vienne, lite söder om Lyon. Den byggdes mellan 40 och 50 e.Kr., och höll så många som 13.000 åskådare. Den användes för underhållning samt möten gemenskap. Det fördes fram under tusentals pounds av jorden för att återställas i början 20th century, och nu är platsen för många konstnärliga evenemang, inklusive en stor jazzfestival. Monument a la Gloire de la ResistanceThis monument till "ära" av den franska motståndsrörelsen är i Toulouse i södra delen av Frankrike. Området var ett centrum för motståndsrörelsen aktivitet under andra världskriget. Monumentet är under jord som en nick till secretiveness krävs av Resistance verksamhet. Uppifrån, allt du ser ett stort gräset högen. Inuti en bildspel och medföljande inspelningen beskriva historien om eran. En gång om året, på Aug 19, gör en solstråle sig ner genom en tunnel skurits ut från monumentet till utsidan, lysande en plakett som säger, "" 19 aug 1945, Liberation of Toulouse. ""

Personlig Tours of Scotland

Med en 8000-åriga historia, är Skottland hem till rikt kulturlandskap. Utöver sin vackra dalgångar, berg och slott, ståtar Skottland ett stort antal konstnärliga och historiska sevärdheter, som besöks av turister under hela året. Samtidigt som det finns otaliga stor grupp turer i Skottland, inklusive stad-specifika och landsbygd turer, om du letar efter en privat visning av landet, finns det flera lokala företag som erbjuder små, personliga och anpassningsbara turer. Mini Tours ScotlandMini Tours Skottland erbjuder privata turer med professionella, lokal guide, Craig McCall Flynn. De erbjudna turer inkluderar enda dag turer i centrala Skottland, flerdagars turer, och korta turer kryssning i den skotska hamnar. Mr McCall kommer att visa dig äkta skotsk städer, bergssluttningar och ruiner, alla med uppmärksamhet och kunskap om en infödd Scot. Andra än de stora turist ställen, höjdpunkter turné omfattar Inveraray Pier, Castle Fraser i Aberdeenshire och Glennfinnan i skotska högländerna. Turer kan ordnas från 1 till 30 dagar och rymmer upp till åtta personer. Varje tur kan ändras för att passa olika budgetar och önskemål. Kontakta McCall för enskilda prisuppgifter och personlig resvägar.

Craig McCall Flynn, Mini Tours Skottland, 13 Octavia Terrass, Greennock, Skottland, PA16 7SP, +44-0-1475-711-678, mini-toursdotcom Hela Skottland Privat skotska ToursThe Hela Skottland turné Företaget erbjuder regelbundet privata turer över hela Skottland. Företaget erbjuder enstaka dagsturer och turer upp till 7 dagar, tillmötesgående grupper mellan 1 till 7 personer. Många av de turer tema turer, till exempel skotsk historia Tour, Whiskey Tour och Glen Tour. Alla turer kan ställas in individuellt för budget och plats förfrågningar. Turerna inkluderar logi och måltider arrangemang, flygplatstransfer och guider erfarenhet. Hela Skottland kan också erbjuda att boka rådgivning till resmålet, förutom hotell och restaurang rekommendationer i Edinburgh och Glasgow. För mer information, gå in på deras hemsida, där du hittar detaljerad prisinformation och turné bokningsinformation.

Hela Skottland Tours, +44-0-776-767-4445, hela-scotlanddotcon Great Scot ToursGreat Scot Tours har specialiserat sig på privata, anpassningsbar turer i Skottland. Turerna sträcker sig från enstaka dagsturer till full vecka turer, och kan ta emot sällskap upp till sex personer. Det finns flera uppsättning turer, där bland annat Rob Roy en dag turné, tre dagar Lord of the Isles Tour och omfattande, sju dagar Royal Tour. Great Scot Tours arrangerar också kryssningar, featuring besök Loch Lomond, Stirling och ön Bute. Varje tur kan modifieras för att passa gruppens personliga preferenser och budget, förutom att ordna för fullt anpassade resvägar. Gordon Ross, professionell guide med över femton års erfarenhet, styr alla turer, utöver körning grupper i ett verkställande minibuss. För mer information om turer erbjuds av företaget, inbegripet information om hur du anpassar och boka turer, se företagets hemsida.

Great Scot Tours, 16 Milton Court, Dumbarton, Skottland, G82 2UD, +44-0-138-973-1917, greatscot-toursdotcom

Vad kan man göra i Laganas, Grekland

Ha en drinkA favorit bland de yngre publiken, har Laganas byggt upp ett rykte som en plats för människor att varva ner, dricka alkohol och glömma sina bekymmer. Ön har många temabarer locka hundratals personer varje kväll. De mest populära bland de många barerna inkluderar Wild Coyote, som ligger i centrala Laganas och har en tandläkare stol och Chevy's Bar, som är tema som en amerikansk diner av 1950-talet. DanceEurope är känd för sina klubbar mega dance packad med folk och hög musik. Kolla Nollor Club som har fem barer och förmågan att hålla 1.800 personer eller Bad Boys Club, ett tvåvåningshus Dance Hall känt att åka ut allt från Hip Hop till garage-band musik. Gå till beachLaganas Bay är 2,5 miles lång och har vit sand, och orörda vatten. Sköldpaddor boet hela sanden. Även om inga vattensporter är tillåtna, är en lugn dag slappa alltid så här. Med varma somrar och milda vintrarna, är stranden en konstant plats för avkoppling året om. DiningWhen magen knotar, kolla in en av de äkta grekiska matställena ligger på ön. Georgios, som ligger på Kalamaki Road och känd för sin kanadensiska, grekiska och internationella smaker är en träff med turister. Med Version ligger på vattnet och en perfekt plats att kolla in solnedgångar. Akropolis är en favorit bland lokalbefolkningen, en god indikator på sin läckra mat. Skaffa en jobWith ​​sin lilla fast bosatt befolkning, är ön letar alltid efter folk att komma tillbringa en säsong arbetar de olika ströjobb som gör en fästing semesterorten. Även med mycket liten erfarenhet inom ett visst område, är många uppmuntras att tillämpa och prova något nytt. Lediga jobb inkluderar serveringspersonal, bussers, badvakter, anställda hotell och mycket mer. Medelhavet semester

San Felipe Blues Festival

OriginThe San Felipe Konst och Blues Festival inleddes 2006. Den har hållits varje sommar sedan dess. ArtistsThe Festival har föreställningar från 10 lokal och nationell bluesartister och visar verk av över 35 konstnärer från San Felipe. LocationThe San Felipe Blues och konstfestival hålls i stadens centrum. I bakgrunden kan besökare se bergen och havet av Cortez medan du lyssnar på musik och tittar på konst. PerformersAgave Blues, Chet Cannon och kommittén, Javier Baitz and Ruta 69 är bara några artister som varit med i San Felipe Blues and Arts Festival. RulesChairs och parasoller är tillåtna på festivalen, men måste användas med respekt. Det finns mat och vissa drycker finns att köpa, därför ingen retur i livsmedel, alkohol eller drycker är tillåtna i festivalen.

Monday, May 23, 2011

Historia av Sparta, Grekland

BeginningThe staden Sparta grundades på 12-talet f.Kr. av dorerna. De tog med våld territorium Messenien. Native Messenians framgång kretsade i det sjunde århundradet f.Kr. av 668 f.Kr., under Messenian Wars tog dorerna full kontroll över staden. City StructureThe stadsstaten var en löst sammansatt grupp av fem byar, med bara hus och offentliga byggnader. Sparta hade olika klasser av människor: heloter, slavar som utförde jordbruks uppgifterna, perioeci, utan rösträtt näringsidkaren eller köpmän och spartiatai, den härskande klassen av soldater och kungar. Militär StructureDuring det sjätte århundradet BC, etablerade dorerna en militär oligarki. I antikens Sparta började söner spartanska medborgare militär utbildning vid sju års ålder och upp de militära vid 20 års ålder. Spartanska kvinnorna var utbildade och tränade separat från män, och de förväntade sig att föda barn. Militär VictoriesSparta bildades som ett starkt stadsstat och rival till stadsstaten Aten efter ett antal militära segrar över sina grannländer stadsstater, däribland ett avgörande år under de persiska krigen. Under det femte århundradet före Kristus, var stadsstaten kunna besegra Aten under det peloponnesiska kriget och bli den starkaste stadsstaten. FallSparta kunde inte behålla sin ledande ställning på grund av uppror från erövrade stadsstater och brist på medborgarna att stödja sina militära. Sparta besegrades av thebanerna in 371 f.Kr. Strax därefter Sparta blev en del av kung Filip II av Makedoniens växande imperium. Dagens SpartaModern-dag Sparta är huvudstad i Laconia, en prefektur i Grekland. Det grundades 1834 och är delvis beläget i det område som utgjorde gamla Sparta.

Turer i Spanien & Portugal

Lissabon, PortugalSpain och Portugal ligger på Iberiska halvön i Västeuropa. Båda länderna få en härlig och det tempererade klimatet året runt. Spanien och Portugal delar en gemensam historia och likartad kultur. Iberiska halvön är hem till underbara naturlandskap, vackra stränder, stora kuststräckor, imponerande arkitektur, historiska monument, intressanta museer och kulturinstitutioner. Guidade visningar av den iberiska halvön erbjuda resenärer en möjlighet att uppleva det bästa av Spanien och Portugal. Saranjan ToursEstablished 1994, specialiserat Saranjan Tours i finare travel turer till Spanien och Portugal. Saranjan Tours erbjuder både expert guidade och egenföretagare guidad tur möjligheter och skapar personliga resplaner på begäran. Tour boende inkluderar herrgårdar, privata hotell och charmiga familjeägda värdshus landsbygden. Alla boende i tätort är moderna och centralt belägna. Resedeltagarna besöka lokala restauranger serverar det bästa regionala köket. Saranjan Tours innehöll turnéer i Spanien och Portugal hör vin turer, cykelturer, kulinariska turer, festival, kulturella utflykter och promenader i hela Iberiska halvön.

Saranjan Tours, Box 22615, Seattle, WA 98122, 800-858-9594; saranjandotcom Ibertours TravelIbertours Travel har varit verksam resor till Spanien, Portugal och Marocko i 19 år. Ibertours Resor fokuserar på fördjupad kreativa och kulturturism med fokus på lokalhistoria. Företaget erbjuder turer på egen hand, fullt eskort turer och rundvandringar för Spanien och Portugal. Dagens Ibertours Travel eskorteras turer till Spanien och Portugal med en Salamanca och Portugal turné och en Castilla, Protugal och Andalusien turné. Ibertours Resor turer eskorteras av professionella guider med omfattande kunskaper om den iberiska halvön.

Ibertours resa, 20 Commercial Road, Suite 5, i Melbourne, Victoria 3004, Australien +61-3-9867-8833, Ibertoursdotcom.au hantverkare i LeisureArtisans av Leisure driver privat och personlig lyx turer till den iberiska halvön. Resor till Spanien och Portugal är allomfattande och leds av sakkunnig guide och egen chaufför. Hantverkare för Fritid specialiserat sig på utbildning och särskilt intresse resor inklusive familj turer, religiöst turer arvet, kulinariska utflykter, konst och arkitektur turer och utflykter fotografi. Hantverkare i Fritid Spanien och Portugal turer fokus på kulturell utforskning, vin och kulinariska upplevelser, fritid och anpassade aktiviteter. Hantverkare i Fritid skisserat Spanien och Portugal tur är Highlights för Spanien och Portugal i 11 dagar besöka städerna Lissabon, Sintra, Madrid, Granada och Barcelona.

Hantverkare för Fritid, 18 East 16th Street, Suite 301, New York, NY 10003, 800-214-8144; artisansofleisuredotcom Bike IberiaBike Iberia grundades 1999 och erbjuder guidade cykelturer i Portugal och Spanien. Tours är all inclusive och cyklar och utrustning är av högsta kvalitet. Bike Iberia erbjuder både väg-ridning och mountain resvägar cykling. Bike Iberia erbjuder kort en eller två dagsturer och längre Iberiska Adventures Tours varierar i längd från tre dagar till två veckor. Dagens Bike Iberia turer inkluderar Alentejo Heritage and Wine Route, Sagres sydvästra Portugal, Salamanca Körsbär Path och kust sydvästra Iberiska rutt. Salamanca Körsbär Path tur färdas genom den iberiska landsbygden och kustregion sydvästra Iberiska Route färdas längs den sydvästra kusten i Portugal och Spanien.

Bike Iberia, Lg. Corpo Santo, 5, Baixa, 1200-129 Lisbon, Portugal, +351-96-963-0-369, bikeiberia.co